- Konu Sahibi Fatmarabia
-
Eteğini çıkarmasını da geçtim karı gibi dır dır eve geldim bide diyo ki niye eteğine bakmıyorsun dedi baska kişiler çıkardı sana gerek kalmadı dedim bagirdiBağıracagına bi zahmet eteğini kurtarsaydı.şöyle odunları yanınızda dolandırmayın Allah aşkına
Çok sınır oldum cokBir sonraki durakta da kocanı kapıya sıkıştırsaydın keşke
Hayır gezdik güldük eğlendik birsey yoktu hep böyle insan icinde bozuverir beni bide kıskanıyorum der niye yabancı biri eteği cekti çıkardı bide korkma dedi bana niye bisey yapmadı yaBişeye mi sinirliydi normalde de böyle mi
Hep böyle bir yere gitmekten nefret eder oldumsuç bastırmış kendince
Kendisine söylediniz mi peki milletin icinde bana bagırman hosuma gitmiyor diyeHayır gezdik güldük eğlendik birsey yoktu hep böyle insan icinde bozuverir beni bide kıskanıyorum der niye yabancı biri eteği cekti çıkardı bide korkma dedi bana niye bisey yapmadı ya
Hep böyle bir yere gitmekten nefret eder oldum
Dedim derim ben bağırmadım diyor zoruna mı gitti diyor sende eteğine sahip çık diyor ya zaten çarşaflı bir bayanım etek kocaman nasil anlayacağım sıkıştığını filanKendisine söylediniz mi peki milletin icinde bana bagırman hosuma gitmiyor diye
Yani bazı adamlar fazla odun olup düşünemiyor dan dan dan yüzüne söyleyince anca anlıyorlar
Herkesin icinde at hırsızı der baska baska şeyler der ben rahatsiz olduğumu söyledim benim sevme şeklim de bu diyorÜzülmeyin boşverin
Kadınları sürekli dırdır yapmakla suçluyorlar ama kendilerinin bınun daha fazlasını yaptıklarının nezaman farkına varacaklar acaba
Uyarılar ise yaramıyor yoruldum soğudumEşinizin odunluğu tutmuş. İnsan kazayla insan öldürüyor şu hayatta. Bir etek sıkışmasını olay haline getirmek nedir? Hani zaten bağıran insan hoş değil de, bir de toplum için de bağıran insanın ağzına kürekle vurasım geliyor. Siz vurmayın tabi de en azından bunu bir daha yapmaması hakkında uyarın kendisini.
Valla bacım söylemene bozulmana hatta belki trip atmana ragmen devam ediyorsa ya sende ona benzer sekilde davranmaya baslayacaksın yada mecbur böyle kabul ediceksinDedim derim ben bağırmadım diyor zoruna mı gitti diyor sende eteğine sahip çık diyor ya zaten çarşaflı bir bayanım etek kocaman nasil anlayacağım sıkıştığını filan
Sizde sevme şeklinizi değiştirip anladığı dilen yürüyün ona bakalım hoşuna gidecekmiHerkesin icinde at hırsızı der baska baska şeyler der ben rahatsiz olduğumu söyledim benim sevme şeklim de bu diyor
Ne uyuz kocan varmış.Vallahi burdan sinir oldum.Herkesin icinde at hırsızı der baska baska şeyler der ben rahatsiz olduğumu söyledim benim sevme şeklim de bu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?