• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgün, çaresiz

Bir an kendimi sizin yerinize koydum,fazla düsünmek bile istemedim
berbaht bir durum ama bence nefsinize yenilmeyin
önce tevbe edin ve bu iliskiden hemen uzaklasin derim..

eger ikinizinde bir iliskisi olmasa hadi neyse ama arada size güvenen iki kisi var onlarinda haklarina girmemek gerekir diye düsünüyorum..

sevgililerinizi birakipta ikiniz birlesmis olsaniz,ne kadar mutlu olabilirisiniz,bu olay hep sizinle birlikte olacaktir,birbirinizin yüzüne bakarken muhakkak gecmis canlanacaktir ve zamanla en ufak bir anlasmamazlikta maziye dair suclamalar cikabilecegini düsünüyorum..

Yol yakinken geriye dönmek daha güzel olabilir.

Canım çok yanıyor gerçekten çok ta suçluyorum kendimi çünkü böyle bi durumu ne yaşamak isterdim ne yaşatmak.. Biz hep aldatan kişiye farklı gözle bakarız ki bende bugune kadar onalr hakkında olumsuz düşünürdüm; şu an anlıyorum o psikolojiyi.. Allah en kısa zamanda doğru yolu gösterecek belki de sabır verecek bana da inşş.
Ama kendimi alıkoyamıyorum resimlerine bakmaktan,ağlamaktan.. Sevgilime karşı da epey sogudum ne arıyorum ne soruyorum,görüşelim diyor tersliyorum.. Allahım nolcak bunun sonu hiç bilmiyrom.. Ama yuva yıkanın yuvası olmazmış onu da biliyorum..

sizin yapmanız gereken öncelikle sevgi hissetmediğiniz kişiden ayrılmak. Madem hakka girmek bu kadar önemli,madem vicdanınızın hala işiten bir kulağı sızlayan bir kalbi var, bu kandırmaya son verin. Herkesin vakti kendine kıymetlidir.

Ben de daha önce cinse anlamda aldatılmıştım. Sonunda hakkımı helal etmedim,neden? aslında aldattığı için değil,gaflete düştü deyip yollarımı her halükarda ayırırdım elbet ama hakkımı helal ederdim,hadi yoluna derdim. Fakat aptal yerine koyup 2mizi de idare ettiği için haram ettim bin kez. Rabbim şahit.

Siz de bu konumda olmayın ,ah almayın.
Sevddiğiniz kişiyle de yola zaten bu şekilde başladığınız için sonu hüsran görünüyor,emin olun. Sadece çekim gücü..ciddi bir duygusallık yok. Dönün bu yollardan.

O gün sabaha kadar da agladım niçin buna izin verdim diye. sevgilimin bana aynı şeyi yaptıgını düşündüm içim cız etti kendimi suçlu hissettim. Hala da öyle hissediyorum. O arkadaş ta kendini sorgulamış neden böyle bişey yaşanıyor diye ama sonucunda hiç pişman olmadıgını belirtiyor. Niçin diye sordugumda ise demekki ilişkimde bazı şeyler eksikmiş diyor..

"Demek ki ilişkimde bazı şeyler eksikmiş"...

Meali:

"Eksik meksik, ilişkimi de bitirmem başkalarıyla da takılırım. Ne yardan ne serden geçerim; eksikleri tamamlar, boşlukları doldururum..."

Öyle değil mi, eksikse bitir; bitirmeden de başkalarına "yaklaşma" kardeşim...

Bu cümle yasak ilişkilerde karşı tarafı "kafalama" modudur... Evli olsun bekar olsun, "Artık ona karşı eskisi gibi hissetmiyorum, evleri/odaları ayırdık" vs diyecek ki vicdan yükleri hafifleyecek... Oysa asıl bu cümleler daha ağır yükler yüklemeli... Öyle ya durum bu kadar vahim olsa neden her şeyi bitirdikten sonra sizinle temiz bir sayfa açmaktansa "hem o hem öteki" desin? Bu durumda sadece onu sizinle aldatmıyor, sizi de onunla aldatıyor; 2+2=4 kadar basit ve kesin bir sonuç bu...

Bir de uzak mesafe ilişkileri... Yani "Onun da kız arkadaşıyla bizim ilişkimizde olduğu gibi uzaklık problemi var" dediğiniz durum... Eğer bunu yürütemeyecekseniz, dediğiniz gibi "zaten olmayacak"sa bitirirsiniz; uzaktakiler de sizin gibi "yakın"lardan bulur; onlar da mutlu olur; vicdanlarınız da sızlamaz... Böyle bir mesafeyi kaldıramayacaksanız -herkes yapamaz bunu- kimse sizi buna zorlamıyor ki... Karşı taraf ayrılırsanız ölmeyecek... Ayrılmaktan, bu kararı bildirmekten; "pes eden taraf" olmaktan çekiniyorsanız da bu, -sizin tabirinizle- "çarpık bir aşkın içinde" olmaktan iyidir değil mi?

Konunuzun başında "önyargıyla yorum yapanlar olacak" demişsiniz... Sadece okuduğumuzu yorumluyoruz; herhalde bu gerçekleri "önyargı" sayacak yahut fark etmeyecek değilsiniz... Fakat mevzu fark etmek değil; gereğini yapmak...
:51:

Konu içeriği nedeniyle Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X