Üzgünüm

Babası da annesine diyor diye o da bana diyor sonra ben seni boyle seviyorum

Eteğini çıkarmasını da geçtim karı gibi dır dır eve geldim bide diyo ki niye eteğine bakmıyorsun dedi baska kişiler çıkardı sana gerek kalmadı dedim bagirdi
Karı gibi ?? Eşine sen böyle davranıyorsan kadın erkek kalıbı oluşmuştır yani kadın eteğine sahip çıkar çıkmazsa erkek de buna laf etmekte haklıdır imajı yaratmış gibi konuşuyosun

Karı gibi ?? Eşine sen böyle davranıyorsan kadın erkek kalıbı oluşmuştır yani kadın eteğine sahip çıkar çıkmazsa erkek de buna laf etmekte haklıdır imajı yaratmış gibi konuşuyosun
3 senelik evliyim her zaman bu böyle bir iki olsa neyse devamli eleştirir açık buldu mu konuşur da konuşur irrite eder sevgimi gösteririm ne çıkarın var der göstermem niye noldu gene der aklına kim girdi der der de der

niye sizi ezmesine izin veriyosunuz ki? karşımdaki erkek böyle bi durumda bana bağırırsa ben iki bağırır bastırırım. yok öyle.

Bagirmayi biliyor ama nedense etegi baska erkekler kurtariyor erkege bak vayy be bide boyle seviyormus lutfetmis beyim

Hic uzmeyin kendinizi. Karsiniza alip kirildiginiz,uzuldugunuzu dile getirin beklentilerinizi de. Baktiniz hala ayni sizde onun dilinden konusun.

O zaman hamileliğin fırsat bil aile terapisi alın birlikte ilk ben istiyorum ihtiyacım var sonra destek lazım vs diyerek onu da dahil edin böyle hayat geçmez yaraların birikince tıkanırsın ses yükseltmek en nefret ettiğim şeydir benim de belki haklı ama o yükseklik yerin dibine sokuyo resmen vahşi hayvan mı eğitiyorsun ne yani genel bi sorun o zaman etek olayı bi örnek sadece geç olmadan çözün

Canim hic o havaların adamı değil aramizda 10 yaş var zaten kafa yapımız siyahla beyaz gibi ben diyorum ki beni sev sar sarmala bi gül bi çiçek kuru dal getir mutlu olayım diyorum para verdiğime değmez ki solup gidecek diyor ya da sen hâline sukret ben içmiyorum eve kadin getirmiyorum dovmuyorum diyor tamam sukurler olsun ama kadınız biz istemiyoruz ki para mal mülk sevgi istiyoruz iki çift guzel söz istiyoruz

desyedın' bılerek sıkıştırdım bana hönkur dıye canım sıkıldı bırazcıkda'dıye .ey güzel Allah'ımmm.

Belirtirim o zaman da diyor ki aramıza 3. Kisi sokma başkasından akıl alma kendine edersin

Ne diyebilirim gercekten zor bir durum. Kendi 3.kisilerin akli ile mi hareket ediyor ki boyle dusunuyor. Destek almayi kabul etmez diyorsunuz. Mutsuz oldugunuzu belli edin surat asarak ya da ters davranislarla degil de gercekten sizi mutsuz ettigini anlamasini saglayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…