Üzerinde Haç Var Diye Yardımı Kabul Etmediler

Haber başlığını görüyordum ama şimdi son sayfalardaki videoyu gördüm. Gerçekten ibretlik bir kahraman hikayesi. Orada çoluk çocuk kadın aç bir sürü insan karnını doyurmak isterken arada bazı sap dikenler Kahramanlık yapıyor. Hareketlerinden gurur duyduklarına eminim. Onlara açlık mübah da diğerlerine çok Acıdım. Kolay değildir öyle bir ortamda ben istiyorum yardımı diyebilmek.

http://www.ilpost.it/2015/08/25/debunking-migrants-video-red-cross-macedonia/
olayin asli saatlerce yagmur altinda bekletilip siniri gecmelerine izin verilmemesiymis.
hacla dinle falan ilgisi yokmus.
tam ceviriyi yapmaya zamanim yok ama bur video veya bir fotograf istenildigi gibi servis edilebilir. her zaman diyorum arastormadan inanmayin. belki benim buldugum haber de yalandir. tekrar arastirmakta fayda var

We distribute around 3000-4000food parcels a week and they have been accepted gratefully with no incidents of people refusing them»
haftada 3-4 bin koli dagitiyorlarmis geri ceviren de yokmus.

Avrupalıların bunları istemediği kadar var besle kargayı oysun gözünü, bu lsveçte müslüman göçmenlerk alınmış sonra oradaki genç kızlara tecavüz vakaları artmaya başlamış , müslüman değil diye tecavüz ediyorlarmış gerekçe olarak onlarda biliyor zaten tehlikeli ve çok cahil olduklarını
Ay çok da fifi.
Gidin Müslüman ülkelerden yardım isteyin madem, adamlar kıllarını kıpırdatmıyor sizin için.
Açlıktan sefillikten sürünün sonra.
Nankörlük bu işte.

Ya uffff
Ulan herşey gavuristan 'dan ithal.
Ee yardıma gelince yok yemem. Ama gitmek için biyanimi parcalarim.
Etin , buğdayın tohumun bile ithal. Neyin gururu bu Allah aşkına.

yerlerinde kalsalar ya o zaman , zaten tam tersi olsa hristiyanlari canli derilerini yüzerler ,,, bu salaklarda yardim ediyor anca ,

yok savas kacan insan lar güya ama sex non stop nasil bir türler anlamiyorum, hicde yardim etmem edenide anlam veremiyorum

O yüzden mi ellerinde kutularla yaklaşan polisleri go go go diye ellerinde tekbir işareti ( tam adı nedir bilmiyorum affola) ile yuhalıyorlar. Her şey her yöne çekilebilir, medya çılgın bir şey haklısınız ama ben kendi gözlerimle, kendi ellerimle hazırladığım mantar çorbasını birkaç gerizekalının domuz var diye çıkardığı yaygaradan sonra içmediklerini gördüğüm için şaşırmam yani.

Bizim komşuyada demiş ki suriyeli kadın siz bizim ülkemizde sığınsaydınız boğalarınızı keserdik ,

Bizim komşuyada demiş ki suriyeli kadın siz bizim ülkemizde sığınsaydınız boğalarınızı keserdik ,

Gerçekten mi? Ya bu insanlar yıllardır o kadar savaş, fakirlik, din sömürüsü, etnik ayrım gördü ki bence artık akıl sağlıkları yerinde değil. Topluca böyle düşünmeleri mümkün değil tabi ama artık vahşi hayvan gibi, hayatta kalma içgüdüsüyle davranıyorlar

hani allahuekber diyen goremedim.
domuzdan suphelenen insanlarin da icmemesi normal corbayi, sinirda bekliyorlar diye ne bulurlarsa yemeliler degil mi? belki de yaptiginiz mantar corbasi begenilmemistir, icinde ne oldugunu bilmedikleri rasgele birinin verdigi bir yiyecek sonucta.
dunyadaki cogu ulke bu tarz gidecek yeri olmayan insanlara sinirlarini acar, bu uluslararasi kanunlarla belirlenmistir.
insanlar zaten karsiya gectikten sonra dagitilan yardimi almislar.
anlasilan siz corbaniz yenmedigi icin kirilmissiniz biraz onlara.
bu arada haram helal diye bin turlu sordular demissiniz galiba bir mesajinizda. haramin sadece domuz oldugunu dusunuyorsunuz sanirim, helal kesim olmayan her hayvanin eti haramdir. bilincli olmayanbirinden acik olarakgelen uzerinde icinde ne oldugu yazilmamis bir urunu reddetmek her insanin hakkidir.
sizin dusunceniZe gore ne verirlerse yesinler yoksa gebersinler.

