Üzgünüm ama sizin morallerinize ihtiyacim var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarisinim87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana böyle davranan adama acıma şimdi hayatını gerçekten mahvette görsün gününü...

insallah canima.sben onu aklimdan gercekten sildim ona inat herseyi basaracagim allahin izniyle:Saruboceq:

yok bacim ya tabiyki benim durumumda olan gercekten butun bayanlar iyi yada kotu eslerinin aramasini beklerler arada namus olunca ben aklimdan sildim onu ama acisi var tabi icimde cunku ben ona hayatimi verdim canimi verdim karsiligi bumuydu:uhm:
kimileri karisinin ilgisizliginden sikayetci benimkide ilginin icinde yuzuyordu cok fazla oldu galiba:1no2: ben onun yerinde olsaydim karimin pesinden giderdim birakmazdim gercekten seviyorsa tabi evet su anda karisik durumdayim ama onu biyerde gorsem
bir acayip olurum aglarim belkide kolay degil :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:evet babamin evindeyim aramiyor evet herseyi diyor beklemiyorum artik senağlama
kilidi eminimki ailesinin akliyda degisti o oyle seyi akil edemez o icinde kotuluk yoktu onun sanmam ama yapana degil yaptirinaa bak
saol canim iyiki varsiniizzz:teselli:

canım benim cok üzüldüm
rabbim hakkınızda hayırlısını versin :Saruboceq:
insallah gercekleri görür
gercekten cok zor
bir sucun olmadan istenmemek zor gelir insana
neden evlendi ki o zaman neden senin günahına girdi

neden gormuyorki belki bir sinav rabbimizden gelen gorecekte gec olmadan gorse
sucum sevmekmis galiba ben asla hatam yok demem ama hersey sineye cekilirr
askta gurur olmaz yeni bir sayfa acabilirdi senağlama

benim ailem benim 100% yuz arkamda nekadar onlarla bozulmasini istemesede benim cekmemide istemiyorlar:teselli:

tamamdır o zaman sakın problem etme .....profiline girmedim ama 87 doğumlusun galiba.....yani önünde seni sevecek sana değer verecek çok kişi var...çocuğunun olmaması çok iyi olmuş....bütün dul kadınlara ailesi sahip çıksaydı hayat kimbilir nekadar güzel olurdu:teselli:

evet 87 dogumluyumm insallah canim ya benim gercekten ilgiye cok ihtiyacim var
cocukta yok keske sahip ciksalar:Saruboceq:

demin babamlar kuzenlerim hepsi gitti bizim eve ceyizlerim geldi yatak odasi geldi icim acidi gercekten birdaha gittik bende gittim oturma odasinin lambasi yaniyordu demek eve girmis shok olmus cikmis galibaa ben gormek istemiyorum dedim kuzenim eve girdi babami aradi evde kimse yok dedi bizde girdik butun esyalarimi topladim birsey kalmadi resimlerimiizi ortadan yirttikkk babamlaa
okadar kotu bir hiskii sormayin agliyorum su an cok

bizim mutlu olmamiza izin vermediler dugun resimlere bakiyorummm agliyorummmmm

1 yıl 2 ay çok az bi süre değil mi insanların birbirini tanıması için?
Bence daha siz birbirinizi çözemeden evlenmekle hata yapmışsınız.
Nasıl biz çözüm yolu bulunur bilmiyorum çünkü eşinizin nasıl tepkiler verdiğiini bilemiyorum...

en azından babanın evine sığınabildiğine şükretmelisin.eşini kaybetmeyi bukadar kolay göze alan bir insanla nasıl bir ömür geçerki. herşeyi geride bırak ve hayatına bak derim.

en azından babanın evine sığınabildiğine şükretmelisin.eşini kaybetmeyi bukadar kolay göze alan bir insanla nasıl bir ömür geçerki. herşeyi geride bırak ve hayatına bak derim.

bende oyle yapacagim malesef cok zoruma gitti gercekten bizim kullandiigimiz esyalar yukari ciktikca benim icim parcalandi o nasil rahat oturuyor anlamadim hayir rahat degil cunku eve girmis sasirmistir shok mu olmustur bilemem ama lamba yaniyorduu

bende oyle yapacagim malesef cok zoruma gitti gercekten bizim kullandiigimiz esyalar yukari ciktikca benim icim parcalandi o nasil rahat oturuyor anlamadim hayir rahat degil cunku eve girmis sasirmistir shok mu olmustur bilemem ama lamba yaniyorduu

olsun,, olsun şokta olsun .b.......ta nasıl bir insan .sevdiceğine sahip çıkmaz ...onu başkalarına tercih eder.ne kadar üzgün olduğunu,tahmin edebiliyorum..ne kaybettiğini göster ona...

olsun,, olsun şokta olsun .b.......ta nasıl bir insan .sevdiceğine sahip çıkmaz ...onu başkalarına tercih eder.ne kadar üzgün olduğunu,tahmin edebiliyorum..ne kaybettiğini göster ona...

senağlamasenağlama bilmiyorum cok zoruma gidiyor cokk beni dinledigim muzikten kiskanan adamdan eser yok artik beni unutmus gitmis 2 kilo verdim 62 kiloyum 2 kilom daha var ilk oyle baslayacagim kendi hayatimaa cunku onu okadar besledimki ben goren sasitriyor nasil kilo aldin diye gobegi falan cikmisti hahaha o dursun beni alan olur yine dermisim yok yaa zorr

[COLOR="Red"]ben hala sizin ayrılma sebebinizi anlamadım ne bu acele onuda çözemedim noluyo ya yangından mal kaçırır gibi sen adamla bi otur bi halleş evlenmeye ikiniz karar verdiniz bunada ikiniz karar verin şiddetmi var aldatmamı var neden birbirinizden kaçıyorsunuz bana ne dersen de sen onu hala seviyosun tatlım o zaman acık başka düşün aynı camdan bakma geç karşıya acık da oradan b:uhm:e hayatım[/COLOR]

siddet vardi son zamanlar tartismalardan cikan seyler iste o beni arasaydi konusurdum tek tarafli sevgiyle olmuyor iste birkere arasaydi ayrilsakta tartisarak ayrilmayalim desin

beyfendi kirayi odememis internetten hesabina girebiliyorum baktim bugun gitmis kotpantol almis galiba 118 euroyaa ev ikimizin ustune baska yerdende hatirlatma gelmis aklinca evin kirasini bana birakacak avukatima kopyalayip yolluyacam bunlaridaa

cnm tavsiyem, değmeyecek bir adam için üzülmekten artık vazgeç.tabiki beklentilerinde haklısın ne kadar kısada olsa bir yastığa baş koymuşsunuz.biraz gönlünü almasını beklemen sensiz olmuyor demesini istemenden doğal birşey yok.ancak eşin evliliğin gerektirdiği olgunluğa erişememiş.çocukda yok sanırım.buna dua et.ve yeni bir sayfa açmak için fazlada düşünme.bu tip adamlar ne kendilerini nede başka bir kadını asla mutlu edemezler.anneleri yeter onlara.pişman olduklarındada artık çok geçtir.sen hayatını bir düzene koymaya bak.kayıp onun kaybı.sen birşey kaybetmedin bence:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…