Üzgünüm,kırgınım,Haklıyım gibi hissediyorum ama değil miyim yoksa ?

07GK31

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
784
108
123
Belki saçma ama bilmiyorum dünden beri üzerimde bi aksilik vardı zaten Oruç sinir yapıyor sanırım bende bilemiyorum her neyse dün akşam yakın bi arkadaşımın ablasının tatlısı yendi.Memleketimde oluyor bu olay Nişanlımda orda ben nişanımdan sonra nişan tepsimi almayı unuttum ve kayınvalidemgilde kalmıştı tepsim yakın arkadaşmda kayınvalidemlerin komşusu oluyor işte dün tepsi almayı unutmuşlar benim tepsimi kullanmışlar..Ama şöyle bi durum var arkadaşıma kırgındım zaten ablasının tatlısı olduğunu bana nişanlım haber veriyor akşam üzeri 2.cisi bana ait olan bişeyi benden izinsiz kullanmalarıda çok yanlış ki ben bu konularda çok hassasım..işte ben arkadaşıma hayırlı olsun diye mesaj attım o bana sağol canım bu arada senin nişan tepsini kullandık habern olsun kusura bakma yazmış..:44: Bende nişanlıma söyledim birazda sert çıktım sanırım ben kullanılmasında değilim sadece bana ait bişeyi en azından bi haber verebilirlerdi falan dedim hatta kayınvalidem bak canım sen en iyisi 07GK31 e bi haber ver ben karışamam diyebilirdi ama demedi milletteki rahatlık niye biraz düşünce lazım ama gördüğüm kadarıyla oda yok dedim ? Ve sonuç nişanlımla tartıştım oda gitti annesiyle tartıştı ve bana diyor ki alt üstü bi tepsi hayırlı bi iş için kullanılmış iyi mi oldu herşeyi niye sorun ediyosun al işte annem içerde herşey niye sorun ediliyor diye ağlıyor ne diyim şimdi kafayı yedirceksiniz diye mesaj attı . Bende dünden beri konuşmuyorum nişanlımla Ve o kadar birikmiş ki içimde bende patladım Sahura kadar uyumadım zaten sahuru yaptım ve uyuduğum 4 saat canım çok sıkkın başım çatlıyor Ama biliyor nişanlımda bi tepsi için memleketin altını üstünü getirdim böyle konularda hassas olduğumu biliyor ona bi hediye aldığımda kıyafet benzeri erkek kardeşleri giyiyor bişey demek istemiyorum ama bu konudada uyardım ben görmeden giyiyolar falan diyor..şunu farkettm benm için önemli olan şeyler nişanlm için alt üstü bişey oluyor benim önemsediğim bişeyin değeri yokmuş onu gördüm ve hala mesaj atmadı aramadıda zaten ona göre hep haksız olan benim

Bu kadar şey bır tepsı ıcın mı ?

tepsıde kişisel eşya oluyorsa artık

Bana sorarasanız fıkrımce haksız olan taraf sızsınız

Bu kadar şey bır tepsı ıcın mı ?

tepsıde kişisel eşya oluyorsa artık

Bana sorarasanız fıkrımce haksız olan taraf sızsınız

Nişan tepsim ama o bize ait özel bişey benim için

sorulması gerekiyordu. nişan tepsisi özeldir. ama bu kv ye keşke gitmeseydi. kadın ağlıyormuş.

Okurken tepsiyi siz daha önce kullanmadınız sandım haklısınız diyecektim ama etiketi görünce üzerinden beş ay gecmiş olduğunu anladım.

ALlah askına maddeye su kadar önem vermeyin ya, hırpalasalar kırsalar anlayacağım da alt tarafı kullanıp geri vermişler.

Boş yere olay cıkarmışsınız

yuh artık sonunda nişanlının annesini ağlattın allah kolaylık versin kadıncağıza

Benim nişan tepsim nerde acaba:26:
Hiç aklıma gelmediydi tepsiyi istemek:26:
Yapmayın Allah aşkına ya, altıüstü bir tepsi, huzurunuzu bozduğunuz şeye bakın.
Ben sizin kayınvalideniz olsam sinir olurdum bu duruma.
Demekki problem çıkartmaya yer arıyor derdim.
Bu kadar küçük şeylerin peşine düşülür mü?
Bu arada ciddiyim, nişanım olalı 15 sene oldu ama tepsiyi sormak hiç aklıma gelmemişti ..

