Üzgünüm kızlar tek bir yumurtam döllemniş:(((

aycanilayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
354
2
118
48
İstanbul
Yumurtalarımdan beşi uygun olgunluktaymış ama tek bir tanesi döllenmiş eğer bir aksilik çıkmazsa yarın 4 te transfer işlemi yapılacakmış..Ağlamaktan gözlerim şişti..Oysa ben anneler gününde güzel haberler alırım diye bekliyordum ama umdupum gibi olmadı..Çok kötüyüm arkadaşlar inşallahh tedavisi devam edenler süper haberler alırsınız..Benim istediğim gibi olmadı..İnşallah sizler güzel haberler verirsinizz

canım evet böyle bakınca durum vahimmiş gibi görünüyor ama lütfen umutsuz olma.o bir tane minik mucizen inşallah sana sımsıkı tutunacak ve sağlıkla dünyaya gelecek.böyle düşünelim böyle olsun inşallahhhhhhhhhh

sevgili arkadaşım şu an bir düşünsene sana telefon açıp üzgünüz hiç döllenen yok dediklerini.zaten en sağlıklısı tek embriyonu sein içinde tutunup büyümesi benim 6 tanesi döllendi 3 ü transfer edildi ve biri de bölünüp 4 kese görüldü ama kalp atışı duyamadık ve 11. hafta kürtaj olmak zorunda kaldım.ben seni tebrik ediyorum .bu psikoloji ile transfere girme iyi düşün ya hiç döllenmeseydi, o zaman da bari biri döllenseydi diyecektin hadi elini yüzünü yıka ve mutlu ol.hamile kalıp çaçuk sahibi olanlar tek yumurta ve tek spermden hamile kalmıyor mu her şey bitmiş gibi düşünme.bu bir şanş bence sen de şansının farkında ol.bol şanslar..........................

Tamam ilk bakışta öyle üzücü bir durum gibi geliyor ama sen o minik mucizen için dua et. O kadar yumurta arasından sıyrılacak kadar güçlü ise sana tutunacak kadar da güçlüdür inşallah..

Keşke olumlu düşünebilsem arkadaşlar...Bunu inanınki sizden çok istiyorumm.Ama kendimi ağlamaktan alamıyorum..Elbetteki hiç olmamından tek olması iyi ama benim şansım çokaz..Üç tane transfer edildi bunlardan biri tutundu diyemeyeceğim..üzgünüm arkadaşlar..Canım çok sıkıldı

canım ne yapıyosun sen
ben tek embriyo ile hamile kaldım şu an 6 haftalık hamileyim kesemizide gördük şükür
sana 1 embriyo yeterli sen sana sunulmuş şansı şimdiden mahvediyosun hemen kendini topla yoksa bu üzüntünle kendin reddedecen bebeğinin sana tutunmasını
ve transfer esnasında ben ayetel kürsi okumuştum kendimi hiç kasmamıştım iki saat sedyede sırtüstü yatmıştım hala dinleniyorum sorularını bana sor
ben e2 hormonum yüksek olduğu halde ilk denemmde hamile kaldım
kendine gel lütfen

ya arkadaşlar zaten tv cayır cayır bağırıyo tüpte çoğul gebelik başarısızlık diye tek embriyo ne gzl bana tek embriyon oluştu dedikleri zaman ben bebeğimi içimdeymiş gibi hissetmeye başlamıştım ni tekimde bebeğimde onu ne kadar istediğimi hissetti ve bana tutundu
inanın tüp bebekte başarının % 90ı moral bozmayın ya moralinizi hı allah korusun olmadı ozamn istediğiniz kdr ağlayın
ama başta ağlayıp şansınızı tapmayin ben buna çok kızıyom
ben tedaviye başladığım ay adet görmedim e2 hormonum yüksek diye drum benim zıorumla başladı tdviye en kötüsüydü benim hiç yumurtam oluşmmayabilirdi oluşanların hepsi içi boş olabilirdi ama ben olacak düşüncesiyle aleyhiime olan olumsuzlukları lehime çevirdim
AYÇA sen sanki negatif sonuç almış gibi yıpratıyon kendini ve böle yaparsan üzgünüm ama negatif sonuç alırsın yapma gözünü seviyim

canım inş o sana tutunur yıpratma kendını sanıkı çok old tutunuyomukı...........sen umutlu ol bı tane ols ama tutunsun canımmmmmmm...................rahat gır transfere rabbım ol dedıyse olacak ....inş canım ne bellı belkı karnında bölunur bıle..........içini rahat tut ve dua et ..dualarım senınle.........

