üzgün kırgın ve endişeliyim

Ne var kurtaramayacak ne çok dert ettiniz.
Evet kelimesini kullanacak, hayır kelimesini zinhar kullanmayacaksınız.

Sizi evlendirmeye çalışan ebeveyne selam olsun.

Son olarak
Mune

:)

Bayanlar çok tatlısınız atarımızı giderimizı kadın kadına yapıyoruz işte :)

minta123 Ben çok severek evlendim.5 yıllık ilişki 3,5 yıllık eviliğimiz var.Zorluk yaşadım çok yaşadım maddi değil manevi.Ama asla KEŞKE EVLENMESEYDİM sözünü demedim.Kimsenin hayatına engel koyamayız karışamayız herkes yaşayıp öğrenecek.Bana biri EVLENME deseydi de evlenirdim.Benim eşimi benden iyi kimse bilemez ilişkimizi de.

Seninde buraya yaptığın yazılarından yorum yapıyorum.Kapanma mevzusu derin.Derin düşün o yüzden.Telefon kapama kapatma yok şunu yaptın bunu yaptı bana yüzüme telefon kapadıyı geçip asıl meseleye odaklanıp bir süre düşünmeni tercih ederim.Nişanlın mi yoksa bu kapanma mevzusu mu??Evet ilerde sorun olacak.Ama sana ayrıl desem de ayrılablrmisin?Hayır.

Nişanlınla da olgun şekilde konuşup mevzuya farklı bak.Çok sevmek harika ama anlaşmak ve hoş sohbet etmek daha harika bir şey...Gözlükleri değiştirip bir daha bir daha düşün.

Iliskinizle ilgili önceki mesajlarda yazmistik. Kendinizi yamamaya calismayin artik su aileye.
Hadi bir ihtimal o kayinvalidenin gazabindan sevgiliniz kurtarir alir demistik ama o da yaninizda değil.

Ki kayinvalidenin tavırlarinin bazilari dogru idi. Sizin yasiniz küçük degil biraz daha olgun davranmak zorundasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…