Üzgünüm,kırgınım,Haklıyım gibi hissediyorum ama değil miyim yoksa ?

sizin hassas noktanızmış ama tepsiyi kullandınız diye keşke nişanlınıza kızmasaydınız :S
hem zor anlarındaymış belli ki rahatlıktan akıl edememişler. benim sözüm nişanımda da öyle olsa bende akıl edemeyebilirdim o telaşede..

bence haklısınız özeniliyor o tepsiye. ki benim asıl anlamadığım gidip alınacak ilk şey tepsidir burada mesela kuyumcular alyans alana tepsi hediye diye kampanya bile yapıyorlar. tepsi olmadan olur mu ?
onu nasıl unutmuşlar aklım almadı :44::44:

Senin kafana taktigin seyin esinin ailesi tarafindan deger gormedigini dusunmen oldugunu saniyorum. Bunlar birikim yapmis sende.
Ama ne olursa olsun bu konuda kavga cikarmak cok ayip geldi bana. Hele nisanlinin bu durumu annesine aktarmasi cok daha ayip. Bence nisanlinla konus. Senin ona annesine soyledigi icin kizdigini, olayin kendi yanlis anlamasi yuzunden buyudugunu soylesin.
Bu basit konudan oturu sen kotu olma, nisanlin sucu kendi uzerine alsin yanlis anladim 07 bana cok kizdi, desin.
Seni anliyorum, deger gormedigini dusundugunden boyle olmus ama bu olaydan oturu daha kotu seylerle karsilasabilirsin.

nişan tepsisi ne oluyor ki? çok mu pahalı bişey? gümüş falan mı oluyo acaba :26:

niye bi tane alamamışlar da ödünç almışlar anlamadım.

sizin bu kadar tepki vermenizi ise hiç anlamadım

Bir tepsi icin yasli bir kadinin uzulup aglamasi... Yani insan dusunuyor deger miydi diye. Bazen maddeye o kadar baglaniyor ki insan, bunun yuzunden kalp kirmak bile normallesiyor.

nişan tepsisi ne ki,hiç duymadım? yüzüklerin falan konulduğu bi şey mi? çok mu özel bir şey ki bu kadar olaylar çıkabiliyor çözemedim.

nişan tepsisi ne ki,hiç duymadım? yüzüklerin falan konulduğu bi şey mi? çok mu özel bir şey ki bu kadar olaylar çıkabiliyor çözemedim.

Selam geçen seni düşünüyordum yani eğer isim olarak yanlış hatırlamıyorsam hamileydin değil mi doğum yaptın mı
Neden bilmem birden aklıma geldi...

Konu sahibinede aman bizim nişan tepsisi evde duruyor nereye sokacagimi bilmiyorum. ..evlenince o olay eskiyor

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

evet hamileydim doğum yaptım 4 aylık oldu kızım :) sana da hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim.

peki bu nişan tepsisi ne,nişan töreninde ki işlevi ne?

evet hamileydim doğum yaptım 4 aylık oldu kızım :) sana da hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim.

peki bu nişan tepsisi ne,nişan töreninde ki işlevi ne?

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babali büyütsun..

Nişan tepsisinde yüzükler ve makas oluyor işte tutuluyor ) eskiden gümüş tepsilerle olurdu şimdi günümüzde daha süslü şeyler oluyor,yastık oluyor süslü bu tür şeyler. .Bunun gibi

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Eklentiler

• $1404691908689.webp
    4 KB · Görüntüleme: 69
Valla kimse kusura bakmasın o "alt tarafı bir tepsi" değildir. Nişan tepsisi o! İnsan önce bir sorar nezaketen ayıp edilmiş. Ayrıca sizin aldığınız hediyeler kamuya açılıyor ne kadar ayıp. Nişanlım aldı giymeyin diyemiyor muymuş? Değer vermektir bu ama sanırım pek ortada yok! Sinirlendim şimdi!

Haksizsiniz.
Dunya mali bir tepsi icin insanlari huzursuz edip aglatmissiniz. Sayenizde guzel baslayan bir nisan kotu bitmis. En azindan kayinvalideniz icin.
Kayinvalidenize ozur borcunuz var. Ugruna kimseyi kirmaktan, kavga cikarmaktan cekinmediginiz kisisel tepsinizle mutluluklar dilerim size. Umarim baktiginizda bu huzursuzlugu degil, sadece kendi nisaninizi hatirlarsiniz.

Son düzenleme:
Ben kayinvalideniz olsaydim, bugun bir tepsi icin bunu yapan yarin baska durumlarda neler yapar diiye dusunurdum gercekten. Bence yanlis yapmissiniz.

Bence Haksizsiniz...

Nisanliniz da annesine bunu iletmekle hata yapmis...

Nisanlinizla konusmasanizda kayinvalidenizi aramalisiniz...

Nişanlın yine iyiymiş al tepsini de başına çal diyebilirdi ki dememiş..Annesi ile konuşmuş yine de....Çok abartmışsın.Altı üstü bir tepsi.Benim tepsi nerde bilmiyorum valla.Sanırım hala kuzenimde :26::26:.Ama hangi kuzenımde...Bak valla tepsim geldi aklıma

Bir tepsi için o kadar tartışma çıkarmanız yersiz...Ayrıca mantıklı düşünürsen o tepsi senin oldugu kadar nişanlının da sayılır ikinizin nişanı için kullanıldı... Demek ki nişanlınız vermek de bir sakınca görmedi... Hayır bir iş için kullanılmış sonuc da bana göre çok haksızsınız...

Ben de olsam üzülürdüm,kızardım.Nişan tepsimi daha ben kullanmamışım,başkası kullanacak.Ben kendi özel günümün anısıyla evime koyacağım,başkasının özel gününü mü hatırlatsın.Oldum olası malım kıymetli olmuştur:)
Kayınvalidenin yerinde olsam,tepsiyi sarıp kaldırırdım.Ne ben kullanırdım ne de kimseye teklif ederdim.Hem komşu nereden biliyormuş tepsinin onda olduğunu ? Başka tepsi mi kalmamış alıp kullanacak ?

Nişan tepsisi konusunda haksızsın.
Ne olmuş ki sanki hayırlı iş için kullanmışlar, siz uğur getirirsiniz belki.
Biraz empati kurun böyle bişey sizin de başınıza gelebilir başkasının birseyini kullanmak zorunda kalabilirsiniz mecburiyetten.
Bu olayı bu kadar büyütmekle hata etmişsin.

nişanlınız haklı, siz kullanmışsınız. kullanılsın, incilerimi döküldü tepsinin. madem çok özeldi tepsiniz unutmasaydınız.
dünya malına bu kadar anlam yüklemeyin. enerjinizi sorun çıkarmaya değil, sorun çözmeye harcayın.
günah koskoca kadını ağlatmışsınız,

Son düzenleme:

konu sahibi nişan tepsisini kullanmış

bende sandıım ki siz kullanmadan kullandılar, ilahi yani..
ne gerek vardı kalp kırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…