Üzgünüm,kırgınım,Haklıyım gibi hissediyorum ama değil miyim yoksa ?

Nişan tepsin senin için bu kadar özelse, kaç ay olmuş tepsiyi unuttun aklına gelir gelmez
gidip alıp saklamalıydın bence.
Sonuçta kaybolabilirdi de..
El elin eşeğini türkü ile arar biliyorsun.

Yani senin için özel kv için değil..
Nişanlın da erkek yani ne kadar anlam yükleyebilir ki bir tepsiye..?

Tek zıtlaştığınız konu bu olsun Allah aşkına.
Dünya malı, birinin yüzü gülümsemiş, hayırlı bir işe yardımım dokunmuş diye düşün rahatla..
Nişanlını haklı buldum bu konuda kusura bakma..

evet sinirlerim bozuk. Tamamda ben arıyıp kayınvalideme niye böyle yaptınız demedim.Nişanlım gitti niye haber vermediniz diye kızdı . Ben zaten her zaman onları savunurum nişanlım annesiyle hep tartışır onu sakinleştiren hep ben olurum .

canım telastan akıllarına gelmemıstır belkı:26:
Bilemiyorum..
5 içerisinde gitme fırsatım olmadı çünkü farklı şehirlerdeyim ben nişanımın ertesi günü yaşadığım şehre geri döndüm nişan tepsimde kayınvalidemlerin arabasında gitmiş onlarda gelmedi zaten nişanda sonrada öyle kaldı. Benim için bişey ifade etmese sorun etmezdim.
Sorulması gerekirdi, sormayarak ayıp etmişler ama keşke kayınvalideni böyle bir şey için üzüp ağlatmasaydınız. Bu hiç iyi olmamış.
Ben ağlatmadım nişanlım sert çıktı diye ki o ufacık şeye ağlıyor kayınvalidem biriyle tartışsın hemen ağlıyor ilaç kullanıyorum diyor ama bilmiyorum .
Bilmiyorum her defasında haklıda olsam ona göre hep haksızım ben en iyisi biraz durulmak..Ya gerçekten sorun tepsiyi kullanmaları değil sadece tuzu biberi oldu bu öyle diyeyim içimde birikmiş bende patladım .
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün bu kadar büyüterek altı üstü tepsi, gerek yok bu kadar probleme bence...
Ya bu sadece biriken bişeyin patlaması gibi oldu aslında..Sorun tepsiyi kullanmak değil ..

Bu konuda haklı olabilirsin.
Dertleşmişsin nişanlın hemen annesine söylememeliydi.
Ama bence çok üstüne gittin. Bundan sonra dikkat etsinler diye tutamamıştır kendini o da.
Yine bu konuda suç senin oluyor yani.

Bir kırgınlığın varsa, yakın arkadaşınmış bana bir danışabilirdiniz diye ona söyleyebilirdin.
Kv için tepsi için huzursuzluk çıkaran gelin oldun şimdi güzel mi oldu?

bence de haksız olan taraf sizsiniz.. belki insan bi an için kendini kötü hissedebilir keşke bi sorsalardı haberim olsaydı diye ama bu dile gelebilecek bi kırgınlık değil bence hele hele bu konunun kayınvalideye gidecek bi konu asla değil nişanlınızı suçlamayın annesine söyledi diye siz onla bu konu yüzünden tartışırsanız o da tabiki annesine söyleyecek... koskaca anne kayınvalide bi tepsiye nazı geçemeycekse sonuçta o evladı yetiştirip büyütmüş.... insanlar bi tepsi yüzünden ne sorunlar çıakrıyor hala şoktayım

Danışmadıkları icin kırgınlığını dile getirebilirdin belki ama olay bambaşka bir boyut almış, küslük, kayınvalidenin ağlaması vs vs.
Ben zaten nişanlıma bunu dile getiriyordum olayı büyüten kendisi üzerime gelince bende ne varsa kustum..
tanımadığınız için bilemiyosunuz işte ne desem boş ki saygı düşüncenize..
Ben kullanılmasına karşı değilim ya neyse olayların tam içerisinde siz olsanız hak verirsiniz ama sizde haklısınız yinede saygı duyuyorum düşüncenize..

