üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yenidennnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
289
169
103
Kızlar merhaba cok daralmasam konu açmayacaktım ama yardım akıl rica ediyorum sizden benim iki eltim var suan birbirlerinin arkasından hergün konuşurken şimdi kanka olmuşlar
Ve biri kaynımı şaka gibi ama bizle görüştürmüyor,beni ilgilendirmez eşimin problemi onun kardeşi sonuçta ama bu insanların kötülüğü beni kaç senedir cok yordu dünde kardeşi eşimi aramış Agbi görüşelim ama eşim bilmesin yemek yiyelim dışarda falan tarzında konuşmuş sok oldum ben kafaya cok takıyorum biriyle kardeş gibiydik herseyini her sırrını bilirim bi anda kafayı bu denli yemesi ve sürekli benle uğraşması hem ciddi manada üzüyor hem de şaşırtıyor ve inanmayacaksınız ama sosyal medyadan sürekli erkek profilleri sahte olarak beni ekliyor şüpheleniyorum bu güne kadar yoktu böyle bi durum eşimle paylaştım yakın zamanda Doğumum olacak gelsinler evime girsinler istemiyorum büyük olan cok umrumda değil zaten samimi değildik ama küçük olanın yaptıkları cok zoruma gitti ve birbirlerinin yüzüne nasıl bu kadar rahat bakarlar diyorum İşin özeti bana bi akıl verin hormonlarda beni bogdu bi el atın nolur

Peki neden böyle değişim oldu? tartışma, anlaşamama gibi bir şeyler mi oldu aranızda?

Peki neden böyle değişim oldu? tartışma, anlaşamama gibi bir şeyler mi oldu aranızda?
Yanlış bir hareketini gördüm ve ağır konuştum bu saatten sonra eskisi gibi olamam senle ama saygım sonsuz diyip dostluğumu bitirdim

Onlar birbirinin arkasından konuşurken siz de eşlik ediyor muydunuz?
Şimdi birleşip sizin söylemlerinizi birbirlerine anlatmış olabilirler.
O yüzden sıradaki düşman sizsinizdir.

Bu arada 'abi buluşalım ama eşim bilmesin' diyen bir kardeşi dövmek isterdim. Kardeşlik bu... Eşlerin görüştürmemesini anlayamıyorum.

Çok önemli degil kardeşlerin gizli görüşmesi
2 eltinin arkadan düşman yüze dost görünmesi

Siz siz olun onlara ayna olmayın
Yada ilişkilerde ara buluculuk yapmayın

Hersey bir yana
İki kardesi birbirine düsman edip görüstürnek istemeyen gelinler,eltiler her neyse hic Allah korkusu vicdan tasimiyorlarmi acaba? cokk merak ediyorum

Onlar birbirinin arkasından konuşurken siz de eşlik ediyor muydunuz?
Şimdi birleşip sizin söylemlerinizi birbirlerine anlatmış olabilirler.
O yüzden sıradaki düşman sizsinizdir.

Bu arada 'abi buluşalım ama eşim bilmesin' diyen bir kardeşi dövmek isterdim. Kardeşlik bu... Eşlerin görüştürmemesini anlayamıyorum.
İster istemez konu beni ilgilendiriyorsa dahil oluyordum o olay öyle değil yahut benim yorumum şudur gibi ama dedikodu niteliğinde değil seytan diyor ara hepsini herkeze herşeyi söyle tövbe yarabbim kötüsün durduk yere dahada kötü ol diyorum

Yerim böyle eltileri yaa.. 2 güne kalmaz birbirlerini de yer bunlar merak etme..

O nasıl kardeşlerin görüşmesini yasakladıysa siz de şimdiden söyletin eşine, evime gelmesin diye. 2 aya kalmaz iki elti girer birbirine zaten.

O nasıl kardeşlerin görüşmesini yasakladıysa siz de şimdiden söyletin eşine, evime gelmesin diye. 2 aya kalmaz iki elti girer birbirine zaten.
Aman diyordum bi hosgeldiniz derim olay çıkmasın daha gelmez zaten bi kez gelir yeter diyordum şimdi o kadar bilendim ki dedirttsem mi cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X