• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzgün,eksik ve yanan kalbim

sevgisizyasanmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
380
132
303
Benim için dua edin;arkadaşlar.Psikolojim iyi değil.Anne olmayı çok istiyorum.Nerde bi çocuk görsem gözlerim doluyo ağlamaya başlıyorum.Bi yandan kendimi telkin ediyorum öte yandan yine kendime yeniliyorum.Eşim de üzülüyo bu halime,ben de onu üzdüğüm için üzülüyorum .Dün doktora gittik doktor rahmime baktı yumurtalıklar normal dedi;sperm testi de normal ama bana başka hiç bi test uygulamadan klomen verdi.yaşın da artık geçiyo kaybedecek zamanımız yok dedi;ben de menopoza girmiş gibi hissediyorum kendimi.bütün gün ağladım.bi kere neden hemen klomen verdi benim yumurtlamamın olup olmadığını nasıl bildi yoksa kafadan hemen tedaviye mi başlamak istedi.

Allah'ım nasip etmeyeceğin şeyin peşine düşürme(amin).

Rabbimden dileğim inşallah şu mübarek ramazan bu güzel duyguyu sende tadarsın.

klomen yumurtayı fazlalaştırıyormuş.yani herşeyin normal ise gebe kalmanı hızlandırmak istemiş.

2 ay yada en fazla 6 ay bekle eğer gebelik olmazsa rahim filmi çektir.tüplerin açık mı değil mi anlaşılır.

Son düzenleme:
ben de senin durumundaydım lütfen üzülme bir gün mutlaka anne olacaksın moralini yüksek tut.benim oğlum 3 yaşında şimdi .en önemli şey moral

canım,teşekkür ederim.Allah bağışlasın yavrunu;hayırlı bir evlat olur inşallah size.Güzel dualarını eksik etme:)

kısırlık için gidildimi hemen klomen veriliyor canım kalıp bunlar 2 3 ay klomen sonra olmadımı göbekten iğne ile aşılama.
bende yumurtlama oluyor neden klomen veriyorsunuz bu yumurtlatmak için değilmi dediğimde bakalım yumurtaların tedaviye cevap vercekmi birde önemli olan yumurtlaman değil kontrollü yumurtlaman gerekiyorki gereken tedaviyi uygulaya bilelim demişti dr.

Benim için dua edin;arkadaşlar.Psikolojim iyi değil.Anne olmayı çok istiyorum.Nerde bi çocuk görsem gözlerim doluyo ağlamaya başlıyorum.Bi yandan kendimi telkin ediyorum öte yandan yine kendime yeniliyorum.Eşim de üzülüyo bu halime,ben de onu üzdüğüm için üzülüyorum .Dün doktora gittik doktor rahmime baktı yumurtalıklar normal dedi;sperm testi de normal ama bana başka hiç bi test uygulamadan klomen verdi.yaşın da artık geçiyo kaybedecek zamanımız yok dedi;ben de menopoza girmiş gibi hissediyorum kendimi.bütün gün ağladım.bi kere neden hemen klomen verdi benim yumurtlamamın olup olmadığını nasıl bildi yoksa kafadan hemen tedaviye mi başlamak istedi.

Allah'ım nasip etmeyeceğin şeyin peşine düşürme(amin).

Üzülme canim bende 38 yasindayim ve 4,5 aylik hamileyim, bende stres yapiyordum olmaz diye ama oldu, allahim yazmissa
olacak. Ama Klomen yazmadan önce doktorun tüplerinin acik olup olmadigina bakmasi gerekirdi, bende öyle oldu, tüpler kapaliysa
Klomen 'de ise yaramaz. Benim doktorum Laparaskopi ile tüplere bakti, bir sorun olmadigina emin olduktan sonra Klomen yazdi,
ben ilaci aldim eczaneden ve daha kullanmaya baslamadan hamile kaldim. Insallah sende de öyle olur, ama en önemlisi moralini
yüksek tut, bir sorun yoksa olacaktir, vaktini bekliyor.

Üzülme canim bende 38 yasindayim ve 4,5 aylik hamileyim, bende stres yapiyordum olmaz diye ama oldu, allahim yazmissa
olacak. Ama Klomen yazmadan önce doktorun tüplerinin acik olup olmadigina bakmasi gerekirdi, bende öyle oldu, tüpler kapaliysa
Klomen 'de ise yaramaz. Benim doktorum Laparaskopi ile tüplere bakti, bir sorun olmadigina emin olduktan sonra Klomen yazdi,
ben ilaci aldim eczaneden ve daha kullanmaya baslamadan hamile kaldim. Insallah sende de öyle olur, ama en önemlisi moralini
yüksek tut, bir sorun yoksa olacaktir, vaktini bekliyor.

Canım,hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.Her şey Rabbimin izniyle olur.ne kadar üzülsem de boş.kendimi yıpratmaktan öteye gitmiyor.Dua et,canım.

Canım,hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.Her şey Rabbimin izniyle olur.ne kadar üzülsem de boş.kendimi yıpratmaktan öteye gitmiyor.Dua et,canım.

Insallah canim, bir sorun cikmazda hayirlisiyla aliriz bebisimizi kucagimiza. Moral cok önemli onun icin her zaman pozitif düsün,
Yasin okuduktan sonra dua ediyorum allahim olmayanlara da versin diye.
Yas gecti diye yazmissin, yasin kac diye sorabilirmiyim???

Insallah canim, bir sorun cikmazda hayirlisiyla aliriz bebisimizi kucagimiza. Moral cok önemli onun icin her zaman pozitif düsün,
Yasin okuduktan sonra dua ediyorum allahim olmayanlara da versin diye.
Yas gecti diye yazmissin, yasin kac diye sorabilirmiyim???

canım yaşın geçiyor diyen doktordu.28 yaşındayım.

Back
X