Üzgünüm,kırgınım,Haklıyım gibi hissediyorum ama değil miyim yoksa ?

Bence haklısın bu kaynananın düşüncesizliği.
Çok saygısızca bir davranış.
O senin için özel birşey nasıl sana sormadan başkasına kullanması için veriyor.
Yada ben böyle manavi şeylere önem verdiğim için gayet itici buldum kaynananızın bu düşüncesiz davranışını.
Ama nişanlınızın bir suçu yok, ilişkinizi daha fazla yıpratmayın.
Mesaj atın veya arayın uzamasın konu bence.

canım bazı insanlar bu da dert mi diyebilir ama ben demiyorum çünkü seni iyi anlıyorum. empati yapınca benim de canım sıkılırdı bu duruma.
niye böyle oldu biliyor musun? çünkü sen de uyumlu maraz çıkarmayan birisin. bu yüzden "nasıl olsa bişey demez, kalp kırmaz" diye içlerinden nasıl geliyorsa öyle yapmışlar.
canını sıkma. sen bu konuda üzüldüğünü canının sıkıldığını göster. bundan sonra dikkat etsinler en azından.

Yahu bunlar için tartışılır mı yapmayın arkadaş Senin kıyafetini diş fırçanı tarağını tırnak makasını kullanmamış ki bu insanlar nişan tepsini kullanmışlar hemde hayırlı bir iş için ne kadar büyütüyorsunuz tamam sorabilirlerdi ama sormamışlar kullandıkları şey tepsi bu kadar büyütmeye ne gerek var çocuk muyuz

Altı üstü bir tepsi bu kadar büyütmeye ne gerek var çokmu maddeci olduk millet olarak. İnsanları üzdüğünüze üzüldüğünüze değmez.

Bana kalırsa haksızsın. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir konudan tartışma çıkarmışsın. Sormadıkları için kızdım diyorsun ama demek ki o anda gerekli olmuş ve kullanılmış. Kaldı ki hayır diyeceğini düşünmemiştir kimse. Asıl tepsim kullanıldı diye kızması gereken sen değilsin, daha önce kullanılmış eski tepsiyi, başkasının nişan tepsisini kullanan bir kız var ortada ihtiyaçtan. O kabul ediyor da sen neyin problemini yapıyorsun?

Bence nişanlının ailesi daha evlenmeden böyle bir konuda sorun çıkaran kız ilerde çok problemli olur diye düşünüyor şu anda. Oğullarını doldururlarsa hiç şaşırma. Nişanlın da gidip ailesine yetiştirerek hata yapmış ama onun da öyle yapabileceğini tahmin etmeliydin. Bari bundan sonra bu sana ders olsun da ailesiyle ilgili bir problemin olduğunda eşine söylediğinde ailesinin de duyabileceğini bil.

konu sahibi nişan tepsisini kullanmış

Nişanında kullanmış da ben evinde kullanmayı kastettim.Nişan tepsim diye severek kullanacak,saklayacak.Anısı olan bir şey.
Dedim ya benim malım kıymetlidir:) Ama başkasına da aynı özeni gösteririm.Yani ben kayınvalidesi olsam,o tepsiyi sarıp sarmalar,gelinim gelene kadar saklardım.

çok gereksiz bir tartışma olmuş.
tek nişanlınıza da değil kayınvalidenize kadar
yansımış olay.
sanırım başka sorunlarınız yok ki,ufacık şeylerden
sorun çıkarıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…