- Konu Sahibi aycanilayda
-
Yumurtalarımdan beşi uygun olgunluktaymış ama tek bir tanesi döllenmiş eğer bir aksilik çıkmazsa yarın 4 te transfer işlemi yapılacakmış..Ağlamaktan gözlerim şişti..Oysa ben anneler gününde güzel haberler alırım diye bekliyordum ama umdupum gibi olmadı..Çok kötüyüm arkadaşlar inşallahh tedavisi devam edenler süper haberler alırsınız..Benim istediğim gibi olmadı..İnşallah sizler güzel haberler verirsinizz
sanki bizler normal yolla olanlar kaç yumurtadan olduk 1 tane deilmi güselim üzülme ya
Yumurtalarımdan beşi uygun olgunluktaymış ama tek bir tanesi döllenmiş eğer bir aksilik çıkmazsa yarın 4 te transfer işlemi yapılacakmış..Ağlamaktan gözlerim şişti..Oysa ben anneler gününde güzel haberler alırım diye bekliyordum ama umdupum gibi olmadı..Çok kötüyüm arkadaşlar inşallahh tedavisi devam edenler süper haberler alırsınız..Benim istediğim gibi olmadı..İnşallah sizler güzel haberler verirsinizz
seni çok iyi anlaya bılıyorum benımde sadece 3yumurtam olusmustu dusunmekten kafyı yemıstım kacı kalıtelı olacakta kacı tranfer edılecek dıye ama unutmakı bır tanede de bolunup ıkız olabılıor suan ıkızlere hamıleyım ve embrıyologum demıstıkı bu ısler bellı olmaz bıze1 yumurtada yeter zaten kaderınde varsa olur 3 tane transfer edılıp tutmayanda var 1 tane tranfer edılıp ıkızlerı olanda varr ... TRANFERDEN SONRA BOL BOL ANANAS YE BULAMAZSAn suyunuda ıcsen olur ama meyvesını yesen daha ıyı bebeklerın anne karnına tutunmasını saglıyormus ve assıstet hatchıng dıye bır sey var tutunmayı kolaylastırıyormus tranfer sırasında yaptılar bana embrıyogunla gorus ınsallah ALLAH YARDIMCIN OLUR GUZEL SONUCLAR ALIRSIN
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. yaşadıklarının aynısını yaşadım, tek bir embriyo olması beni yıktı, transferden önce ağladım, transferden sonra ağladım, moralimi sıfıra indirdim, baştan kaybetmiş gibi hissettim ve ona hiç şans tanımamış oldum. Tabii sonradan aklım başıma geldi... ama çok geç kaldım... Ona şans yarat, bunun içinde moralini yüksek tut, pozitif düşünceyle neler başarıyor insanlar... sana verilen bu hediyeyi böyle mutsuz karşılama.... hayırlısı böyleymiş, üç tane veya iki tane tutunca ne kadar çok riski beraber taşıyorsun... ne güzel bir bebişin olacak... bir tane kız veya bir tane erkek... ne güzel... ONA ŞANS VER...
Öyle ama kaliteli olması için kaç hücreli olması gerekiyor embriyonun
seni çok iyi anlaya bılıyorum benımde sadece 3yumurtam olusmustu dusunmekten kafyı yemıstım kacı kalıtelı olacakta kacı tranfer edılecek dıye ama unutmakı bır tanede de bolunup ıkız olabılıor suan ıkızlere hamıleyım ve embrıyologum demıstıkı bu ısler bellı olmaz bıze1 yumurtada yeter zaten kaderınde varsa olur 3 tane transfer edılıp tutmayanda var 1 tane tranfer edılıp ıkızlerı olanda varr ... TRANFERDEN SONRA BOL BOL ANANAS YE BULAMAZSAn suyunuda ıcsen olur ama meyvesını yesen daha ıyı bebeklerın anne karnına tutunmasını saglıyormus ve assıstet hatchıng dıye bır sey var tutunmayı kolaylastırıyormus tranfer sırasında yaptılar bana embrıyogunla gorus ınsallah ALLAH YARDIMCIN OLUR GUZEL SONUCLAR ALIRSIN
Evet arkadaşım ben ona şans vereceğim çünkü onu istiyorum. Transferden önce ve sonra akupunkturda yaptıracağım canım benim annesine sıkı sıkıya tutunsun diye..Evet o şimdi diğerlerinin arasından sıyrılıp benimle olmak istiyor bende onu bırakmayacağım..Annesi onun için mücadele edecek. İnşallah allahımda yardımcım olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?