valla canım o zaman susacaksın adam ne diyorsa onu yapacaksın. kalk diyecek kalkacaksın . dışarı çıkma diyecek tamama diyeceksin. dövecek kocamdır seviyorum diyeceksin ama şikayetlenmeyceksin. bunları yaparım diyorsan ilişkini kurtarırsın. hee çocuk yapmayı da unutmadün barıstık kapanma mevzusundan dolayı kavga etmıstık . bugun soğuk davranıyor . az once konusruken işim var dedi ne işi olduğunu soylemeden yuzume kapattı. şimdi tekrar aradı yemek yapıyordum yemek yıcektım dedı , bende ozaman soyleseydın neden yuzume kapatıyorsun dediğimde çok doğru yapıyorum dedı . tekrar kapattı . bana bı akıl verin ama ayrıl terket biçiminde değil lütfen . ben nişanlımı sevıyorum . öyle yazacaklarda yazmasın rica ediyorum . ben nasıl kurtarırımın derdındeyım nasıl bıterın derdınde değil
he ben actımsen açmış olmayasın. sanki sen başka konudna girdin de biz getirdik kapanmaya konuyu.
Dogru diyorsun dusundum de hep ayril diyorum nişanliyken problem yasayanlara kacip kurtulsunlar diye ama anlamiyorlar kiböyle konularda ayrıl evlenmeden kurtul diyoruz sonra bir muhteşem beyin çıkıp buradaki kadınlar yuva yıkıyor diyor
Dogru diyorsun dusundum de hep ayril diyorum nişanliyken problem yasayanlara kacip kurtulsunlar diye ama anlamiyorlar ki
Yuva yıkıcı KADINLAR KULÜBÜböyle konularda ayrıl evlenmeden kurtul diyoruz sonra bir muhteşem beyin çıkıp buradaki kadınlar yuva yıkıyor diyor
yıvı yıkıcı kıdınlır kılıbı ıy dımıyın ıylı yıı cık sıvıyır cık ısık kırtırsın ılıskısınıYuva yıkıcı KADINLAR KULÜBÜ. ay demeyin öyle evlensin yaa çok seviyor çok aşık kurtarsın ilişkisini
yıvı yıkıcı kıdınlır kılıbı ıy dımıyın ıylı yıı cık sıvıyır cık ısık kırtırsın ılıskısını
vızıldamaya devam etaha bu atarı gideri nişanlına yapsaydın bak şimdi bını yızmıyın şını dimiyin diye coşmazdın
Kafan çok güzelmiş doğru yoldasınyıvı yıkıcı kıdınlır kılıbı ıy dımıyın ıylı yıı cık sıvıyır cık ısık kırtırsın ılıskısını
Adam sızden sogumuş resmendün barıstık kapanma mevzusundan dolayı kavga etmıstık . bugun soğuk davranıyor . az once konusruken işim var dedi ne işi olduğunu soylemeden yuzume kapattı. şimdi tekrar aradı yemek yapıyordum yemek yıcektım dedı , bende ozaman soyleseydın neden yuzume kapatıyorsun dediğimde çok doğru yapıyorum dedı . tekrar kapattı . bana bı akıl verin ama ayrıl terket biçiminde değil lütfen . ben nişanlımı sevıyorum . öyle yazacaklarda yazmasın rica ediyorum . ben nasıl kurtarırımın derdındeyım nasıl bıterın derdınde değil
arı vız vız vızaha bu atarı gideri nişanlına yapsaydın bak şimdi bını yızmıyın şını dimiyin diye coşmazdın
hav hav demeliydinarı vız vız vızçok haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?