- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
http://www.ilpost.it/2015/08/25/debunking-migrants-video-red-cross-macedonia/Yardımları kolilerin üzerinde Haç var diye mi istememiş geri çevirmişler gerçekten?
Başka bir sebep var mı? Yani ne bileyim yardım paketlerinin içinde bozuk gıda veya bizim yiyemeyeceğimiz gıdalardan mı vardı acaba?
Detaylı bilen varsa söylerse sevinirim çünkü haber içeriğini okudum sadece, belki o arada bir düzeltme olmuştur, işin içinde başka iş vardır vs.
Sadece haç içinse valla kusura bakmasınlarda burdaki Ülkelere gitmek yerine Avrupa'ya kaçmak için ölümü Göze alıyorlar, sonrada üstünde haç var diye yardım kabul etmiyorlar
Bir kere eğer adamların içinde Fenalık yoksa, art niyet yoksa başka Irk ve inançtan olan insanların değerlerine saygılıdır Avrupa'lılar, kalkıpta kimsenin ağzından burnundan domuz eti vs sokmaya kalkmazlar, aksine bizim milletin bir kısmı Dağda, kırda domuz avlayıp yer, o yediklerini soranlara da tongaya düşüp yesin diye bayır danası yiyoruz derler, bilmeden yiyince de keh keh gülerler marifet yapmışlar gibi, açınız Google amcaya sorunuz, Bayır danası yazdığınızda ne diyecek size.
Avrupa'ya gidinde onların her yediğini yiyin diyen yok ama sırf insanlık namına dağıtılan paketlerde böyle hakaret eder gibi geri çevrilmez, bize yapsalar aynını, biz yardım paketi götürsekte üstündeki simge, ırkımız, dinimiz yüzünden biz bunu yemeyiz deyip geri çevirseler ne deriz, valla ağız dolusu hakaret edilirdi, Avrupa'lı bizim verdiğimizi almazsa sanki zehirliyoruz adamları der, tonla laf ederiz, dua etsinler kapılarını açıyorlar.
Ay çok da fifi.
Gidin Müslüman ülkelerden yardım isteyin madem, adamlar kıllarını kıpırdatmıyor sizin için.
Açlıktan sefillikten sürünün sonra.
Nankörlük bu işte.
İşte müslümanca bir yaklaşım helal olsun kendilerine yakışanı yapmışlarBuradan "Helal olsun bee işte gerçek müslüman" diyen çıkacak mı merak içerisindeyim
Yani ileri geri konuşmak istemiyorum ama hepsinin kucağında el kadar bebekler. Birsürü kızcağız var karnı burnunda. En çok ona sinirleniyorum. Şimdi bu insanlara aile planlaması zorunluluğu getirsen Amerika İsrail el ele verdi müslüman nüfusunu azaltmaya çalışıyor derler. Ahahahaha gülme geldi vallahi
http://www.ilpost.it/2015/08/25/debunking-migrants-video-red-cross-macedonia/
olayin asli saatlerce yagmur altinda bekletilip siniri gecmelerine izin verilmemesiymis.
hacla dinle falan ilgisi yokmus.
tam ceviriyi yapmaya zamanim yok ama bur video veya bir fotograf istenildigi gibi servis edilebilir. her zaman diyorum arastormadan inanmayin. belki benim buldugum haber de yalandir. tekrar arastirmakta fayda var
O yüzden mi ellerinde kutularla yaklaşan polisleri go go go diye ellerinde tekbir işareti ( tam adı nedir bilmiyorum affola) ile yuhalıyorlar. Her şey her yöne çekilebilir, medya çılgın bir şey haklısınız ama ben kendi gözlerimle, kendi ellerimle hazırladığım mantar çorbasını birkaç gerizekalının domuz var diye çıkardığı yaygaradan sonra içmediklerini gördüğüm için şaşırmam yani.
