- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Hiç istetemem çekinirim o kendi içinden gelerek yapsın isterim ama yapınca da böyle yaptıEşinizden para alın kendi yeğeninize verin. Dert etmeye değmez
Hayır ama içerledim daha çok da açıklaması çok itici geldiBunun için kavga etmediniz inşaallah
Haklısınız ama ben olsam böyle yapmazdım meselaŞu senin ailen benim ailem olayları devam ettiği sürece sorunlar bitmez
Ben bu konularda ihtiyacı olan en çok kimse ona verme taraftarıyım. Eniştenizin durumu iyiymiş, Onun yeğeninin durumları kötü 3 aydır kira ödeyemiyorlarmış. 20 lira çok değil ama belki örneğin anne o parayla çocuğuna bir oyuncak alır sevinir çocuk.Hayır ama içerledim daha çok da açıklaması çok itici geldi
Sizi anlıyorum ama benim bakış açıma göre de o kadar para ile yapılacak nir şey varsa o da sadece cocuk sevindirmek. Bir de zaten kv de onlara yardım ediyor ve karı koca çalışıyorlar. Eşim de zamanında onlara kredi çekmiş. Bence alışmışlar buna. Keyfi durumlar için kendilerini zor duruma sokuyorlarsa yardım etmek bence sadece yaptıklarını desteklemek olurBen bu konularda ihtiyacı olan en çok kimse ona verme taraftarıyım. Eniştenizin durumu iyiymiş, Onun yeğeninin durumları kötü 3 aydır kira ödeyemiyorlarmış. 20 lira çok değil ama belki örneğin anne o parayla çocuğuna bir oyuncak alır sevinir çocuk.
Aslında sadece rahatsız oldugumu bilmesini istedimKeşke hiç söylemeseymişsiniz bence.kendi içinden gelmeyen sizin demenizle olduktan sonra zaten kıymeti yok.
Yeğenleriniz de ileride eşinize “amca” gibi değil “enişte” gibi davranır.o zaman da onlara söyleyip sevdiremezsiniz aynı şey.
Kendinizi üzmeyin karşıdakinden sizin kadar incelik bekleyerek.
Çocukla bir derdim yok ki be n eşimin hareketinden rahatsız oldum ve bana göre harçlık olan yılda bir olan bir şeyin de hele ki yirmi tl gibi bir miktarın yardım maksadı olamaz. Bana daha cok bahane uyduruyor gibi geldi. Aslında konu sadece bu da degil eşim ailemi benimsemiyor gibi geliyor ve kendi ailesi ona ihanet bile etse el üstünde tutuyor. Ablası resmen onun adına gizlice kredi çekti adı kırmızı listede olunca öğrendi ama o bunları önemsemiyor. Üstüne bir de merhamet ediyorben bunu sorun etmezdim.maddi durumu iyi olana sembolik bir şeyler vermiş, e kirasını 3 aydır ödeyemeyenin durumu çocuğa bir şey yapmaya hiç yetmez.iyi yapmış ona daha fazla vererek.bu benim yeğenim o onun yeğeni diye ayırmak yerine sizin de aynı şekilde yapmanız gerekirdi.el kadar çocuk.
Tabi ben olayları bilmiyorum tam olarak. 20 lirayı zaten yeğenini sevindirmek için vermiştir demek istedim. Eğer birileri üzerinden geçinmeyi alışkanlık haline getirdiyselerde, insan çocuğa kıyamıyor.Bu yüzden duygusal davranmış olabilir. Ben kendi yeğenimden dolayı diyorum, onlarda bir dönem baya zorluk çektiler. Bayram harçlığında ona iltimas geçtiğim çok olmuştur. Bence bunun için canınızı sıkmayınSizi anlıyorum ama benim bakış açıma göre de o kadar para ile yapılacak nir şey varsa o da sadece cocuk sevindirmek. Bir de zaten kv de onlara yardım ediyor ve karı koca çalışıyorlar. Eşim de zamanında onlara kredi çekmiş. Bence alışmışlar buna. Keyfi durumlar için kendilerini zor duruma sokuyorlarsa yardım etmek bence sadece yaptıklarını desteklemek olur
Konu zaten miktarın kendisi degil eşit davranmaması. Kesemiz bir ve böyle şeyler ona ait. Bir de durum olmama meselesi bana bahane gibi geldigi için yaptıgı şeyden çok açıklaması rahatsız ettiYeğenlerinize siz bayram harçlığı verseydiniz, bayramda ben yeğenlerime verdim harçlık eşim kendi yeğenlerine. Ne kadar verdiğini bile sormadım.
Eşinizin yeğenine verdiği de 20 TL abartılacak bir para değil zaten. Bunu için üzmeyin kendinizi.
Konu zaten cok olması degil eşit olmaması. Ayrıca gösteriş ne alaka o kısmı da anlamadım. Benim derdim sadece adaletsiz davranması. Karı koca çalışıyorlar eşi iddia oynuyor kv onlara yardım ediyor ve eşim zamanında kredi çekmiş onlara yetmemiş onun adına kredi çekmişler gizli. Ben böyle bir aileye yardım etmesini istemiyorum. Harçlık verecekse sembolik olarak sadece cocugu mutlu etmek için versin istiyorumBen eşinizi haksiz bulmadim. Durumu olanlar cocugunun ihtiyaclarini yeterince karsiliyordur zaten harclik olayi sembolik birsey vevilla gosteriş yapmak icin fazla vermesi gerekmiyor ama 3 aydir kirayi odeyemeyen aile o harcliklarla cocugun bir ihtiyacini gorur belki. 20 lirada cok bisey degil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?