Arkadaşım en hassas dönemdesin, nişanşa evlilik arası kabus gibidir. Bu aralar birbirinizi ne kadar üzerseniz ilerde bunlar size yol su elektrik olarak geri gelir.

Kayınvalidenin gönlünü al, bana haber vermediğiniz icin parladım birden vs de.

Mevzu gereksiz yere büyümüş. Nişanlınız ve ailesinin gözünde ufak meseleleri büyüten ve sorun çıkaran biri olacaksınız.

Haksızsınız.
Hem nişan tepsiniz güzel, hayırlı bir iş için kullanılmış nişanlınız haklı.
Hem de daha önceden kullanılmış nişan tepsisini kullanmayı onlar seçmiş, yani bu onların problemi, onlar sorun etmiyor sizin bu kadar abartmanız oldukça yersiz olmuş.
Gereksiz yere huzursuzluk ve tatsızlık çıkmış.

bence cok ayip etmissiniz, bir tepsi icin bu kadar tantana yapilmaz, kullandiklari bes dakikadir ancak,
nisanliniz paylasmayi seviyor demek ki kardeslerinle, bunun neresi kötü

bir tepsi icin bu kadar olay cikarsam ben de utancimdan arayamazdim

Bu kadar kişi haksızsınız diyor, hala daha siz olayların içimde değilsiniz deyip haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.

Biz yargıç değiliz sizi yargılayalım, sadece bu tavrınızın hem nişanlınızla, hem kayınvalidenizle ilişkilerinizi olumsuz etkileyeceğini anlatıyoruz.Ama siz sürekli bir haklı çıkma çabasındasınız.

Bu tepsinin patlama noktası olduğunu söylüyorsunuz ama bunu kimse bilmez.Siz tepsi için kayınvalidenizi ağlattığınızda kadın oturupta " ya ben bu kıza çok ettim "demez.
" bir tepsi için bana ettiğine bakın" der , nişanlınız dahil herkeste( burda olduğu gibi) ona hak verir.

Şunuda unutmayın;nişanlıyken bu tür olaylarda sizden çok annesine yüklenen adam, evlenndikten sonra size yüklenecektir, emin olabilirsiniz.

Bence çok haklısınız.ndmek ya size özel bir eşyanın izinsiz kullanılması hemde nişan tepsisi?kaynananın onu saklaması kmseye vermemesi gerekirdi.Ayrıca kaynananda fenaymş.suçunu bildgi için sırf nişanlın bşey dmesin diye aglamış resmen.

nişan tepsimi kullansalar ne olur,kullanmasalar ne olur.Sorun edilecek bir şey değil bana göre.

Tepsi benim için evet önemli çünkü burdaki nişanlı kızlar gibi bohça falan gelmedi bana 1. yıl sözlü kaldım 1.5 yıl oldu ve herkes diyor kayınvaliden ne getirdi ne aldı eşya hiç bi şekilde önemli olmadı benim için ben hep huzurum ve mutluluğum için uğraştım herkesin kısmeti farklıdır eşya elbet olur sorun yapmadım ama 1.5 yılda kayınvalidemlerin getirdiklerine babam bile yorum yapınca bunları mı getirdiler diye artık bende içime atmaktan bi hal oldum ve sonuç artık patladım..
Varsın olayım artık gerçekten önceden aman kalpleri kırlmasın aman üzülmesinler diye diye ben hırpaladım kendimi kayınvalidemgil memleketlimiz memlekete gittiğimde hiç bi özen görmüyorum ben aman gelinim gelmiş bi özenme yok ağırlama öylesine babamlarla gittiğimizde bile bi özen yok sanki ama onlar bize geldiğinde ne yedireceğimizi şaşırıyorz biz ilgileniyorz bunlarıda görmüyorm ben evet lafa gelince çok seviyorum bitanem diyor ilk geliniyim ben herkes diyor sana eli boş gelmemesi lazm diye ama umrumda değil benim eli boş gelmiş gelmemiş önemli olan evet benim mutluluğum ama bende insanım bende kırılıyorum bazı şeylere milletin ağzı torba değil ki büzesiniz..kayınvalidemleri savunuyorum ben millete karşı her zaman şimdede varsın huzursuzlk çıkaran gelin olayım .
Sorun tepsi değill
Evet çok hassasım bu aralar her konuda..
Mevzu gereksiz yere büyümüş. Nişanlınız ve ailesinin gözünde ufak meseleleri büyüten ve sorun çıkaran biri olacaksınız.
Aramayı şu anlık düşünmüyorum sizlerde bayansınız belki annesiniz tamam doğru belki ufacık bişey ama her insanın sorunları dertleri bir değil ki illa tatszlk oluyor sorun değil beni tanıyan biliyor varsın gözlerinde öyle olayım sorun değil yani ben hep alttan alan taraftım ilk defa patladım..

