• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm :(

İlerisi olduğunu düşünmüyorum, şimdiden başlamışsınız

bence o sizden uzaklaşmak istiyor ama bunu kendini geri çekerek yapmak istiyor bitiren taraf siz olmasını istiyor. çoğunlukçu arkadaşlara katılıyorum yerinde olsam msj arama vs ondan gelene kadar atmazdım ondan gelecek tepkiye göre konuşurdum. şuana kadar olumlu gitmişsin ama ondan olumsuz şeyler gelmiş.kendini değersiz hissettirme sakın hiç kimse sizden kıymetlideğil.

bence o sizden uzaklaşmak istiyor ama bunu kendini geri çekerek yapmak istiyor bitiren taraf siz olmasını istiyor. çoğunlukçu arkadaşlara katılıyorum yerinde olsam msj arama vs ondan gelene kadar atmazdım ondan gelecek tepkiye göre konuşurdum. şuana kadar olumlu gitmişsin ama ondan olumsuz şeyler gelmiş.kendini değersiz hissettirme sakın hiç kimse sizden kıymetlideğil.

Resmen peşinden koşuyor gibi görünüyorum.
Canımı sıktı bu detay da.

Hayır deme nedenim saatlerce sessiz kaldı.
Normalde yanında biri olsa bile yazan biriydi.
Son dakika planı gibiydi
Bende bu kafadayım.
Anladım seni
Tüm gün yazmasın kafasına esince hadi dışarı çıkalım yazsın sende evde fönlü makyajlı bekliyormuş gibi atla yapamazdın sonuçta.
Ben olsam bende gitmezdim
Ha yine ben olsam yazmazdım o yazana kadar
Buluşmazdım o buluşalım diyene kadar.

Bende bu kafadayım.
Anladım seni
Tüm gün yazmasın kafasına esince hadi dışarı çıkalım yazsın sende evde fönlü makyajlı bekliyormuş gibi atla yapamazdın sonuçta.
Ben olsam bende gitmezdim
Ha yine ben olsam yazmazdım o yazana kadar
Buluşmazdım o buluşalım diyene kadar.

Gerçekten kafamdakini yazmışsın.
Sanki böyle eve gelmiş sıkılmış benle olmak istemiş.
İnsan biraz değer verir önemser ya.
Son kısmı yapsaydım keşke

Resmen peşinden koşuyor gibi görünüyorum.
Canımı sıktı bu detay da.

bu belirsiz drumlar beni hep germiştir. yüz yüze geldiğinde bunu onun yüzüne söyle ben ilişkide böyle böyle ... seven biriyim ancak senin tavrında beni rahatsız eden durumlar var ya benim istediim gibi devam edelim yada senden istediklerini söyle ortak karar alalım bu ilişki tek taraflı yürümez de kendinden emin konuşursan seni kaybetme korkusuda varsa o zman senin üstüne düşer bişeyler yapar yada ben böyleyim işine gelirse der sende eyvallah der çeker gidersin. arkasından koşmadığını anlasın.

bu belirsiz drumlar beni hep germiştir. yüz yüze geldiğinde bunu onun yüzüne söyle ben ilişkide böyle böyle ... seven biriyim ancak senin tavrında beni rahatsız eden durumlar var ya benim istediim gibi devam edelim yada senden istediklerini söyle ortak karar alalım bu ilişki tek taraflı yürümez de kendinden emin konuşursan seni kaybetme korkusuda varsa o zman senin üstüne düşer bişeyler yapar yada ben böyleyim işine gelirse der sende eyvallah der çeker gidersin. arkasından koşmadığını anlasın.

Dün benzer şeyleri yazdım bende.
Sanki konuşmak için çabalayan tarafım bu benim hoşuma gitmediği için aramadım dedim.
E ben aradım ya şimdi dedi.
En sonda birkaç açıklama yaptım haklısın karşılıklı dikkat edelim dedik.
Bense sabahına planlar falan üzüyorum kendimi.
İlk başlardaki konular net olamamak üzüyor.
Mesela sevmediğim bir konu vardı bunu yapma artık ben sevmem dedim tamam dedi.
Kendi rengimi belli ettim ben hoşlanma kısmını.
Oda güzel bir cümle söyledi sonrası bu olay.

Dün benzer şeyleri yazdım bende.
Sanki konuşmak için çabalayan tarafım bu benim hoşuma gitmediği için aramadım dedim.
E ben aradım ya şimdi dedi.
En sonda birkaç açıklama yaptım haklısın karşılıklı dikkat edelim dedik.
Bense sabahına planlar falan üzüyorum kendimi.
İlk başlardaki konular net olamamak üzüyor.
Mesela sevmediğim bir konu vardı bunu yapma artık ben sevmem dedim tamam dedi.
Kendi rengimi belli ettim ben hoşlanma kısmını.
Oda güzel bir cümle söyledi sonrası bu olay.

ya walla içimden bir ses diyor ki zaten bu adamın hayatında biri var ama sarsıntıda onu düzeltmeye çalışıyor haaa eğer o olmazsa nasılsa irem var diyor tavırlar sanki böyle hissettirdi bana

ya walla içimden bir ses diyor ki zaten bu adamın hayatında biri var ama sarsıntıda onu düzeltmeye çalışıyor haaa eğer o olmazsa nasılsa irem var diyor tavırlar sanki böyle hissettirdi bana

İsyan bayraklarını çekiyorum valla.
Telefonu verdi o gün bir konuya bakıyordum.
Bende hemen güvenirim :)
Sanırım yapmam gereken toparlanıp güçlü durmak.
Umursamaz takılmak isterse çabalar

Zaten tanışma aşamasındaymışsınız demek ki çocuk "hadi çıkalım", "hadi gidelim"ci. Siz de plan falan diyince olmamış uyuşmamışsınız vazgeçmiş olabilir çocuk.

Zaten tanışma aşamasındaymışsınız demek ki çocuk "hadi çıkalım", "hadi gidelim"ci. Siz de plan falan diyince olmamış uyuşmamışsınız vazgeçmiş olabilir çocuk.

Yani hayatımda düzgün biri olsun istiyorum bu yüzden seni farklı tutuyorum demişti.
Ama demek ki dediğiniz gibi takılalım kafası.

Back
X