Üzgünüm işte :(

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Kızlar ya, erkek arkadaşlarım bir zaman sonra benden hoşlanmaya başlıyorlar ve sonra bunu itiraf ettiklerinde üniversiteye kadar hiç kimseyle çıkmayacağım ve üzgün olduğum hakkında uzun uzun yazılar yazıyorum. Birisi benim yüzümden ağlıyor birisi facesini donduruyor biride bir daha hiç yüzüme bakmıyor gibi bir sürü şey. Gerçekten çok üzülüyorum, onları kırmakta istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? yorumlarınızı bekliyorum.

Böyle devam et ....

Seni yumuşatmaya çalışıyorlardır...Yelkenleri suya indirme.....Sırf onların gönlü olsun diye evet demek zorunda değilsin......Çok isteyen sabreder zaten.........

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle devam et ....

Seni yumuşatmaya çalışıyorlardır...Yelkenleri suya indirme.....Sırf onların gönlü olsun diye evet demek zorunda değilsin......Çok isteyen sabreder zaten.........

Çok haklısın canım ama gerçekten üzülüyor gibiler bende emin olamadım şimdi :/

Çok haklısın canım ama gerçekten üzülüyor gibiler bende emin olamadım şimdi :/

Üzülsünler......... Geçicidir.......Dert etme....... Çok isteyen,çok seven senin kararına saygı duyar ve bekler....O yüzden çok ciddiye alma bu ağlayıp sızlamaları...

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzülsünler......... Geçicidir.......Dert etme....... Çok isteyen,çok seven senin kararına saygı duyar ve bekler....O yüzden çok ciddiye alma bu ağlayıp sızlamaları...

Çok haklısın onların iki göz yaşına kendime verdiğim sözden vazgeçmemeliyim yoksa bir daha kendi sözlerime güvenim dahi olmaz, zaten onlar benim arkadaşım çıkma gibi bir olayın olacağını düşünmeleri garip zaten.

Yalan bunlar zaten olması gerekseydi sen de bir şeyler hissederdin. Hiç yumuşamana gerek yok sırf üzülmesinler diye biriyle çıkıp mutsuz mu olacaksın? :31:

Ben açık olmaktan yanayım, yaptığın doğru değil..

Eğer çok seviyorsa üniversiteye kadar "acaba benle çıkacak mı" diye bekleyecektir

Yine hayır dersen yıkılır..

Kimsenin zamanını çalmayın.
"Sana hayır diyorum, tarzım değilsin." Ya da "çok iyi birisin ama ben uygun olduğumuzu düşünmüyorum" diyebilirsin :31:

Kimseyi sana küsecek konuşmayacak diye sevemezsin ki. Yaptıklarına bakılırsa erkek arkadaşların daha çocuk :) Üzülmene gerek yok. Büyünce unuturlar :D

Ben açık olmaktan yanayım, yaptığın doğru değil..

Eğer çok seviyorsa üniversiteye kadar "acaba benle çıkacak mı" diye bekleyecektir

Yine hayır dersen yıkılır..

Kimsenin zamanını çalmayın.
"Sana hayır diyorum, tarzım değilsin." Ya da "çok iyi birisin ama ben uygun olduğumuzu düşünmüyorum" diyebilirsin :31:

Haklısın tatlım zaten direk olmaz dedim :24:

Benim bir arkadaşım da aynı şeyleri yaşardı, kimle arkadaş olsa çocuk bi süre sonra bundan hoşlanmaya başlar hatta daha yakın davrandıkça aşık olurdu ta ki açılana kadar. senin davranışların nasıl bilemiyorum ama arkadaşım özellikle çok yakın davranır ilgilenirdi insanların ona aşık olmaktan başka çaresi kalmazdı, güzel kızdı da. Sonra da a o benim sadece arkadaşım derdi ama erkeklere biraz mesafe koymak lazım kız arkadaşlarımız gibi aşırı içten davranınca duygusal olanlar etkileniyorlar. Başka bir kız olan arkadaşımın da kızlarla pek muhabbeti olmazdı sadece 1-2 kız arkadaşı olurdu biri de bendim, genelde erkeklerle anlaşırdı ama hep gezip tozdugu kişiler bi süre sona buna aşık oldu yani bu gerçek ya takmıcaksın ya da mesafe koycaksın. Bi de bu 2 arkadaşım da sarışın :) erkeklerin sarışınlara zaafı var bence

Benim bir arkadaşım da aynı şeyleri yaşardı, kimle arkadaş olsa çocuk bi süre sonra bundan hoşlanmaya başlar hatta daha yakın davrandıkça aşık olurdu ta ki açılana kadar. senin davranışların nasıl bilemiyorum ama arkadaşım özellikle çok yakın davranır ilgilenirdi insanların ona aşık olmaktan başka çaresi kalmazdı, güzel kızdı da. Sonra da a o benim sadece arkadaşım derdi ama erkeklere biraz mesafe koymak lazım kız arkadaşlarımız gibi aşırı içten davranınca duygusal olanlar etkileniyorlar. Başka bir kız olan arkadaşımın da kızlarla pek muhabbeti olmazdı sadece 1-2 kız arkadaşı olurdu biri de bendim, genelde erkeklerle anlaşırdı ama hep gezip tozdugu kişiler bi süre sona buna aşık oldu yani bu gerçek ya takmıcaksın ya da mesafe koycaksın. Bi de bu 2 arkadaşım da sarışın :) erkeklerin sarışınlara zaafı var bence

Hıım ben mesafeli konuşuyorum canım öyle erkeklerle falanda gezmem ağırbaşlıyımdır ama yinede aşık oluyorlar önceden çok havalı davranırdım bunu biraz daha kıstım sanırsam ondan kalan davranışlarım beni kendilerine çekiyor. :51:

Back
X