Bizim komşuyada demiş ki suriyeli kadın siz bizim ülkemizde sığınsaydınız boğalarınızı keserdik ,
hani allahuekber diyen goremedim.O yüzden mi ellerinde kutularla yaklaşan polisleri go go go diye ellerinde tekbir işareti ( tam adı nedir bilmiyorum affola) ile yuhalıyorlar. Her şey her yöne çekilebilir, medya çılgın bir şey haklısınız ama ben kendi gözlerimle, kendi ellerimle hazırladığım mantar çorbasını birkaç gerizekalının domuz var diye çıkardığı yaygaradan sonra içmediklerini gördüğüm için şaşırmam yani.
hani allahuekber diyen goremedim.
domuzdan suphelenen insanlarin da icmemesi normal corbayi, sinirda bekliyorlar diye ne bulurlarsa yemeliler degil mi? belki de yaptiginiz mantar corbasi begenilmemistir, icinde ne oldugunu bilmedikleri rasgele birinin verdigi bir yiyecek sonucta.
dunyadaki cogu ulke bu tarz gidecek yeri olmayan insanlara sinirlarini acar, bu uluslararasi kanunlarla belirlenmistir.
insanlar zaten karsiya gectikten sonra dagitilan yardimi almislar.
anlasilan siz corbaniz yenmedigi icin kirilmissiniz biraz onlara.
bu arada haram helal diye bin turlu sordular demissiniz galiba bir mesajinizda. haramin sadece domuz oldugunu dusunuyorsunuz sanirim, helal kesim olmayan her hayvanin eti haramdir. bilincli olmayanbirinden acik olarakgelen uzerinde icinde ne oldugu yazilmamis bir urunu reddetmek her insanin hakkidir.
sizin d
usunceniZe gore ne verirlerse yesinler yoksa gebersinler.
Biz de dahil olmak üzere Orta Doğu halklarıyla ilgili bir söz var, gittiği yere uyum sağlamaz, gittiği yerin kendisine uyum sağlamasını bekler diye. Bunlarınki de bu hesap.
domacica kaldı ki yine Kızılhaç görevlilerini kovmakta haksızlar. Zira haberin diğer versiyonunda diyor ki,
The refugees – says Petrovic in his email – had spent three days in the no man’s land between Macedonia and Greece. At the time the video was shot it was raining and the refugees had spent almost two hours under the pouring rain. Macedonian police wouldn’t let them cross the border. Then the Red Cross arrived to distribute aids for the refugees in the form of food and water. The refugees were angry because they weren’t allowed to cross the border into Macedonia, so they refused aid shouting “No! No!”. Macedonian policed only allowed one group of 200/300 refugees to cross the border every two hours, as such is the capacity of the train that connects Gevgelija to the Serbian border on which they were boarded.
Yani özetle Makendoya polisi tren kapasitesinden ötürü 2 saatte bir 200-300 kişilik grupların sınırı geçmesine izin veriyormuş. Mülteciler de buna kızmış, bu yüzden de Kızılhaç yardımlarını kovalamış.
Bunda da mantık yok, adamlar tren geldikçe bindirip gönderiyorlar zaten. Napsınlar kapıyı açıp "hadi koşun" mu desinler?
Bak eminim -Allah korusun- bizim millet de bir yere göçmek zorunda kalsa aynısı olurdu.Ya işte. İnternetten açıp Makedonya'dan Sırbistan'a gelen trenlerde izdihamdan ezilme tehlikesi geçiren insanları bilmeden 'sınırlar açılsın'. Oldu.
Bak eminim -Allah korusun- bizim millet de bir yere göçmek zorunda kalsa aynısı olurdu.
Zira beklemek, sıraya girmek, kuralların uygulanması, kurallara tabi olmak bize ters. Ciddi anlamda Ortadoğu kültürü bu.
Adamlar ne yapıyor, trene bindirip gönderiyor. Tren kapasitesi kadar insanı geçiriyor. Auuvv olur mu öyle şey! Ne demek kapasite, ne demek sırayla almak.
Bundan iki sene sonra, Almanya, Hollanda gibi Türkler'in yoğun olduğu yerlere iyice yerlerince ben göreceğim ben dayanışmayı(!). Oralarda bile mezhep savaşı, kim daha süper Müslüman kavgası çıkarır bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?