üzgün kırgın ve endişeliyim

insanlar birbirini olduğu gibi kabullense ne güzel olur.

sen bu kızı açık görüp sevmiş öyle nişanlanmışsın değiştirmeye çalışmak niye.

ayrıca zorla kapatılanları görüyoruz hiç hoş değil.

''zaaaa '' senden ergenus olarak ergenızm dınıne tabısın galıba

he ergenim ben. en azındna kendime kendim için ergenim. hiç bi erkeğin kulu kölesi değilim. bana insan gibi davranmayan insanın peşinde koşmuyorum. hayatıma senin kadar mudahale etmiyorum. senin gibi olacağıma ergen olurum oh mis kafam rahat.

aa laf soktu bı dakıka

hayır söz vermıstım bıda kapanıcam demıceme . sozumu bozdum dıye kızgın
Ha yani nişanlın istiyor diye kapanıcam diyordun ama yerine getiremiyordun, oda bunun sadece lafta kalmasına kızdığı için bida kapancam deme bari dedi.

Bu konuyu kapattınız ama sen durduk yere yine ben kapanıcam dedin adamda sinirlendi doğrumu anladım?

Arkadaşım bi guzelce anlatta puzzle birleştirmeye çalışmayalım..

yok bacım tam tersi. kız kapanmak isityomuş. sevgilisi izin vermiyomuş.

benım kapanmakla alakalı aklımda soru ısratelerı vardı . o kapnama asla ve asla dedı. zaten bende kendılığımden vazgecmıstım kapanmaktan . ama kapnama konusunu actım dıye bana sınırlendı . istemıyor cunku

Nasil acik insani kapatmak kapaliyi acmak istediklerlnde kiziyosak sizde haksizsiniz.

Yok bu benim icin cok onemli diyosaniz ayrilin ve kapanin zirt pirt gundeme getirmenin neanlami var ?

Enazindan soz verip verip sozunuzu bozmazsiniz

Ha şimdi çaktım olayı..
Arkadaş doğru özetlemiş, nasılki nişanlının zoruyla kapanman yanlışsa, onun isteğiyle kendi doğrundan vazgeçip kapanmamanda yanlış ötesi..

Sen istiyorsan kimseyi dinlemeyip kapanacaksın, bunun için seni terkedeceksede salıver çayıra gitsin..

mesajlara bı bakın allah askına ben kapanmak istedim o kapanmamı ıstemedı daha oncekı konu bu yuzdendı .

tamam tam tersi de olsa sorun yine aynı. sen onu o da seni değiştirmeye çalışıyor. birbirinizi olduğu gibi kabullenememek büyük sıkıntı. bu tür konular bugün "hadi neyse şimdilik böyle olsun da yarın değişir belki" fikri gibi düşünülürse, ilerde sen şöyle yapmıştın zaten, yok sen böyleydin zaten gibi şeylere dönüşüyor.

Canımcım sen hayatını mahvetmeye niyetlisin sanırım, tamam bize bişey demek düşmez, ayrılma..

Ama senin Allahın emri olan örtünmene karşı çıkan adamı, koca diye almaman lazım bu bir.
Farz diyorsan, istiyorsan elbette kapan, o kim ki sana karışacak.

Ama daha da önemlisi sizin saygınız kalmamış, nedir bu suratına tel kapatmalar. Nedir kendini bu kadar aşağılatman.
Gerçekten üzüldüm, bir genç kadının şu hallere düşmesine üzüldüm.

O baş kimin ? o tercih kimin ?
Kendi kisisel ttercihleriniz( sac uzatmak sac kestirmek boyatmak kazıtmak kapanmak açılmak vs vvs) sizi bağlar .Nacizane fikrini alir kararli iseniz uuygularsınız
Sanirim siz de net karar vermis değilsiniz . oyle olsa yapmanız gereken neyse o olurdu

biz sana bu çocuktan cacık olmaz dedik sen bizi dinlemedin

şunu yazmayın bunu demeyin diyorsan kapanma fikrini unut o zaman.

yani ne istiyosun bizden çözemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…