Uzgunum bi seyler paylasmadigim bi kadinla beraber olamam

bubumavimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
134
25
0
İzmir
Boyle dedi bana.
İcimde cok buyuk bi ask acisini tasiyordum. Hayatima bi anda girdi. Bi kac gundur yazisiyorduk. Ciddi dusundugu ciddi bi kadin aradigi belliydi.
Once engelledim her yerden. Aglarken hungur hungur. Sonra engeli actim. Yat benimle dedim. Adam hayal kirikliginin dibine vurdu sanirim. "bir sey hissetmedigim biriyle yatamam." dedi. Sacma sapan anlattim. Sacmaladim. Tum gecmis iliskilerimi. Yok ettim olasi bir mutlulugu. Kendimden tiksindirdim. Ucuz bir kadin oldum.
Mutlu olmayi ben tercih etmiyorum belki. Yaklasirsam yanarim baska birine.

Ve en acisi ne biliyor musunuz :) butun duzgun erkekler siz kalbinizde bir alcagin sevgisini tasirken cikar.

Sırf 3-5 gündür tanıdığınız bir adamın gözüne girebilmek icin "yat benimle" diyecek kadar cesursanız bunu göğüsleyebilirsiniz. Yine karakterliymiş de bişi yapmamış.

Bi kaç günlük yazışmanın hangi arasında hüngür hüngür ağlanır aşık olunur ?
Ayrıca " yat benimle" nasıl bir cümledir ya :120:

O tür şeyler filmlerde dizilerde çok oluyor. bu aklıma geldi
Neden bu kadar sinirlenipte o sözleri söylediniz. Biri sizi çok üzmüş olabilir, yıllarınızı çalmışta olabilir
Madem bu kadar sinirliydiniz.. keşke biraz inzivaya çekilseydiniz..

Böyle saçma bir teklifi neden yaptın ki?
Buna iten sebep ne.Geçmişinden mi,kendinden mi,eski sevgilinden mi intikam derdindesin.

Adam düzgün biriymiş cidden.
Ama nedense yaptığın şeyi yadırgamadım.
Acı çekiyorsun,hissettim.
Öfkelisin birilerine..
Başka biriyle yatarak bu acının hafifleyeceğini düşünüyorsun belki de ama yanılıyorsun.
Ucuz bir kadın olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Niye sizle yatmasını istediniz.
yatınca karşılıklı aşk libidolarınızmı artıcaktıki

Bastan ozet geciyorum:

Bi adama asiktim. Bitti. Ve bu adam cikti karsima. Son derece duzgun efendi bir adam.

İcimde "baskasinin" aski oldugu icin devam etmek mutlu olmak istemedim. Bu adama aniden "yat benimle" dedim

Bekledigim tepkiyi verdi. Reddetti. Ve hatta bir daha gorusmedi benimle.

Kendimi tek amaci sevismek olan sapik adamlar gibi hissettim.

Boyleyken boyle.

Sizin amacınız buymuş zaten reddetmiş yoluna devam etmiş ee bizden ne istiyorsunuz şimdi istediğiniz böyle değilmiydi peki merak ediyorum ya gel benimle ol hadi bekliyorum deseydi ne yapacaktınız bir erkeğe öyle söylenir mi siz bir bayansınız yani

Doğru anlamışız...

bence herkes çok doğru anlamış. saçmalarken bile çok açık ifade etmişsiniz kendiniz..
o mükemmel adam da çooook doğru anlamış sizi

sevmediğim biriyle yattım, çok pişmanım, diye konu açardı ozaman sanırım

yoksa erkeksinizde. biz kadınlar olarak bi kadına yat dedigin için bizden umutmu bekliyn
yanlış yola sapmışın hacı

Bence ben bayan biri degilim. Hic baydigim soylenmez. Ama bir kadin oldugum dogru.

Gelelim soruya. Tamam gel yatalim deseydi yatmazdim. Namus kadinlik cart curttan degil. O adam gibi dusunuyorum. İcinde ask olmali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…