S
sarisinim87
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sarisinim87
-
sen ailen sana karşı nasıl onu söyle ben sana geleceğini söyleyeyim.....
sana böyle davranan adama acıma şimdi hayatını gerçekten mahvette görsün gününü...
canım sen bu adamı seviyorsun gel dese arasa hemen dönecekmişsin gibi.Merak ettim bir kere daha denesen anladığım kadarıyla çok nette bir sorun yok.Evliliği yürütmek için özveri gerekir karşılıklı olursa daha şık olur tabii ama çoğu zaman ne yazıkki biz kadınlara düşüyor iş.Onlarda üzülüyor olaylar karşısında ama onlar çözüm üretemediklerinden hep ilk adımıbizden beklerler Empati kur olaylara onun açısından birde bak sonra kim haklı karar ver eğer kararında o zaman gerçeksen arkana bakma derim.Ama hayatım sen şu anda emin değilsinki yanılıyormuyum...Allah yardımcın olsun hayatım yaz gene bize...
yasakkelime
fisfisfis
sen birkaç aydır babanın evindesin ; seni aramıyor ... her yerde çok çektim diyor... evin kilidini değiştiriyor ; evlilik bana göre değil diyor ... bence aramasını filan bekleme...
ne güzel kendine uğraşlar bulmuş ; kendine birşeyler katıyorsun... onunla evliliğin devam etse ona fedakarlık etmekten başka hiçbir şey olmayacaktı hayatında...
sakın kafanın karışmasına izin verme... hayatta önce sen varsın... unutma...
canım benim cok üzüldüm
rabbim hakkınızda hayırlısını versin :Saruboceq:
insallah gercekleri görür
gercekten cok zor
bir sucun olmadan istenmemek zor gelir insana
neden evlendi ki o zaman neden senin günahına girdi
benim ailem benim 100% yuz arkamda nekadar onlarla bozulmasini istemesede benim cekmemide istemiyorlar:teselli:
tamamdır o zaman sakın problem etme .....profiline girmedim ama 87 doğumlusun galiba.....yani önünde seni sevecek sana değer verecek çok kişi var...çocuğunun olmaması çok iyi olmuş....bütün dul kadınlara ailesi sahip çıksaydı hayat kimbilir nekadar güzel olurdu:teselli:
en azından babanın evine sığınabildiğine şükretmelisin.eşini kaybetmeyi bukadar kolay göze alan bir insanla nasıl bir ömür geçerki. herşeyi geride bırak ve hayatına bak derim.
bende oyle yapacagim malesef cok zoruma gitti gercekten bizim kullandiigimiz esyalar yukari ciktikca benim icim parcalandi o nasil rahat oturuyor anlamadim hayir rahat degil cunku eve girmis sasirmistir shok mu olmustur bilemem ama lamba yaniyorduu
olsun,, olsun şokta olsun .b.......ta nasıl bir insan .sevdiceğine sahip çıkmaz ...onu başkalarına tercih eder.ne kadar üzgün olduğunu,tahmin edebiliyorum..ne kaybettiğini göster ona...
[COLOR="Red"]ben hala sizin ayrılma sebebinizi anlamadım ne bu acele onuda çözemedim noluyo ya yangından mal kaçırır gibi sen adamla bi otur bi halleş evlenmeye ikiniz karar verdiniz bunada ikiniz karar verin şiddetmi var aldatmamı var neden birbirinizden kaçıyorsunuz bana ne dersen de sen onu hala seviyosun tatlım o zaman acık başka düşün aynı camdan bakma geç karşıya acık da oradan b:uhm:e hayatım[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?