konu sahibi haklısın,doğru yapmışsın denmesi için açmış konuyu.o tepsi muhtemelen son anda hatırlandı ve istendi.yoksa kendileri de gidip alabilirdi değil mi.o anda da kimin aklına gelsin konu sahibini aramak.ayrıca nereden bilsinler bir tepsi için konu sahibinin kavga çıkaracağını

bu konunun unutulacağını hiç zannetmiyorum.en ufak olayda da hatırlanacak gibi

Her insan bir değil. Benimde böyle bi huyum var bana ait bişeyi izinsiz kimsenin kullanmasını istemem . 1.5 yılda beni tanıyamamışlar demek ki.
Amacım haklı çıkmak değil . Ben burda sadece içimi döküp rahatlamak istedim ama daha çok sıkıntı bastı. Ben burda yorum yapanlarada kesinlikle bişey demiyorum saygı duyuyorum sonuçta empati kurarak yorum yapıyorsunuz..Benim böyle bi huyum var.Bana göre de yanlış bi durum size göre doğru olabilir ben tekrar söylüyorum kullanılmasında hiç laf etmiyorum..Ben herşeyi sorun eden nişanlıma yansıtan bi insanda değilim huyum kurusun yani hassasım bu konuda elimde değil .
Herkese anlatan bi insan değilim 1 halam ve annemle paylaştım ikiside beni haklı buldu ama biraz sert çıkmışsın dediler kabul ediyorum ama artık benimde bi sabrım vardı taştı öyle bi tartışma oldu nişanlım annesini kattı yani nişanlım beni sakinleştirmeyi deneseydi bende üzerinde durmazdım zaten ama olan oldu hayırlısı olsun olacağı varmış ne diyeyim..
nişan tepsimi kullansalar ne olur,kullanmasalar ne olur.Sorun edilecek bir şey değil bana göre.

Haklısınız size göre öyle bende kullanılmasında değilim. Haber verilmemesinde izin alınmamasındayım.

Sorun tepsi değil yazmışsınız ama ilk mesajınızı okursanız bu tartışmanın açıkça tepsi yüzünden cıktıgı anlaşılıyor, bütün sayfaları da okuyamam ki.
Sizin alındıgınız nokta sizin değer verdiğiniz şeylere karşınızdaki insanların aynı değeri yüklememesi sanırım. Evet bu kırıcı bir durum.
Ama mesela benim de erkek arkadaşımın bana aldıgı şeyler var ablamın bazen hoşuna gidiyor alıyor giyiyor, çıkar onu onu bana sevgilim aldı! mı diyim?
Ne kadar görmemişçe bir davranış. Tabi ki sevgilimin aldığı hediyelere cok değer veririm sakınırım ama kardeşim alıp giyse onu da kırmam yani.
Erkek arkadaşınızınki de bu hesap, kardeşleri sizin aldıgınız hediyeyi giyiyor diye onlara kızamaz ki, hor kullanmamaları konusunda tembihleyebilir ama.
Daha evlilik öncesi böyle basitçe bir olaydan dolayı kv adayınızla aranızda böyle nahoş bir olay yaşanması hiç hoş olmamış. Bence bu tür durumlara daha cok dikkat etmelisiniz, nişanlınızla konuştugunuz şey 2niz arasında kalmalı, 3. şahıslar duyarsa sizin aranızdaki mesele gittikce daha icinden cıkılmaz bir boyuta ulaşır. Umarım sorununuzu halledersiniz.

