- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Yanlış bir hareketini gördüm ve ağır konuştum bu saatten sonra eskisi gibi olamam senle ama saygım sonsuz diyip dostluğumu bitirdimPeki neden böyle değişim oldu? tartışma, anlaşamama gibi bir şeyler mi oldu aranızda?
İster istemez konu beni ilgilendiriyorsa dahil oluyordum o olay öyle değil yahut benim yorumum şudur gibi ama dedikodu niteliğinde değil seytan diyor ara hepsini herkeze herşeyi söyle tövbe yarabbim kötüsün durduk yere dahada kötü ol diyorumOnlar birbirinin arkasından konuşurken siz de eşlik ediyor muydunuz?
Şimdi birleşip sizin söylemlerinizi birbirlerine anlatmış olabilirler.
O yüzden sıradaki düşman sizsinizdir.
Bu arada 'abi buluşalım ama eşim bilmesin' diyen bir kardeşi dövmek isterdim. Kardeşlik bu... Eşlerin görüştürmemesini anlayamıyorum.
Nasıl yapıcam şimdi bebek görmeye küçük olan asla gelsin istemiyorum konuşmuyoruz zaten ama kesin gelir seytan diyor kov evdenGörüşmeyin
Eşiniz kardesiyle istediğini yapsın görmeyin duymayın bilmeyin
Cok utanıyorum bunu derken ama insallah vallaYerim böyle eltileri yaa.. 2 güne kalmaz birbirlerini de yer bunlar merak etme..
Aman diyordum bi hosgeldiniz derim olay çıkmasın daha gelmez zaten bi kez gelir yeter diyordum şimdi o kadar bilendim ki dedirttsem mi ciddenO nasıl kardeşlerin görüşmesini yasakladıysa siz de şimdiden söyletin eşine, evime gelmesin diye. 2 aya kalmaz iki elti girer birbirine zaten.
Sebep bu olabilir miYanlış bir hareketini gördüm ve ağır konuştum bu saatten sonra eskisi gibi olamam senle ama saygım sonsuz diyip dostluğumu bitirdim
Tabiki oda benim gönlümü alıp hatasını düzeltmek yerine bu yolu seçtiSebep bu olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?