- Konu Sahibi Fatmarabia
-
Babası da annesine diyor diye o da bana diyor sonra ben seni boyle seviyorumNe uyuz kocan varmış.Vallahi burdan sinir oldum.
Sen bu yılanın başını zamanında ezememişsin.
Ne demek başkalarınin yanında at hırsızı vs. .diyor
İnsan arkadaşıyla bile böyle konuşmaya cesaret edemez.
Gerçekten çok yorgunum cok anlatamamEsinize söyleyin asaglik kompleksini baska yerden cikartsin. Bu ne ya
Karı gibi ?? Eşine sen böyle davranıyorsan kadın erkek kalıbı oluşmuştır yani kadın eteğine sahip çıkar çıkmazsa erkek de buna laf etmekte haklıdır imajı yaratmış gibi konuşuyosunEteğini çıkarmasını da geçtim karı gibi dır dır eve geldim bide diyo ki niye eteğine bakmıyorsun dedi baska kişiler çıkardı sana gerek kalmadı dedim bagirdi
Kuzenim diyor ki valla helal olsun seni bu sekildeolumsuz bi hale getirmiş tebrik ediyorum diyor neşeli bi insan nasıl soldurulur görmüş olduk diyorKocan tam bir mal
3 senelik evliyim her zaman bu böyle bir iki olsa neyse devamli eleştirir açık buldu mu konuşur da konuşur irrite eder sevgimi gösteririm ne çıkarın var der göstermem niye noldu gene der aklına kim girdi der der de derKarı gibi ?? Eşine sen böyle davranıyorsan kadın erkek kalıbı oluşmuştır yani kadın eteğine sahip çıkar çıkmazsa erkek de buna laf etmekte haklıdır imajı yaratmış gibi konuşuyosun
En son bağırsağında annemin evine biraktiniye sizi ezmesine izin veriyosunuz ki? karşımdaki erkek böyle bi durumda bana bağırırsa ben iki bağırır bastırırım. yok öyle.
Iste bende buna bozuldum her zaman ki hali ama iş baska yere gidince sınır oldum uzuldumBagirmayi biliyor ama nedense etegi baska erkekler kurtariyor erkege bak vayy be bide boyle seviyormus lutfetmis beyim
O zaman hamileliğin fırsat bil aile terapisi alın birlikte ilk ben istiyorum ihtiyacım var sonra destek lazım vs diyerek onu da dahil edin böyle hayat geçmez yaraların birikince tıkanırsın ses yükseltmek en nefret ettiğim şeydir benim de belki haklı ama o yükseklik yerin dibine sokuyo resmen vahşi hayvan mı eğitiyorsun ne yani genel bi sorun o zaman etek olayı bi örnek sadece geç olmadan çözün3 senelik evliyim her zaman bu böyle bir iki olsa neyse devamli eleştirir açık buldu mu konuşur da konuşur irrite eder sevgimi gösteririm ne çıkarın var der göstermem niye noldu gene der aklına kim girdi der der de der
Belirtirim o zaman da diyor ki aramıza 3. Kisi sokma başkasından akıl alma kendine edersinHic uzmeyin kendinizi. Karsiniza alip kirildiginiz,uzuldugunuzu dile getirin beklentilerinizi de. Baktiniz hala ayni sizde onun dilinden konusun.
Canim hic o havaların adamı değil aramizda 10 yaş var zaten kafa yapımız siyahla beyaz gibi ben diyorum ki beni sev sar sarmala bi gül bi çiçek kuru dal getir mutlu olayım diyorum para verdiğime değmez ki solup gidecek diyor ya da sen hâline sukret ben içmiyorum eve kadin getirmiyorum dovmuyorum diyor tamam sukurler olsun ama kadınız biz istemiyoruz ki para mal mülk sevgi istiyoruz iki çift guzel söz istiyoruzO zaman hamileliğin fırsat bil aile terapisi alın birlikte ilk ben istiyorum ihtiyacım var sonra destek lazım vs diyerek onu da dahil edin böyle hayat geçmez yaraların birikince tıkanırsın ses yükseltmek en nefret ettiğim şeydir benim de belki haklı ama o yükseklik yerin dibine sokuyo resmen vahşi hayvan mı eğitiyorsun ne yani genel bi sorun o zaman etek olayı bi örnek sadece geç olmadan çözün
Onun hic yanlışı olmazmış.. Kısa ve netagresif sızde o yanlışlıkla bişi yaparsa aynen boyle usutune gıdın bakın nasılmış...
En son bağırsağında annemin evine birakti
Belirtirim o zaman da diyor ki aramıza 3. Kisi sokma başkasından akıl alma kendine edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?