- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
ya konu sahibi kapanmak isityomuş sevgilisi izin vermemiş. kavga etmişler vs. sonra barıştılar nasıl olduysa. kız önceki konusunda bunu dedi;
kapanmıcam kı sadece arada aklım karısıyır bu farz olduğu ıcın
farrz olduğunu düşüünyosan kapanırsın. sevgilin dedi diye kapanmıyosan bu şirktir bence. zaaaa xd konu sahibinin bugını buldum. bence sevgilizm diye yeni bi din bulmuş.
''zaaaa '' senden ergenus olarak ergenızm dınıne tabısın galıba
aa laf soktu bı dakıkahe ergenim ben. en azındna kendime kendim için ergenim. hiç bi erkeğin kulu kölesi değilim. bana insan gibi davranmayan insanın peşinde koşmuyorum. hayatıma senin kadar mudahale etmiyorum. senin gibi olacağıma ergen olurum oh mis kafam rahat.
Ha yani nişanlın istiyor diye kapanıcam diyordun ama yerine getiremiyordun, oda bunun sadece lafta kalmasına kızdığı için bida kapancam deme bari dedi.hayır söz vermıstım bıda kapanıcam demıceme . sozumu bozdum dıye kızgın
insanlar birbirini olduğu gibi kabullense ne güzel olur.
sen bu kızı açık görüp sevmiş öyle nişanlanmışsın değiştirmeye çalışmak niye.
ayrıca zorla kapatılanları görüyoruz hiç hoş değil.
benım kapanmakla alakalı aklımda soru ısratelerı vardı . o kapnama asla ve asla dedı. zaten bende kendılığımden vazgecmıstım kapanmaktan . ama kapnama konusunu actım dıye bana sınırlendı . istemıyor cunkuHa yani nişanlın istiyor diye kapanıcam diyordun ama yerine getiremiyordun, oda bunun sadece lafta kalmasına kızdığı için bida kapancam deme bari dedi.
Bu konuyu kapattınız ama sen durduk yere yine ben kapanıcam dedin adamda sinirlendi doğrumu anladım?
Arkadaşım bi guzelce anlatta puzzle birleştirmeye çalışmayalım..
yok bacım tam tersi. kız kapanmak isityomuş. sevgilisi izin vermiyomuş.
yaa ben çok yanlış anlamışım olayı :)
bunu da ilk defa duydum.
bu da ayrı bir müdahale bence
kilitli çünkü diğer konu din muhabbeti açtı kadınlarbi de niye aynı konuyla ilgili on tane konu açtınız. birinden devam edin. her serfinde aynı olaylar işte. değişik bişey yok.
Ha şimdi çaktım olayı..ya konu sahibi kapanmak isityomuş sevgilisi izin vermemiş. kavga etmişler vs. sonra barıştılar nasıl olduysa. kız önceki konusunda bunu dedi;
kapanmıcam kı sadece arada aklım karısıyır bu farz olduğu ıcın
farrz olduğunu düşüünyosan kapanırsın. sevgilin dedi diye kapanmıyosan bu şirktir bence. zaaaa xd konu sahibinin bugını buldum. bence sevgilizm diye yeni bi din bulmuş.
mesajlara bı bakın allah askına ben kapanmak istedim o kapanmamı ıstemedı daha oncekı konu bu yuzdendı .
kilitli çünkü diğer konu din muhabbeti açtı kadınlar
dün barıstık kapanma mevzusundan dolayı kavga etmıstık . bugun soğuk davranıyor . az once konusruken işim var dedi ne işi olduğunu soylemeden yuzume kapattı. şimdi tekrar aradı yemek yapıyordum yemek yıcektım dedı , bende ozaman soyleseydın neden yuzume kapatıyorsun dediğimde çok doğru yapıyorum dedı . tekrar kapattı . bana bı akıl verin ama ayrıl terket biçiminde değil lütfen . ben nişanlımı sevıyorum . öyle yazacaklarda yazmasın rica ediyorum . ben nasıl kurtarırımın derdındeyım nasıl bıterın derdınde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?