üzgünüm. emin olmak istiyorum.

Bence sizin eşiniz de çok tuhafmış. Ne münasebet yahu kv adayı beni istesin diye araştırma görevlisi olmaktan tut memur bile olacağım. Kv adayı gelinim öğretmen olsun isterim diyor, soluğu yüksek lisansta alıyorsunuz, memur isterim diyor, kpss de alıyorsunuz. Ay çok tuhaf geldi bana bilmiyorum. Bu hikayedeki üç kişide çok garip, sizin kvalide sizi istesin diye bi doktora yapmadıpınız kalmış, eşinizin de arkanızda durabilmek için annesinin hayalindeki gelin gibi memur olmanızı istemesi çok komik geldi sanki normal, makul bir istekmiş gibi.Kvalideye ise söylenecek bişey yok. Sizi istemediğini bu şekilde anlatmaya çalışmış, bahane olarak ulaşamayacağınızı sandığı hedefler koymuş ama siz pes etmemişsiniz. :)

Bu kayınvalideden çok çekersin.. Kaçarak uzaklaş.. Buraya yazıyorum, şimdiden yüksek lisansına kadar karışan "ay beni evde istemez" diye ağlayan bir kayınvalide(?) aman aman!!

İyi madem göz göre göre ateşe at kendini. Sık dursa ne yazar ne kadar sürer ki sanıyorsun. Burada ki hayat hikayelerini bir oku istersen. Umarım mutlu olursunuz.

Bilirsiniz ki ailelerin rızası olmadan yapılan bir evlilik düzgün gitmez. O nedenledir ki kvnin gönlü olsun istedik. Elbette ki makul istekler değildi ama ben de hırs yapmış olmalıyım ki üstte kalmak için elimdwn geleni yapmışım. İyi ki de yapmışım en azından dilim hala uzun

Pekii evlilik zamaninda nasil olsa annemlere karsi duracagim deyip tam evlilik zamani sorunlara gogus geremese, sizin onca vaktinizi de calmis olmaz mi? Bir seyler yapacaksa evlilik zamani degil hemen bugun yapmali.

Pekii evlilik zamaninda nasil olsa annemlere karsi duracagim deyip tam evlilik zamani sorunlara gogus geremese, sizin onca vaktinizi de calmis olmaz mi? Bir seyler yapacaksa evlilik zamani degil hemen bugun yapmali.
evet hepinize katılıyorum. ayrıldım bu arada. iletimi düzenledim

İyi madem göz göre göre ateşe at kendini. Sık dursa ne yazar ne kadar sürer ki sanıyorsun. Burada ki hayat hikayelerini bir oku istersen. Umarım mutlu olursunuz.
zaten onun hakkında artık emin değildim. endişelenmeyin ben sadece bi kere şans tanımak istedim, zaten uygun biri olmazsa da bunu bana tez zamanda yine belli edicekti. velhasıl zaten doğrudan bu iş bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…