ya canım ne olur üzülme...biliyorum farklı hayal etmiştin...kendine farklı hazılrılamıştın..ama biliyorsun ki hakkaımızda hyrılısı neys eo oluyor canım benim....hem bu öyle düşündüğün gibi kötü birşey değilki...hiç döllenmemesinden iyidir...çok şükür bunada..... ben çok kişi biliyorum tek embiroyla hamile kalan hatta doğuranları...sen hiç üzülme,stres yapma....sadece o döllenen yavrunu düşün ve onun sana sımsıkı tutunması için dua et.... dualarım seninle canım...inşallah bebişin sana sımsıkı tutnut ve seni 9 ay boyunca hiç bırakmaz canım.....a.s.

canim hic uzulme verecek olan Rabbim bir taneylede verir benim ilk seferde 2 tane cok kaliteli kondu olmadi ikincide dondurulmus tek bir embryom vardi cozulunce yasadi cok sukur ve o tutundu...ve tek embryoyla hamile kalan bircok arkadas var sakin unutma...hem tutarsa tekil gebelik olucak ne guzel sevinmelisin bencea.s

seni çok iyi anlaya bılıyorum benımde sadece 3yumurtam olusmustu dusunmekten kafyı yemıstım kacı kalıtelı olacakta kacı tranfer edılecek dıye ama unutmakı bır tanede de bolunup ıkız olabılıor suan ıkızlere hamıleyım ve embrıyologum demıstıkı bu ısler bellı olmaz bıze1 yumurtada yeter zaten kaderınde varsa olur 3 tane transfer edılıp tutmayanda var 1 tane tranfer edılıp ıkızlerı olanda varr ... TRANFERDEN SONRA BOL BOL ANANAS YE BULAMAZSAn suyunuda ıcsen olur ama meyvesını yesen daha ıyı bebeklerın anne karnına tutunmasını saglıyormus ve assıstet hatchıng dıye bır sey var tutunmayı kolaylastırıyormus tranfer sırasında yaptılar bana embrıyogunla gorus ınsallah ALLAH YARDIMCIN OLUR GUZEL SONUCLAR ALIRSIN

assıstet hatching ne demek?Bebeklerini sağlıcakla kucağına al arkadaşım...

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. yaşadıklarının aynısını yaşadım, tek bir embriyo olması beni yıktı, transferden önce ağladım, transferden sonra ağladım, moralimi sıfıra indirdim, baştan kaybetmiş gibi hissettim ve ona hiç şans tanımamış oldum. Tabii sonradan aklım başıma geldi... ama çok geç kaldım... Ona şans yarat, bunun içinde moralini yüksek tut, pozitif düşünceyle neler başarıyor insanlar... sana verilen bu hediyeyi böyle mutsuz karşılama.... hayırlısı böyleymiş, üç tane veya iki tane tutunca ne kadar çok riski beraber taşıyorsun... ne güzel bir bebişin olacak... bir tane kız veya bir tane erkek... ne güzel... ONA ŞANS VER...

Evet arkadaşım ben ona şans vereceğim çünkü onu istiyorum. Transferden önce ve sonra akupunkturda yaptıracağım canım benim annesine sıkı sıkıya tutunsun diye..Evet o şimdi diğerlerinin arasından sıyrılıp benimle olmak istiyor bende onu bırakmayacağım..Annesi onun için mücadele edecek. İnşallah allahımda yardımcım olacakk

aysecim inşallah benimde senin gibi tutunur bebişim. Allahım yardımcımız olsunn..

İŞTE BÖYLE... :lepi: 10 gün sonra hamilelik haberini bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…