- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendileri nasil duruyor evde yahu? 6 ve 7 yasindakiler okula gitmiyor mu?Kendileri duruyomus evde iki yasinda ki cocuk dahil. Hatta mesai olursa kadin kaliyomus mesaiye bile
Aksam mesailerine geliyormus bazen kaidn 6 dan 12 ye kadar ucu yanliz duruyomus evde. Yada cocuklar okuldan gelince direk ise gidiyormus biraz karisik bu durumKendileri nasil duruyor evde yahu? 6 ve 7 yasindakiler okula gitmiyor mu?
Asiri asiri cok bence.Kardesime mesaj attim simdi 5 6 saat uyumustur diyo cok degil mi sizcede toplam da iki yas icin
Yer neresi?Faceten mi
Ne yapsın bu kadın bıraksa kötü anne bırakmasa kim ekmek verecek caresizlik kadar kötü bişey varmıAksam mesailerine geliyormus bazen kaidn 6 dan 12 ye kadar ucu yanliz duruyomus evde. Yada cocuklar okuldan gelince direk ise gidiyormus biraz karisik bu durum
kesinlikle çok, 1 hadi en fazla 2 saat uyurlar, 2-3 kez. açlıktan mı ilaç mı verdi, bi durum var sanki.Kardesime mesaj attim simdi 5 6 saat uyumustur diyo cok degil mi sizcede toplam da iki yas icin
Bu ihmaldir. Sosyal hizmetlere haber vermeniz daha doğru. Evde yangın tehlikesi, hırsız tehlikesi, kötü niyetli komşu tehlikesi var. Bu kadar bakamıyorsa versin devlete en azından can güvenliği olur.Aksam mesailerine geliyormus bazen kaidn 6 dan 12 ye kadar ucu yanliz duruyomus evde. Yada cocuklar okuldan gelince direk ise gidiyormus biraz karisik bu durum
İstanbulda iseniz ilçe belediyesine başvurun durumu anlatın. Belediye kreşine gider çocuklar annesi de rahat rahat çalışır. Hem belediye ev için de erzak vb yardımı yapar. Devletimiz bugünler için var (var olmalı) biz devletten zengin ya da donanımlı değiliz malesef. Diğer şehirler için durumu bilmiyorum ama en iyisi belediye ve sosyal yardımlaşma müdürlüğüne kayıt oluşturmak ve çocukları kreşe vermekBugun kardesimin calistigi yere bir eleman alinmis kadin 2 ile 7 ve 6 yasindaki cocuklarini birakip ise geliyormus. 2 yasindaki cocuk o kadar masum sessizmis ki bugun birkerelik getirmesine izin vermis patronu. Yavrum diyo kardesim oyle oturuyo sessiz sessiz normalde tam hareketli zamanlari diyo. uyuyomus surekli orda yatak yapmislar bugun. Esi iyi degilmis cezaevindeymis. Ya boyle insanlara yardimelini uzatan unluler is adamlari ne biliyim bunlara nasil ulasiriz aklima birsey gelmiyor bizimds durum orta halli.((( evleri falan cok eskiymis. Twittera uye olsam yazsam okurlarmi is adamlari. Inanin cok uzuldum ya anne olarak
su an bile agliyorum. Ah Allah im keske cok olsaydi elimde
![]()
karnımı aç acaba ya, aklıma bu geldi. Hani insan bir süre aç kaldıktan sonra uyku basar ya onun gibi, ramazan ayında bizlerde de oluyor ama, bu bebek daha ya, bilemedim kuzum benim. Böyle şeyleri duydukça canım çok yanıyor. Keşke imkanımız olsa da herkese yetişebilsek.Kardesime mesaj attim simdi 5 6 saat uyumustur diyo cok degil mi sizcede toplam da iki yas icin