üzgünüm. emin olmak istiyorum.

O nasıl ya?!

Bunlar alacakları gelini çoktan beğenmişlerdir. Okul bitince çıkaracaklardır baklayı.

Canım bu bir gerçek. Öğretmen ablamı doktor sevgilisinin ailesi sürekli hor gördü ve 6 yıl beraberdi bu insanlar en Son ablam sana bir ailene iki dedi ayrıldı ve asla geri bakmadı. Resmen kıza ayyy öğretmen mi, ne kadar da avam dediler. O zaman üzüldü tabi ama şimdi iyi ki ayrıldık, kendim olamıyordum onların yanında, sürekli kasılıyordum, çok yorulmuştum diyordu. Bu ailelerin kasıntısı daha ilerleyen zamanlarda oğullarına da bulaşıyor.

pişman olmayın boyle bır aıle ılerde sorun cıkarabılırdı..amaaaaaa
şuda var sendede yanlış var...daha 3 aylık bır ılışkı ıçın ailene bahset dıyorsun? henuz daha okul bıtmemış meslek ele alınmamış ....ne alaka????belkı ayrılacaksınız henuz olmus 3 ay ne bellıkı....belkkı aılesıde okulu etkılenecektır dıye korktular....tabıkı karısmak hakları degıl benım oğlum 22 yasında evlenmek ıstese bende hoş karsılamazdım yanı
.sana bır abla tavsıyesı.....işin içinde resmıyet gırmeden yanı soz olayları yaklaşmadan aılesıyle tanışmak ısteme....yaptıgıın bır tık otesı tanışmak olacaktı cunku

çok da güzel yapmışsınız.
ne aptal saptal insanlar var yahu.
onlara ne ki sizin yüksek lisansınız vs.
millet iyice coştu, herkes bir tuhaf.
kendi hayatınıza bakın. kıçı kırık 3-5 insana kendinizi beğendirmek için ömür tüketeceksiniz yoksa.

okuduklarını doğru anlamamışsın sanırım.
ailesinden gizlemesi lüzumsuz. kim bilir ne yapıyomuşuz gibi.. annem mükemmelliyetçi diyen erkeğe güvenemezdim. sanki haftaya evlenicez. sadece uzak gelecekte bunları yaşamak istemediğimden erkenden bi karara varmalıydım

hayır doğru anladım...karsı tarafın annesı evet ılerde arıza cıkaracak bır kadınmış...senı kuçumsemeler felan doğru degıl ama senın yaptıgında dogru degıl . 3 aylık bır ılışkıden nıye aılesıne bahsetsın kı?

Evlilikte yada ilişkilerde en önemli ve en gerekli kural aileleri nereye koyacağını bilmek nekadar ilişkiye dahil olacaklar bunun dozunu ayarlayabilmek bu arkadaş bunu beceremiycek anneciğinin münasip gördüğü Doğa üstü zeka fıçısı bir kızla evlensin bırak

Çok ilginc is erkek arkadaşınız ve ailesi kendimi bir an varlıklı hint ailesi aralarında uygulanan kast sistemi geldi çok saçma ayrılmak iyi olmus

Ne ilginc insanlar var. Gelin degilde, işci ariyorlar mübarek. Bence erkek arkadasın bundan sonra hayatına giren insanlardan sivisini istesin, ailesi ona göre gelin secimi yapsın. Kurtulmussun.....

Çok iyi yapmışsınız. Daha başından bir şeyleri sezdiğiniz için muhtemelen aile konusunu açılmıştır. Neyin ne olduğuda çıkmış ortaya. Hep dediğim gibi ne kadar erken o kadar iyi. Aylar yıllar sonra vazgeçmek cok daha zor olacaktı.

Goren de ana babayi ordinaryus profesor falan sanacak. Birak gitsin şunları ya.. Kurtulduguna sukret.
Emin ol bunlar gider koyden okumamis bir kiz alirlar. Ciddiyim bak..

Bence de.
Insanlari bu kadar hor goren biri gider seve seve bir gelin bulur veeee gelin cadalozun alasi cikar

çok yüksek geliri olan insanlar gelin maaşına mı kalmış :) ben inanmadım bu senaryoya. bir iş var bence o ailede

Kusura bakmayinda ne demek doktor muhendis disinda muhattap almiyorlar kendilerinin tahsili neymis ki? Asiri derecede kendilerini begenmis sonradan gorme bir aile gibi geldi bana. Sizin yuksek lisansinizdan onlara ne onlarin oglunun yuksek lisans yapacagi kesin miymis? Ayrica aileniz alninin teriyle para kazanip cocugunu okutan insanlar olduktan sonra isterse ilkokul mezunu olsun adam calisip cabaliyor çalıp cirpmiyor ya?

Simdiden kurtuldugunuz iyi olmus. Bakalim o muhattap aldikalari doktorlar muhendisler onlari begenip muhattap alacak mi?

ailesinin bu kadar ağzına bakan bi adamla mutlu olamazdınız zaten. sevgilinizin karakteri daha tam olgunlaşmamış geldi bana. yaşıyla da alakalı olabilir bu. hep derim erkek bi 5 yaş büyük olacak en az

3 aylık ilişki için ömrünü bu insanlara bağlamaya değmez. seni de aileni de aşağılarlar kendilerine bakmadan. O yüzden ne aileni ne de kendini kötü bir duruma düşürmeden tamamen aklından kalbinden çıkarmaya bak. Ayrıldığın iyi olmuş. Onurlu davranmışsın tebrik ederim.

Ayrılırdım.. Pişman olmazsın. Daha olgunlaşması gerek eski arkadaşınızın.

''Anamın babamın dölü optimustan.'' demediği kalmış herifin. Birde düşünüyorum da bu akılla nasıl mühendis olacak ?
Tamam anladık varlıklı aileden ama edep konusunda baya yoksullaşmışlar.
Sanki anası fabrikatör kızı, padişah kızı, hint kumaşı nedir bu havalar ? Okumamış birde okumamış aklıyla sana laf atmasın. Okumamış görmemiş ama kocadan görme zenginleşmiş zavallı. Yani allah kimseyi kocadan görme etmesin. Babadan görme olacaksın bu dünyada asıl edep temelden gelir.
Ana baba aklıyla hareket eden gurursuz birine denk gelmişsin. Çocuk yani.
3 ay içinde seni gerçekten sevdiğine inandın mı sahi ? Bi' düşünsene deli gibi seven insanın senin için neler yapacağını ?
Ekmeğini de taştan çıkartır. Senide el üstünde tutar. Kimsenin lafını da dinlemez. Adamlık bu..

Aklın, beynin, gururun varsa asla pişman olmazsın. Yoluna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…