Aslinda üzerinden biraz gecti ama anca yazabiliyorum..
Kizlar bi 10 gün kadar once esimin tel i aldim elime video bi goruntu dikkatimi cekti..
Malesef uygunsuz icerik.. bi baktim videolara..kisa kisa 9 10 adet akilli silmemis.. oraya indirdiginin bile farkinda degildir benimki..
Daha onceden esim bekarken de 4-5 ay oncesine kadar da internet baglantimiz yoktu..
Yani evlendigimizden beri ilk.. oyle dedi zaten ilk defa onceden olsa yakalardin dedi..
Ama onlari acabilmis ya.. bulabilmis ya..
Ne sebepten olursa olsun..
Bi daha yapmayacak belki beni ne kadar uzdugunu anlamissa.. ama bakmis olmasi bile 10 gunde omrumu yedi..
Tabi ben bu kadar doluyken herseyden problem cikariyorum..
Bilmiyo ne yapmasi gerektigini..
Ben de ne yapsa onu affederim unuturum bilmiyorum..
Ama aklimda oldukca ona tahammul edemiyor ve nefret saciyorum..
Yuzume tukursen haklisin diyor ama huysuzluk edince de o dayanip alttan alamiyor ve biz problem falan cozemiyoruz..
Aslinda üzerinden biraz gecti ama anca yazabiliyorum..
Kizlar bi 10 gün kadar once esimin tel i aldim elime video bi goruntu dikkatimi cekti..
Malesef uygunsuz icerik.. bi baktim videolara..kisa kisa 9 10 adet akilli silmemis.. oraya indirdiginin bile farkinda degildir benimki..
Daha onceden esim bekarken de 4-5 ay oncesine kadar da internet baglantimiz yoktu..
Yani evlendigimizden beri ilk.. oyle dedi zaten ilk defa onceden olsa yakalardin dedi..
Ama onlari acabilmis ya.. bulabilmis ya..
Ne sebepten olursa olsun..
Bi daha yapmayacak belki beni ne kadar uzdugunu anlamissa.. ama bakmis olmasi bile 10 gunde omrumu yedi..
Tabi ben bu kadar doluyken herseyden problem cikariyorum..
Bilmiyo ne yapmasi gerektigini..
Ben de ne yapsa onu affederim unuturum bilmiyorum..
Ama aklimda oldukca ona tahammul edemiyor ve nefret saciyorum..
Yuzume tukursen haklisin diyor ama huysuzluk edince de o dayanip alttan alamiyor ve biz problem falan cozemiyoruz..
Neden yaptiginin bi aciklamasi yok.. bana kizmismis.. sebepsiz iste.. ya merak ya da tatmin bilmiyorum ama soracagim..
Dedim. Ben yapsam ne dusunur ne hissedersin dedim sustu.
10 gundur cok gorusemedik.. aramiz isinmiyor ve ufacik sebeplerden sert cikiyoruz birbirimize.
Nefret etmiyorum da insan nefret sacar ya bende o surat hakim..
Affettirsin istiyorum kendini.. oyle duruyo suspus . Napiyim diyo..
Bana koydu cunku ahlakli nesil yetistirmek istiyosak cok fazla dikkatli yasamamiz lazim.. boyle hatalar affedilie degil.. bunu unutamam.. suan olmuyor..
Insan kimseyle konusamiyor..
Bilmiyorum gelecegimizi etkileyecek gibi hissediyorum..
En basiti burda bile esim iyi bisey yapsa diyemem.. cunku o hatayi biliyorum. Ne olsa icime sinmez. bana bagliligini pismanligini beni uzmeyecegini kanitlamasi lazim bana. O yuzden suan beni cekmeli diye dusunuyorum ama yapamiyor...
Yaptigi daha cok koyuyor aslinda cunku gonul alamamak esimin genel beceriksizligi..
Hislerimi degistirmesi izlediklerini bana unutturmasini istiyorum. Cunku durum boyle oldukca ben plak gibi takiliyorum. Nasil izler diye..
canım,biliyorum eşinin bu yaptığı hiç hoş bir şey değil. belli ki çok kırılmışsın,ama ben bunun sebebinin eşinin hareketinden çok, senin buna yüklediğin anlam olduğunu düşünüyorum..
öncelikle,kendini asla ama asla değersiz hissetme.. eşinin buna yönelmesinin sebebi kesinlikle senin yetersiz ya da değersiz olman değil..
ikincisi,eğer gerçekten atlatmak istiyorsan, ilk iş bu büyük tepkinin neye yönelik olduğuna karar ver.. sen eşinin bunları izlemesine mi kızgınsın,yoksa senin gönlünü almaya çalışmamasına mı.. buna karar verdikten sonra,eşini karşına alıp sakince konuş.. nefretini kusar gibi değil ama,hissettiklerini, ne kadar üzüldüğünü anlat.. sen böyle aşırı tepkiler verdikçe, o da senin tepkinden çekinip sessiz kalmaya devam edecektir..
unutma ki,o senin hayat arkadaşın.. aranızda her şeyi açıkça konuşabilmelisiniz.. ama bunu yaparken,karşındakinin kim olduğunu sakın ama sakın unutma.. karşında yetişkin bir insan var..azarlayarak veya aşırı tepkilerle, aranızdaki sorunu artırmaktan baska bir şey elde edemezsin..
inşallah en kısa zamanda rahatlarsın canım..
Ikisi de sebep aslinda. Bakalim insallah. Konusamadigimizda yazisiyoruz aslinda dile getiriyorum. Ama bu ara tartismali da bi donem oldu bu olayla da hersey büyüyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?