Üzgünüm, şaşkınım, kırgınım...

SaGoSu KaJmEr

sessizliğine aşığım!!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
637
3
96
Diğer
öncelikle günaydın herkese başlaıktada yazdığım gibi çok şaşkın ve kırgınım yakın ve benden yaşça büyük bir arkadaşımla yaklaşık 3 yıldır tanışıyoruz iii şeyler paylaştık en azından ben öyle düşünüyorum ama dün duyduklarım hiç hoşuma gitmedi benim ağzımdan sürekli ben söylemişim gibi lafalr üretiyor hatta ileri gidip eşimin çok iii olduğunu benim sinirli ve iii olmadığımı söylüyor şaşkınım oysa çok uysal ve naif bir insanım zaten çok oturma muhabbetlerini sevmem ama bukadar lafı nasıl üretir yüzüne baktıkça kendimi zor tutuyorum bağırarak söylemek istiyorum ama bozmak istemiyorum kendimi nasıl davranmalıyım bilmiyorum yardım edin:1no2:

Direkt alir karsima konusurdum...hicte öyle bagirarak kendimi zor tutarak degil...Derdin ne? Anlat bakalim...niye benim hakkimda olur olmaz seyler söylüyorsun diye sorardim?

Fakat bunu yaptigim vakit elimde ispatim olmali...inkar ederse, hayir ben öyle birsey söylemedim derse...yüzlestirecegim birini getirmem gerek...

O yüzden sana bunlari gelip anlatan kisi ile konusman lazim...dogru ise zaten gelir yüzlesir...

bencede öfke ile oturan zarar ilede kalkar bence sabırlı ol ve zamanı geldiginde cevabını ver
bazı insanların karakterini değistiremeyiz malesef beli bir zaman gectikten sonra yönetme herseyi yüzene söyleme başlıyor ne olursa olsun bazı duygularımız bize kalmalı herseyi söylemek güzel bir sey değil sonucta karsıdaki insanın duyguları var bunu düsünmüyor bir cok insan beliki oda öyle biri
ama madem canın sıkıyor madem seni üzüyor belli bir mesafe koy kendi gelip sorarsa zaten senden vazgecmeyecek bir dosttur ama sormaz oda tavır yaparsa zaten niyeti kıskanclıkmı baska bir seymi ortaya cıkar

Birincisi; 3 yıllık arkadaşın ve iyi şeyler paylaşmışsınız ama; samimiyet dereceniz nedir? Arkadaşlık ve Dostluk kavramından hangisi içinde yer alıyordu senin için ?

İkincisi; Bu bilgiyi aldığın kaynak sağlam mı ?

Üçüncüsü; Gülsüm Sultan' ın da belirttiği gibi, neden alıp karşına sakin bir şekilde konuşmayı denemiyorsun ?

çok kötü bişey yaptığı bence bunu yapan kişi bazı konularda kompleksi olan kişiler.....benim çevremde de çok var sen mesafeni koy o kişi arasın noldu neden diye belki anlar........böyle kişilerde zorda olsun allahım ıslah etsin onları...........

ben boyle durumlarda cok dolanbacli konusmam zaten direk gozunun icine baka baka yaptiklarinin farkindayim bunu bunu yaptin ben aptal degilim insan agzindan cikani duymali duymuyorsa boyle arkadaslikta yurumuyor mumkunse arkadasligi dondurup selmalasma kisminda kalalim der herseyi sifirlayiveririm hic ugrasmam

hiç yüzgöz olma ve hemen uzaklaştır kendinden derim...hemen hemen uzaklaştır tatlım...

fakat şimdi okudum da diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum...kaynağının doğru söylediğinden emin olman lazım...

yüzleştirme faslından sonra eğer duydukların gerçek değilse dostunla aranız eskisi gibi olmayacaktır...bunu da göze alman lazım...

zaten duydukların doğru ise koynunda bile bile yılan beslemek istemeyeceğinden tüm ilişiğini kesmen lazım.

Son düzenleme:

Sonuna kadar katılıyorum alkisalkisalkis

çok mu içli dışlıydınız....
çok fazla samimiyer iyi değil...
bazıları bunu suistimal edebiliyor...
karşına al ve konuş...
ya arkadaşlığını bitir yada araya epey bi mesafe koy...

Karı-koca ilişkilerine de yorum yapanları hiç tasvip etmiyorum,şaşırıyorum.Eğer arkadaşın yapıyorsa ,eminsen söylediğinden direk yüzüne söyle şu kişiye bunu söyledin de.Bence dallanıp budaklanmasın olay.Pek de görüşme artık.Allah korusun bunlar karıyla kocayı birbirine düşürür.

yorum yapan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim bugün akşam oturmaya geldiler eşiyle ve mesafeli durduğumu gördü mutfağa çağırıp sordu durumu anlattım inkar etmedi ancak yanlış yansıtıldıını söyledi bende yanlış yada doğru bu lafın neresinden tutsam yanlış dedim lütfen biraz düşünmek istiyorum bu zaman içinde görüşmeyelim dedim tabi kabul etmedi ama ben kararlıyım

uzak dur bence, değmez

arkadaş olan kişi karşı tarafın aklında bu şüpheleri yaratöaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…