Belki saçma ama bilmiyorum dünden beri üzerimde bi aksilik vardı zatenOruç sinir yapıyor sanırım bende bilemiyorum her neyse dün akşam yakın bi arkadaşımın ablasının tatlısı yendi.Memleketimde oluyor bu olay Nişanlımda orda ben nişanımdan sonra nişan tepsimi almayı unuttum ve kayınvalidemgilde kalmıştı tepsim yakın arkadaşmda kayınvalidemlerin komşusu oluyor işte dün tepsi almayı unutmuşlar benim tepsimi kullanmışlar..Ama şöyle bi durum var arkadaşıma kırgındım zaten ablasının tatlısı olduğunu bana nişanlım haber veriyor akşam üzeri 2.cisi bana ait olan bişeyi benden izinsiz kullanmalarıda çok yanlış ki ben bu konularda çok hassasım..işte ben arkadaşıma hayırlı olsun diye mesaj attım o bana sağol canım bu arada senin nişan tepsini kullandık habern olsun kusura bakma yazmış..:44: Bende nişanlıma söyledim birazda sert çıktım sanırım ben kullanılmasında değilim sadece bana ait bişeyi en azından bi haber verebilirlerdi falan dedim hatta kayınvalidem bak canım sen en iyisi 07GK31 e bi haber ver ben karışamam diyebilirdi ama demedi milletteki rahatlık niye biraz düşünce lazım ama gördüğüm kadarıyla oda yok dedim ? Ve sonuç nişanlımla tartıştım oda gitti annesiyle tartıştı ve bana diyor ki alt üstü bi tepsi hayırlı bi iş için kullanılmış iyi mi oldu herşeyi niye sorun ediyosun al işte annem içerde herşey niye sorun ediliyor diye ağlıyor ne diyim şimdi kafayı yedirceksiniz diye mesaj attı . Bende dünden beri konuşmuyorum nişanlımla Ve o kadar birikmiş ki içimde bende patladım Sahura kadar uyumadım zaten sahuru yaptım ve uyuduğum 4 saat canım çok sıkkın başım çatlıyor Ama biliyor nişanlımda bi tepsi için memleketin altını üstünü getirdim böyle konularda hassas olduğumu biliyor ona bi hediye aldığımda kıyafet benzeri erkek kardeşleri giyiyor bişey demek istemiyorum ama bu konudada uyardım ben görmeden giyiyolar falan diyor..şunu farkettm benm için önemli olan şeyler nişanlm için alt üstü bişey oluyor benim önemsediğim bişeyin değeri yokmuş onu gördüm ve hala mesaj atmadı aramadıda zaten ona göre hep haksız olan benim
Belki saçma ama bilmiyorum dünden beri üzerimde bi aksilik vardı zatenOruç sinir yapıyor sanırım bende bilemiyorum her neyse dün akşam yakın bi arkadaşımın ablasının tatlısı yendi.Memleketimde oluyor bu olay Nişanlımda orda ben nişanımdan sonra nişan tepsimi almayı unuttum ve kayınvalidemgilde kalmıştı tepsim yakın arkadaşmda kayınvalidemlerin komşusu oluyor işte dün tepsi almayı unutmuşlar benim tepsimi kullanmışlar..Ama şöyle bi durum var arkadaşıma kırgındım zaten ablasının tatlısı olduğunu bana nişanlım haber veriyor akşam üzeri 2.cisi bana ait olan bişeyi benden izinsiz kullanmalarıda çok yanlış ki ben bu konularda çok hassasım..işte ben arkadaşıma hayırlı olsun diye mesaj attım o bana sağol canım bu arada senin nişan tepsini kullandık habern olsun kusura bakma yazmış..:44: Bende nişanlıma söyledim birazda sert çıktım sanırım ben kullanılmasında değilim sadece bana ait bişeyi en azından bi haber verebilirlerdi falan dedim hatta kayınvalidem bak canım sen en iyisi 07GK31 e bi haber ver ben karışamam diyebilirdi ama demedi milletteki rahatlık niye biraz düşünce lazım ama gördüğüm kadarıyla oda yok dedim ? Ve sonuç nişanlımla tartıştım oda gitti annesiyle tartıştı ve bana diyor ki alt üstü bi tepsi hayırlı bi iş için kullanılmış iyi mi oldu herşeyi niye sorun ediyosun al işte annem içerde herşey niye sorun ediliyor diye ağlıyor ne diyim şimdi kafayı yedirceksiniz diye mesaj attı . Bende dünden beri konuşmuyorum nişanlımla Ve o kadar birikmiş ki içimde bende patladım Sahura kadar uyumadım zaten sahuru yaptım ve uyuduğum 4 saat canım çok sıkkın başım çatlıyor Ama biliyor nişanlımda bi tepsi için memleketin altını üstünü getirdim böyle konularda hassas olduğumu biliyor ona bi hediye aldığımda kıyafet benzeri erkek kardeşleri giyiyor bişey demek istemiyorum ama bu konudada uyardım ben görmeden giyiyolar falan diyor..şunu farkettm benm için önemli olan şeyler nişanlm için alt üstü bişey oluyor benim önemsediğim bişeyin değeri yokmuş onu gördüm ve hala mesaj atmadı aramadıda zaten ona göre hep haksız olan benim
nişan tepsisi ne ki,hiç duymadım? yüzüklerin falan konulduğu bi şey mi? çok mu özel bir şey ki bu kadar olaylar çıkabiliyor çözemedim.
