Uzgunum.... Lutfen bakar misiniz

Eşi cezaevinde olanlar sosyal yardımlaşmadan filan yardım alıyor belki haberi yoktur söyleyin isterseniz

Kardesime mesaj attim simdi 5 6 saat uyumustur diyo cok degil mi sizcede toplam da iki yas icin
Asiri asiri cok bence.
Bilmiyorum benim cocuklarim cok uykusuz, yavrusu bu kadari uyuyan var mi soylesin..
16 aylik kizim gun icinde 15 20 dk uyuyor o da max.
Ayrica hareketli olmamasi mumkun mi o yasta..

Çok üzgünüm ama 3 çocuk peşpeşe. Eşi iyi değilmiş cezaevindeymiş diyorsunuz ya boşansaymış yine aynı şekilde bu çocuklara kendisi bakacaktı belki bu kadar çocukta olmayacaktı.
Şehrimizde eminim yardım dernekleri vardır. Onlara ulaşmalarını sağlayabilirsiniz bunun haricinde zaten hanım kendisi çalışıyormuş. En azından asgari ücretle evini geçindirmeye çalışıyor bu da büyük bir nimet.

haydi ahbap twitter yazar mısın, yada haluk levente yazıp resimli paylaşırsan kontrol sonrasında yardımcı olacaklardır.

6 ve 7 yasindaki cocuk okula gitmiyor mu?
Onlar okuldayken 2 yasinda cocuk yalniz mi kaliyor?

Iyi niyetlisiniz ama kadin kendini acindirmak icin biraz abartmis olabilir mi? Bi komsu akraba vs goz kulak oluyordur illa.

6 7 yas bir ihtimal. Mutfagi kilitler masaya meyve kraker koyar kapiyi kitler cikar. Mecburiyet dersin.

2 yasinda cocuk yalniz duruyor olamaz.

Biz gelirimize göre çocuk yapıyoruz bakamayacaksak yapmıyoruz, düşünüyoruz bakıyoruz vaziyete bu çocuğun daha okulu var diyoruz korunuyoruz. Bu kadar ihtiyaç sahibi insan da üç tane peşpeşe yapmasın bakın biz mesela tek çocukta kaldık. Keyfimize göre yapsak on tane yaparız sersefil sürünürüz ama yapmıyoruz. Akıllı insan gider sağlık ocağına ücretsiz iğne yada spiral taktırır. Önünü ardını düşünmeden yavruluyorlar.

Aksam mesailerine geliyormus bazen kaidn 6 dan 12 ye kadar ucu yanliz duruyomus evde. Yada cocuklar okuldan gelince direk ise gidiyormus biraz karisik bu durum
Bu ihmaldir. Sosyal hizmetlere haber vermeniz daha doğru. Evde yangın tehlikesi, hırsız tehlikesi, kötü niyetli komşu tehlikesi var. Bu kadar bakamıyorsa versin devlete en azından can güvenliği olur.

Dün bunu düşündüm, yardıma muhtaç insanlara nasıl ulaşılabilinir diye nasıl güvenip destek çıkabilirim diye… ergenliğimden beri çocuklu “dul” bayanlara çok üzülüyorum onlara yardım etmeyi çok istiyorum…
Konudaki bayana ve çocuklara içim gitti, Allahım o yavruları korusun Allah annelerine yardım etsin 🤲🏻 Diğerleride daha çok küçük 2yaşındaki yavrunun altı değişecek karnı doyurulacak bunları nasıl yapıyorlarki 😞 konu komşusu yokmuki..

Bugun kardesimin calistigi yere bir eleman alinmis kadin 2 ile 7 ve 6 yasindaki cocuklarini birakip ise geliyormus. 2 yasindaki cocuk o kadar masum sessizmis ki bugun birkerelik getirmesine izin vermis patronu. Yavrum diyo kardesim oyle oturuyo sessiz sessiz normalde tam hareketli zamanlari diyo. uyuyomus surekli orda yatak yapmislar bugun. Esi iyi degilmis cezaevindeymis. Ya boyle insanlara yardimelini uzatan unluler is adamlari ne biliyim bunlara nasil ulasiriz aklima birsey gelmiyor bizimds durum orta halli. :KK43:((( evleri falan cok eskiymis. Twittera uye olsam yazsam okurlarmi is adamlari. Inanin cok uzuldum ya anne olarak :KK43: su an bile agliyorum. Ah Allah im keske cok olsaydi elimde:KK43:
İstanbulda iseniz ilçe belediyesine başvurun durumu anlatın. Belediye kreşine gider çocuklar annesi de rahat rahat çalışır. Hem belediye ev için de erzak vb yardımı yapar. Devletimiz bugünler için var (var olmalı) biz devletten zengin ya da donanımlı değiliz malesef. Diğer şehirler için durumu bilmiyorum ama en iyisi belediye ve sosyal yardımlaşma müdürlüğüne kayıt oluşturmak ve çocukları kreşe vermek

infakhane ve iyilikhane hesaplarına başvurabilirsiniz. ancak kanıt isteyeceklerdir.
6-7 yaş evde bırakmak için çok küçük tehlikeye çok açık.

Kardesime mesaj attim simdi 5 6 saat uyumustur diyo cok degil mi sizcede toplam da iki yas icin
karnımı aç acaba ya, aklıma bu geldi. Hani insan bir süre aç kaldıktan sonra uyku basar ya onun gibi, ramazan ayında bizlerde de oluyor ama, bu bebek daha ya, bilemedim kuzum benim. Böyle şeyleri duydukça canım çok yanıyor. Keşke imkanımız olsa da herkese yetişebilsek.

Back
X