Üzgünüm

Muaznur

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
136
68
13
26
Eşimin bana karşı ani çıkışları oluyor ve bana bağırıp çağırıo sorunlarımızı kendi aramızda halletmemiz lazimken sorunu halletmek yerine yanından giderek yada yanından uzaklaşması isteyerek hallediyor daha sonra özür dileyip onunla konuşan hep ben oluyorum eskiden eşim böyle değildi..neden böyle anlayamadım

Sen peşinden koltuğun için. Tam tersini yap, anlarsın.

Neden o suçluysa özür diliyorsun?

Sen özür dilemeye devam et.hic bir sorunun hal olmaz.birak o gelsin sana sen gitme

Sorununuz olduğunda hemen çözmeye çalışmayın. Siz uzaklaşın. Konuşmaya çalışan siz olmayın. İkiniz de sakinleşince sizi kırdıysa ya da neye taktıysanız o zaman söyleyin.

Aslında gerginken uzaklaşmak iyi bir yöntem çünkü aksi takdirde konuşmuş olmuyor insan, bir şekilde tartışmaya başlıyor. Her sorunu hemen konuşarak çözelim diye düşünmek de bence doğru bir yaklaşım değil. Bunun için de tartışacağınızı hissettiğiniz anda sizin kendinizi rahatlatıp, uzaklaşmayı öğrenmeniz gerek.

Ben de önceden sizin gibiydim ama artık eşim uzatsa bile (ki çok nadiren yapar) sonra konuşalım demeye çalışıyorum. Bunu başardığımda tartışmıyoruz. Sonra sakinken söylüyorum derdimi, o zaman zaten haklısın diyip özür diliyor.. ya da ben haksızsam zaten sakinleşince kendim diyorum haksızlık ettim sana özür dilerim diye.

Gerçi biz bu noktaya çok nadir geliyoruz, yani genel anlamda sık atışan bi çift değiliz. Siz sürekli tartışıyorsanız benim tavsiyem işe yaramayabilir :110:

Back
X