üzgünüm. emin olmak istiyorum.

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
3 aylık bi ilişkim var. ikimiz de üniversite öğrencisiyiz. ben güzel sanatlar öğrencisiyim. bu adamsa mühendislik.
ilişkimiz şimdiye dek kusursuz denebilicek durumdaydı. uyumlu ve sağlıklı iletişim kuruyoduk. benim için pek önemli bi detay olmasa da ekstra olarak bana hep hediye alan övgüler eden biriydi. ben onun ilk ilişkisiyim bu arada.
doğal olarak annem flört ettiğim kişiden haberdar.
sevgilim bu durumdan ailesini mezun olduktan sonra haberdar ediceğini söyledi. yoksa ayıırlarmış. şaka falan yapsa da şüphelendim. konunun derinine indiğimde mesele benim çok korkuttu. bu adamın babasının babadan kalma arazileri var, bunlarla çiftçilik yapıyo. annesi ise ev hanımı. dediğine göre gelirleri çok yüksekmiş. benim ailemde anne baba lise mezunu normal sgk çalışanı. bu adamın ailesi doktor mühendis harici kişileri ciddiye almıyomuş. bu yüzden henüz söylemeye çekiniyomuş.
ben bu durumu öğrenir öğrenmez korktum. ailesinin beni beğenip beğenmemesi umrumda olmadı açıkçası çünkü ben kendi niteliklerimi düşük bulmuyorum. hiç olmazsa annesine biraz çıtlatmasını istedim bu durumu. eğer 1-2 yıl daha flört etsek ve ben onların karşısına çıktığımda istenmeme durumu olur ve benimle bu yüzden ayrılırsa bana ayıp etmiş olucağını söyledim. onu zorlamadığımı da belirtmek isterim.
ah..
o ise anne babasını ciddice karşısına alıp sanki haftaya evlenicekmişiz gibi benden söz etmiş. aynı memleketten dahi olduğumuz halde, memleketten göç etme yıllarımızın farklı olmasını bile sorun etmiş annesi. "o kız beni evinde istemez" diye ağlamış. yüksek lisans yapıcak mıyım diye sormuşlar. hayır denince de "ama yapmalı" demişler. daha da uzun yazmak istemiyorum. konuşmanın finalinde "derslerin etkilenir ayrıl" demişler ve bu adam da tamam demiş.
ben bunları duyunca dehşete kapıldım. niye yüksek lisans yapmak zorundaymışım, seneye zaten güzel bi işe başlıycaktım. para kazanmıycağımı nasıl düşünürler. işin garip yanı 22 yaşındaki adamın flört edinip edinmiyceğiyle ilgili nasıl karar verebilirler.
bana ayrılmak istemediğini ailesine öylesine ayrılıcağını söylediğini belirtti.yalvardı yakardı. "konuşmanın sonunda yine de evleniceğin kişiye karışmayız, biz fikrimizi belirttik" dediler. gibi cümleler kurdu.
ikimiz de birbirimizi sevdiğimiz ve çok iyi anlaştığımız için ben tüm bu konuşmalarımızda çok ikilemde kaldım.
en sonunda "ailem hakkında da mı kötü düşündüler" diye sordum ve tahmin ettiğiniz yanıtı aldım.
ve ayrıldık.
siz olsaydınız ne yapardınız? pişman olur muyum

Ayrılırdım ve asla pişman olmazdım..

Ayrılırdım, sevgilim önümüzdeki zamanlarda benimle barışmak isterse, onun yalanlarına inanmaz barışmazdım.Gelecekte önümde güzel bir hayat varken böyle saçma sapan insanlarla hiç uğraşmaz, kendime ve aileme yakışan birileriyle birlikte olurdum.

En doğrusunu yapmissiniz pişman olmayın. Emin olun zamanla gecicek içimizdeki acı da

Devam etseydiniz cok pisman olurdunuz.

Şahsi elestiriler bir yere kadar kaldirilabilir. Ama ben aileme laf edilmesine tahammul edemem acikcasi. Siz edebilir misiniz?

Is ilerleseydi buralara gelebilirdi konular. Insanlar kendilerine bakmadan bunu yapsin sunj etsin demiyorlar mi sinir oluyorum.

Annesi neden ev hanimiymis o halde? Neden yuksek lisans yapmamis cok lazim bir seyse?

Iyi olmus ayrildiginiz.

Senin yüksek lisans olayına karışmaya nasıl cüret edebiliyorlar ben de bunu anlamıyorum, kime ne yani? Bugün bana birinin yüksek lisans yap dediğini düşünemiyorum bile, ben bıkmışım öğrencilikten, okuldan, ne yüksek lisansı?
İyi olmuş bittiği.

dediğine göre dedesi vefat edince okuyamamış annesi.
bunun gibi başka komik kıyaslamaları daha var kadının.
başörtülü gelin istemiyomuş. başörtülüler çalışmıyolarmış(kendisi başörtülü) ben başörtüsüz olduğum halde böyle saçma bi inanışa sahip değilim.

Oğluşum mühendis olacak, en güzellerine Layık diye düşünebilen gereksiz bir aile, hee oğluşlarının bir halt becerebileceği yok , kendi çapsız mühendis eski sevgilimden biliyorum, üzülecek tek bir şey yok durumunda , kurtulmuşsun, git bir sadaka ver

Insanlari boyle sacma sapan sebeplerle otekilestiren bir kayinvalideden kurtulmussunuz. Gozunuz aydin. Gidip sadaka verin bence. Cok gecmeden arkadasinizin ailesiyle konusmasi iyi olmus. Neler gordunuz iste. Hic uzulmeyin. Kadın oğluna hayat arkadasi degil de kendine hizmetci ariyor gibi. Yok basi ortuluyse calismaz yok yuksek lisans yapsin. Sanane kadin istemezsem calismam. Cok merakliysa acsin basini (oyle gerekiyormus ya) girsin bir ise calissin. Disardan ortaokul lise bitirip universite okuyan cok insan var. Öf sinir oldum.

Hic iyi bir başlangıç yapamamışsınız malesef
Sonrası da iyi olmaz gibi geldi
Her an mesleğinizi küçümsemeleri ihtimaliyle yasamak çok saçma olur

Herseyin makam mevki oldugunu dusunen igrenc insanlar.. Basbakanin kizi olsan heralde el ustunde tutulurdun kp suyunu ayagina bile getirirdi. Cumhurbaskani kizi olsan kv ayaklarini bile yikardi, sen yorulma aci cekme diye senin cocugunu bile dogururdu. Bu cocuk simdiden ailesine karsi gelemiyosa ilerde hic gelemez. Hayirlisi olmus

Aile zor.
Daha kotusu sevdigin adamda onlarin yonunden gidiyor.
Ayrilmak en iyisi.
Uzaktan izle bakalim neler cabaliyor seni kazanmak icin.
Yok cabalamiyosa sanslisin ayrildigin icin ve yoluna devam et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…