Dünyadaki çoğu ülke sınırını açar değil, tüm ülkeler sınırlarını açmalı. Durum öyle değil. Bundan üç ay önce Belgrad'da bekleyen Suriyeli sayısı 200'ü geçmiyordu. Şu an Makedonya üzerinden gelen sayısı günde 10 bin. Kolay mı öyle sınırları açmak. Hiçbir tarihi ve kültürel ortaklığı olmayan ülkelerden kollarını açıp gel kardeşim demesini bekleyemezsiniz. Türkiye'de din kardeşlerinin dükkanlarını yaktı, mahallelerinden kovdurdu insanlar.

Bu insanlar burada bir avuç insanın verdiği desteği almak ZORUNDALAR. Buraya geldiklerinde zaten paraları azalmış, genellikle hasta durumda oluyorlar. Burada dilenemez, dini kullanamaz, cam silemez, yardımı da kabul etmezse açlıktan kırılır. Sonra da yardım yok diye bağrınır.

Konu benim kişisel olarak gücenmem değil ama zaten özen gösteren insanları ve grupları elinin tersiyle itersen tepki çekersin. İstanbul'un, Ankara'nın ortası Suriyelilerin çadır kenti haline dönse görürüz o din kardeşleri polisler orayı nasıl boşaltıyor, esnaf nasıl isyan ediyor, turizm diye nasıl kıyamet kopuyor.

Ayrıca Allahuekber demedim, genellikle bunu derken yaptıkları o el işaretinden bahsettim.

Burada tartışacak bir şey yok. Benim düşüncem nettir: uzatılan eli ısıran zıkkım yesin, hiç acıyamam

domacica kaldı ki yine Kızılhaç görevlilerini kovmakta haksızlar. Zira haberin diğer versiyonunda diyor ki,
The refugees – says Petrovic in his email – had spent three days in the no man’s land between Macedonia and Greece. At the time the video was shot it was raining and the refugees had spent almost two hours under the pouring rain. Macedonian police wouldn’t let them cross the border. Then the Red Cross arrived to distribute aids for the refugees in the form of food and water. The refugees were angry because they weren’t allowed to cross the border into Macedonia, so they refused aid shouting “No! No!”. Macedonian policed only allowed one group of 200/300 refugees to cross the border every two hours, as such is the capacity of the train that connects Gevgelija to the Serbian border on which they were boarded.

Yani özetle Makendoya polisi tren kapasitesinden ötürü 2 saatte bir 200-300 kişilik grupların sınırı geçmesine izin veriyormuş. Mülteciler de buna kızmış, bu yüzden de Kızılhaç yardımlarını kovalamış.
Bunda da mantık yok, adamlar tren geldikçe bindirip gönderiyorlar zaten. Napsınlar kapıyı açıp "hadi koşun" mu desinler?

Bu suriyeliler hakkında pek iyi şeyler duymuyorum daha geçen hafta bu çadırkente kalan suriuelilerin 4 kadınla evli olduğunu duydum ayrıca gönderilen çocuk bezlerini yağmalayıp marketlere veya bakkallara satıyorlarmış o yardım konteylerini satın alıp büyük yolsuzluklar dönüp birilerin cebi doluyormuş denetimde yokmuş

Ya işte. İnternetten açıp Makedonya'dan Sırbistan'a gelen trenlerde izdihamdan ezilme tehlikesi geçiren insanları bilmeden 'sınırlar açılsın'. Oldu.

Ya işte. İnternetten açıp Makedonya'dan Sırbistan'a gelen trenlerde izdihamdan ezilme tehlikesi geçiren insanları bilmeden 'sınırlar açılsın'. Oldu.
Bak eminim -Allah korusun- bizim millet de bir yere göçmek zorunda kalsa aynısı olurdu.
Zira beklemek, sıraya girmek, kuralların uygulanması, kurallara tabi olmak bize ters. Ciddi anlamda Ortadoğu kültürü bu.

Adamlar ne yapıyor, trene bindirip gönderiyor. Tren kapasitesi kadar insanı geçiriyor. Auuvv olur mu öyle şey! Ne demek kapasite, ne demek sırayla almak.

Bundan iki sene sonra, Almanya, Hollanda gibi Türkler'in yoğun olduğu yerlere iyice yerlerince ben göreceğim ben dayanışmayı(!). Oralarda bile mezhep savaşı, kim daha süper Müslüman kavgası çıkarır bunlar.

Doğu almanya ve batı almanya birleşince komünist almanyadaki vatandaşlarına kavuşma sevinçleri gursaklarında kalmış çünkü Türkler kadar çalışkan olmadıklarına farkına varmışlar , çoğu almanda artık doğu alman vatandaşdan nefret eder hale gelmiş ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…