S
sarisinim87
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sarisinim87
-
saol derman bacimm gercekten oyle kimi zaman agliyordum ama su an resmen kanim dondu aglayamaiyorum bile resmine bakiyorum icim aciyor ellerimi sımsıki tutmus resimlere konusuyorum burda tuttuugn kadar simdide tutsaydin elimden diyorum ama nafile
anladığım kadarıyla hep sen ilişkiyi ayakta tutmuşsun çocuğun var mı acaba bence aranızda bir bağ yoksa canım unutmalısın ağlama göz yaşına yazık. Gerçekten hayatını değiştirecek fırsatlar çıkar. Hayata pozitif bak belki yol yakınken dönmüşsün.
ne kadar kolay evlenip ne kadar kolay boşanır oldu insanlar..
aranızdaki sorunları tam olarak bilmiyorum ama bu kadar kolay gözden çıkaramaz insan "eşini"
eşinizin "dolduruşa" geldiğini düşünüyorsunuz demekki eşinizde evliliği kaldırabilecek olgunlukta değilmiş..
bence öss gibi evlenecek çiftlerede sınav yapılmalı,evliliğe ne kadar hazır,olgunluk derecesi vs.. böylelikle sağlıksız evlilikler yaşanmaz..
gunaydin herkeze a.s. benimde derdim baska kac aydir babamin evindeyim
esimle gorusmuyorum konusmuyorum beni birkez aramadi:1no2: beni unutmusmudur hemen veya dolduruslardan icine nefretmi dolmustur ben ona 1.yil 2 ayimi verdim nisanlilikta icinde hicmi iyi gunumuzun hatiri yok anlamiyorum burda cogu kisinin aldatma konusu var allaha sukurki allahtan korkan bir esim vardi ama onunda kisiligi oturmamis galiba kimsenin lafini dinlemem diyor annesinin soyledigi seyleri diyor bu dinlemek degilmi?:uhm: cocugum olmadikonumu acmamamin nedeni belki sizlerdende babasinin evinde olan ve bekleyeniniz vardir galiba?
canım üzüldüm şimdi...boşanma davanımzmı var mahkeme yazmışın?babnın evine senmş gittin peki? yoksa omu sana git dedi?
ne kadar kolay evlenip ne kadar kolay boşanır oldu insanlar..
aranızdaki sorunları tam olarak bilmiyorum ama bu kadar kolay gözden çıkaramaz insan "eşini"
eşinizin "dolduruşa" geldiğini düşünüyorsunuz demekki eşinizde evliliği kaldırabilecek olgunlukta değilmiş..
bence öss gibi evlenecek çiftlerede sınav yapılmalı,evliliğe ne kadar hazır,olgunluk derecesi vs.. böylelikle sağlıksız evlilikler yaşanmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?