Selam geçen seni düşünüyordum yani eğer isim olarak yanlış hatırlamıyorsam hamileydin değil mi doğum yaptın mı
Neden bilmem birden aklıma geldi...
Konu sahibinede aman bizim nişan tepsisi evde duruyor nereye sokacagimi bilmiyorum. ..evlenince o olay eskiyor
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
evet hamileydim doğum yaptım 4 aylık oldu kızım :) sana da hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim.
peki bu nişan tepsisi ne,nişan töreninde ki işlevi ne?
Nişanlın yine iyiymiş al tepsini de başına çal diyebilirdi ki dememiş..Annesi ile konuşmuş yine de....Çok abartmışsın.Altı üstü bir tepsi.Benim tepsi nerde bilmiyorum valla.Sanırım hala kuzenimde :26::26:.Ama hangi kuzenımde...Bak valla tepsim geldi aklımaBelki saçma ama bilmiyorum dünden beri üzerimde bi aksilik vardı zatenOruç sinir yapıyor sanırım bende bilemiyorum her neyse dün akşam yakın bi arkadaşımın ablasının tatlısı yendi.Memleketimde oluyor bu olay Nişanlımda orda ben nişanımdan sonra nişan tepsimi almayı unuttum ve kayınvalidemgilde kalmıştı tepsim yakın arkadaşmda kayınvalidemlerin komşusu oluyor işte dün tepsi almayı unutmuşlar benim tepsimi kullanmışlar..Ama şöyle bi durum var arkadaşıma kırgındım zaten ablasının tatlısı olduğunu bana nişanlım haber veriyor akşam üzeri 2.cisi bana ait olan bişeyi benden izinsiz kullanmalarıda çok yanlış ki ben bu konularda çok hassasım..işte ben arkadaşıma hayırlı olsun diye mesaj attım o bana sağol canım bu arada senin nişan tepsini kullandık habern olsun kusura bakma yazmış..:44: Bende nişanlıma söyledim birazda sert çıktım sanırım ben kullanılmasında değilim sadece bana ait bişeyi en azından bi haber verebilirlerdi falan dedim hatta kayınvalidem bak canım sen en iyisi 07GK31 e bi haber ver ben karışamam diyebilirdi ama demedi milletteki rahatlık niye biraz düşünce lazım ama gördüğüm kadarıyla oda yok dedim ? Ve sonuç nişanlımla tartıştım oda gitti annesiyle tartıştı ve bana diyor ki alt üstü bi tepsi hayırlı bi iş için kullanılmış iyi mi oldu herşeyi niye sorun ediyosun al işte annem içerde herşey niye sorun ediliyor diye ağlıyor ne diyim şimdi kafayı yedirceksiniz diye mesaj attı . Bende dünden beri konuşmuyorum nişanlımla Ve o kadar birikmiş ki içimde bende patladım Sahura kadar uyumadım zaten sahuru yaptım ve uyuduğum 4 saat canım çok sıkkın başım çatlıyor Ama biliyor nişanlımda bi tepsi için memleketin altını üstünü getirdim böyle konularda hassas olduğumu biliyor ona bi hediye aldığımda kıyafet benzeri erkek kardeşleri giyiyor bişey demek istemiyorum ama bu konudada uyardım ben görmeden giyiyolar falan diyor..şunu farkettm benm için önemli olan şeyler nişanlm için alt üstü bişey oluyor benim önemsediğim bişeyin değeri yokmuş onu gördüm ve hala mesaj atmadı aramadıda zaten ona göre hep haksız olan benim
Ben de olsam üzülürdüm,kızardım.Nişan tepsimi daha ben kullanmamışım,başkası kullanacak.Ben kendi özel günümün anısıyla evime koyacağım,başkasının özel gününü mü hatırlatsın.Oldum olası malım kıymetli olmuştur:)
Kayınvalidenin yerinde olsam,tepsiyi sarıp kaldırırdım.Ne ben kullanırdım ne de kimseye teklif ederdim.Hem komşu nereden biliyormuş tepsinin onda olduğunu ? Başka tepsi mi kalmamış alıp kullanacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?