Son düzenleme:
onu zaman göstericek evet hiç bişey eskisi gibi olmayabilir arada bi soğukluk olacak gibi zaten
Umarım yine de teşekkür ederim .

Bosanmak uzere oldugum esim de aynidir. Ben sadece onun ozelligi saniyordum, varmis onun gibiler de demek ki.

Biz kadinlar hassasiz. Cok ince dusunuruz. Hayallerimiz, ozellikle evlilikle ilgili hayallerimiz bizim icin feci onemli. Birak tepsiyi, ben dugunumde sacima takilmis tel tokalari bile ozenle sakliyordum.

Ama yazik ki erkeklerin bircogu bu ozene sahip degil. Ozellikle erkek kardesi olanlar. Erkek erkege bir ozensizlik ve hayati bos verdim edasinda yetisiyorlar. Bir kiz kardesi olan erkekse yatkin oluyor kadin dunyasina. Onu inciten seylerin icinde oluyor.

Benim gozlemim bu yonde.

Yazik ki buna bir care ben bulamadim. Beni hungur hungur aglatan seyler esimin umrunda olmadi (flort, nisan donemi de dahil). Esimin buyuttugu seyler de bence cozumu olan seylerdi.

Aslinda tek istedigimiz onemsenmek. Ama bunu bazi insanlara anlatmak imkansiz.

Inan durumu okuyunca cildirdim sinirden.

Allah yardimcin olsun.

Bana Allah yeter...

tamamen haksız değilsiniz bana kalırsa..
en basitinden bir komşumuz bize tadına bak diye iki tatlı getirse, tabağı bizde kalsa,
aman o tabağın başına bir şey gelmeden geri götürelim diye dikkat ederiz..

o sıra çıkıp başka birisi aaa bu tabak bana hemen lazım ver dese, tedirgin oluruz...

evet ortada bir düşüncesizlik var.
isteyende veren de birazcık düşünmeliydi...
ama abartıp büyük kavgalar çıkartmaya da çok gerek yok..

çünkü;
kayınvalidenizde nasılsa yakın arkadaşı kızmaz diye düşünmüş o rahatlıkla vermiş olabilir.
arkadaşınız da ee kayınvalidesi verdiğine göre mesele yoktur diye düşünmüş size haber vermemiş olabilir..

kısaca insanlar içlerinden ne geçirdi, ne niyetle yaptı bilinmez..

o yüzden haklıyken haksız konumuna düşmemek için sakinliğinizi korumanız gerekirdi...
koruyamamışsınız fakat bundan sonrası için bu konu ders olsun ve boşuna kötü olan siz olmayın..
günün birinde belki şakayla karışık konuşabileceğiniz konuları ciddi meseleler haline getirip mutluluğunuzu gölgelemeyin..

Bosanmak uzere oldugum esim de aynidir. Ben sadece onun ozelligi saniyordum, varmis onun gibiler de demek ki.

Biz kadinlar hassasiz. Cok ince dusunuruz. Hayallerimiz, ozellikle evlilikle ilgili hayallerimiz bizim icin feci onemli. Birak tepsiyi, ben dugunumde sacima takilmis tel tokalari bile ozenle sakliyordum.

Ama yazik ki erkeklerin bircogu bu ozene sahip degil. Ozellikle erkek kardesi olanlar. Erkek erkege bir ozensizlik ve hayati bos verdim edasinda yetisiyorlar. Bir kiz kardesi olan erkekse yatkin oluyor kadin dunyasina. Onu inciten seylerin icinde oluyor.

Benim gozlemim bu yonde.

Yazik ki buna bir care ben bulamadim. Beni hungur hungur aglatan seyler esimin umrunda olmadi (flort, nisan donemi de dahil). Esimin buyuttugu seyler de bence cozumu olan seylerdi.

Aslinda tek istedigimiz onemsenmek. Ama bunu bazi insanlara anlatmak imkansiz.

Inan durumu okuyunca cildirdim sinirden.

Onemli olan tepsinin kullanilmasi degil, sana sorulmamis olmasi; anliyorum.

Ben de ayni isteklerdeydim ama olmadi.

Konunun ustunden epey gecmis, dilerim sorunlarin cozulmustur.

Bana Allah yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…