Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ben de uzulurdum. Bayramlarda ailelere falan gidemiyoruz. Gurbetteyiz. Bilerek denk getirmeyiz iznimizi bayrama. Ama yazin hem esimin hem de benim aileme gidiyoruz. Giderken de asla eli bos gitmeyiz. Ayni magazadan hem onun yigenine hem de benim yigenlerime esit derecede aliriz ne aliyorsak. Kardeslerimizin yaslari yakin. Onlara da harclik veririz. Yine ayni miktarda olur tabiki.
Sadece bir kere ayirdik onlari. O da erkek kardesi askere gidecekti. Ben fazla vermek istedim. Sevgilisiyle rahat rahat gezip tozup harcasinlar , cocuk gidecek diye. Zaten kocamin sulalesinde bir bu kaynimi seviyorum Ona kiyamiyorum hic. Cocugum gibi sanki.
Demem o ki alinmakta haklisin. Ben olsam ben de alinirdim uzulurdum. Ayip etmis. Sanki o cocuk 20 lirayla kira mi odeyecek? Hepsinin yapacagi sey ayni. Ya sevdigi oyuncagi alacak ya iki cikolata bi cipse harcayacak. Cocuga verilen harcliklarda ben ailelerin maddi durumuna bakilmasini dogru bulmuyorum.
Ben size hak verdim ve bence burada insanlar ya yorumları okumuyor ya okuduğunu anlamıyor
Yüz kere yazmışsınız sebebini hala daha ihtiyacı olana çok veririm yazmışlar
Aslında bir aile cimri diğeri sorumsuz yani çocuklar eşit şartlardalar
Biz eşimle harçlıkları yasa göre veriyoruz mesela atıyorum çok küçüklere 10 tl biraz büyüklere 20 daha buyuklere 50 gibi
Bu bayram ihtiyaç için zaten eşiniz yardım ediyormuş bayram harçlığı yardım için verilmez ne alaka anlamadım
söylediği şey (yani ihtiyacı olan daha fazla verme kısmı) aslında çok mantıklı. ama para miktarına bakınca, 20 TL için çocuk ayrılmaz. hem de bayram günü. can sıkıcı evet ama adamın bakış açısı bu yapacak bişe yok.