İzinsiz esya kullanmak cok karaktersizce bi davranış.ne olursa olsun tepsi de olur daha önemli bişey de.kul hakkı diye bişey bu yuzden var.siZe sacma gelen bişey baskasına gelmeyebilir.onun hakkına girmiş olabilirsin bu yuzden izin almak haber vermwk gerekir.
Eşin sana destek olmalı haklısın yaptığı ayıp dfmeliydi sen zaten konuyu kapatırdın eminim ama kimse sana hak vermediği gibi üstüne gelmişler canım..

canım burada ınsanlar gelınlıgıne kadar satıyor nasıl dıyım sonucta gerı verılecek yenecek bırsey degıl bence bos yere kalp kırmıssın
:26:

ya zaten benim sorun ettiğim kullanmaları değil sonuçta benim arkadaşımın ablasının tatlısı ama bir izin alınabilirdi en azından ben yok mu diyeceğim sanki onlara..Ama nişanlımın bir kız kardeşi olsa kullandırtmazdı çünkü kayınvalidemin malı kıymetli kimseye bişeyini vermez kullandırtmaz oda diyebilirdi ben karışamam sen bi mesaj at söyle diye ben orda değilim diye bu rahatlık zaten

Senin sinirin bozulmuş bence.Altı üstü bir tepsi ya.Atla deve değil ki millet yememiş ya tepsini.Çok ayıp etmişsin bence nişanlından ziyade kv denden özür dike.Ağlatmışsın koskoca kadını boş yere a aaaaa!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nişan tepsim ama o bize ait özel bişey benim için

canım telastan akıllarına gelmemıstır belkı:26:

sorulması gerekiyordu. nişan tepsisi özeldir. ama bu kv ye keşke gitmeseydi. kadın ağlıyormuş.

Nişanlımdada suç var ben ona canımın sıkıldığı bişeyi paylaşıyorum ama sanki oda olayı büyütmek için ilk konuşmaya başladığımdada tembih ettim zaten bak kimseye söyleme dedim ama yok zaten biz ne zaman tartışsak illa müdahale ediliyor kayınvalidem tarafından

Bu kadar küçük şeylerin peşine düşmeyin,alt tarafı bir tepsi hayırlı bir işte kullanılmış bunda ne var,madem sizin için çok önemliydi o zaman tepsinizi başka yerde unutmayacaktınız demek ki sizin içinde peki birşey ifade etmiyormuş nişan tepsisi eğer dediğiniz gibi bir anlam ifade etseydi 5 ay içerisinde 1000 kere evinize getirirdiniz.

Sorulması gerekirdi, sormayarak ayıp etmişler ama keşke kayınvalideni böyle bir şey için üzüp ağlatmasaydınız. Bu hiç iyi olmamış.

bnce sen nişanlındn önce kv ile konuş kdıncağızın gönlünü al.bu kadar büyütmek onu da kırmak istemdiğini söyle ..bnm için özel olduğundan fevri davrandım fln de ..bu durumu düzelt boşuna bi olay olmuş.senn için o tepsi özel anlıyorum..ama erkekler değer vermezler zaten öle şeylere onlara basit gelir...sen onun aramsını bekleme biraz sert çıkmışaın alttan al derim

Haklıyken haksız duruma düşmüşsün bu kadar büyüterek altı üstü tepsi, gerek yok bu kadar probleme bence...

Sorun kullanmaları değil benim için.En azından danışılabilirdi

yuh artık sonunda nişanlının annesini ağlattın allah kolaylık versin kadıncağıza
Sanki daha önce beni tanıyosunuzda çok sorunlu bi insanmışım gibi yorum yapmışsınız lütfen ne demek yuh artık sonunda nişanlının annesini ağlattın ? Ben çoğu şeyi sorun etmeyen bi insanım bazı hassasiyetlerim var her insanda olduğu gibi.

Benim için önemli bişey bu yinede düşüncenize saygı duyarım .
Aynen öyle zaten canımı sıkan nişan tepsimi kullanmaları değil ki..Şahsen benim içim rahat etmez ben ararım önce bi izin alırım ki değer verdiğimi bilsin ama böyle bi olay oldu canım sıkıldı ve nişanlımada söylediğim halde olayı büyüttü ben sadece canımın sıkıldığını söylüyordum böyle bi olay olduğu için ki kendisinide en başta uyarıdm kımseye söyleme dedim bi anlık sinirim geçerdi ama o üzerime gelince bende patladım ama her insanın karakteri bir değil dediğim gibi benim aldığıım hediye ettiğim bişeyin önemi yok onun için bunu gördüm o bana bişey aldığında kullanmaya kıyamam ama benim aldiklarım kardeşi kullanıyor

Sorun kullanmaları değil benim için.En azından danışılabilirdi
Danışmadıkları icin kırgınlığını dile getirebilirdin belki ama olay bambaşka bir boyut almış, küslük, kayınvalidenin ağlaması vs vs.

Unutmuşlardır sormayı ne var bir tepsi yani.
Kadın ağlamış hem, yazık değil mi ramazan ramazan
Uzatmayın bence nişanlınızın da kayınvalidenizin de gönlünü alın.
Şimdiden böyle şeyleri büyütüyorsanız evlenince ne yapacaksınız acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…