Üzgünüm

Siz demek ki

Ondan bazı Konularda daha güçlüsünüz sizi böyle aşağılıyor kendi egosu bu şekilde mutlu oluyor
Hangi alanda on dan daha
Güçlüsünüz acaba parasal mı eğitim olarak mı ?merak ettim

Valla canim nasil anlatsam ben ilahiyat lisans mezunuyum parasal olarak da aynıyım ne bileyim niye böyle oluyor ben bana sorulmadığı sürece bildiğim şey hakkında bile konuşmuyorum yani bak üniversite bitirdim filan demiyorum

Ben barıştım hatayı orda yaptim orda yaktım kendimi

Neden?
Yani boyle bir adama biraz fazla emek ve taviz veriyorsunuz.
Hic konusmuyor musunuz, ne kadar kirildiginizi, hak etmediginizi, sevme biciminden hoslanmadiginizi, beklentilerinizi hatta sogudugunuzu?

Bir daha rest cekerse yemeyin restini.
Sen gideceksin, burasi benim evim, senin de cocuguna hamileyim diyecek oturacaksiniz.

Anne evine birakilmak ne ya.
Kedi yavrusuna boyle davranilmaz.
Zaten mutsuzsunuz, daha ne kadar mutsuz olabilirsiniz ki?

eşinin ailesinde kadına veya annesine babasının davranışları nasıl,

Hepsini hepsini anlattim emin ol bensiz sen yapamazssin diyor ben seni bırakırsam mahvolursun diyor.. Görücü usulü bir evlilik ve sadece 3 ayda tanıdım evet seviyorum ama beni soğuttu bu durum beni çok üzüyor

Hepsini hepsini anlattim emin ol bensiz sen yapamazssin diyor ben seni bırakırsam mahvolursun diyor.. Görücü usulü bir evlilik ve sadece 3 ayda tanıdım evet seviyorum ama beni soğuttu bu durum beni çok üzüyor

Bu cevabi verirken siz ne yapiyordunuz?
Sen bensiz olamayacagin icin beni de oyle dusunuyorsun deyin gulumseyin :)
Adamdaki kibre bak.
Merhaba kocamin kibiri, ben de fatma.
Sen aradan cik da kocama iki cift laf edeyim deyin.
Deyin yani.
Sinmiş durmayin.
Cat cat siz de cevap verin.

Ben olsam ben de sinir olurdum eşime
Sizle ilgilenmesi gereken yerde söylenmeyi tercih etmiş
Bazen böyle çok kaba ve düşüncesiz oluyor bu eşler

Hamilesiniz, çok takilmamaya çalışın kendinizi uzmeyin

Siz de onunla hiç ilgilenmeyin, yani ben olsam öyle yapardım sanırım

Adam resmen ozguven patlamasi yasiyor. Sizin susmaniz alttan almaniz adami iyice suursuzlatirmiz. Kusura bakmayiSiz hayati paylasmak icin mi evlendiniz yoksa onun egosunu sisirmek icin mi? Lutfen hamile halinizle miralinizi bozmayin ama sessiz de kalmayin tabi ki onun gibi kavga edecek haliniz yok ama cevabini yapistirin bir kendine gelsin.

Ben barıştım hatayı orda yaptim orda yaktım kendimi
Beli ki eşiniz kendini müslüman zanneden yobazlardan.
Ona Peygamber(sav) in kadınlara nasıl davrandığına dair kitaplar alın, okusun.

Kalp kırmanın günahını, hakkınızı helal etmeyeceğinizi söyleyin.

Mümkünse ayrılın

Tahmin ettim böyle sert olduğunu o yüzden dedim kendin gidiyormuş gibi başla yavaş yavaş çek seanslara zaten danışman yol gösterir böyle nereye kadar susacaksın sana da yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…