Üzgünüm

Sare1986

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
68
45
3
39
Ne yaparsam yapayım olmuyor olmayacakta sanırsam hayatım yaşadıklarım gözümün önünden geçiyor boşuna çabalıyorum aldatildim belkide çok kez ben öğrenene kadar gidemedim gidemyrm yanimda kimse yok arkamda kimse yok çocuğun var otur sana iyi bakıyor ne yapalim deniyor şu evde öyle yalnız hissediyorum ki birde bunu yapan kendi değilmiş gibi her fırsatta tavırlar haller umursamaz haller yok saymalar hersey iyi olacak diyip beni oyalamak bildiğini sonuna kadar yapmaya çalışıyor ister ol ister olma der gibi ben de bunu yapmak istiyorum yoksun benim canim yandığı kadar seninkide yansin istyrm kimseye birsey anlatamyrm

Ne yaparsam yapayım olmuyor olmayacakta sanırsam hayatım yaşadıklarım gözümün önünden geçiyor boşuna çabalıyorum aldatildim belkide çok kez ben öğrenene kadar gidemedim gidemyrm yanimda kimse yok arkamda kimse yok çocuğun var otur sana iyi bakıyor ne yapalim deniyor şu evde öyle yalnız hissediyorum ki birde bunu yapan kendi değilmiş gibi her fırsatta tavırlar haller umursamaz haller yok saymalar hersey iyi olacak diyip beni oyalamak bildiğini sonuna kadar yapmaya çalışıyor ister ol ister olma der gibi ben de bunu yapmak istiyorum yoksun benim canim yandığı kadar seninkide yansin istyrm kimseye birsey anlatamyrm
yakaladıgınız zaman bosanamayacaksanız keske kurcalamasanız
yuzune vurup ayrılmadıgınız zaman ıyıce yuzsuslesıyorlar
otur cocugun var sana bakıyor ne yapalım dıyen aılenız mı ?

Arkanızda kimse yoksa, gerçekten gidemiyorsanız tek seçenek var sanki. Evde kalmak ama eş müsveddesi yokmuş gibi davranmak. Madem aldatmayı biliyor eve de çocuğuna da size de baksın ama insan muamelesi görmesin sizden. Aynı yatakta yatmayın, aynı masada yemek yemeyin, sadece çocuğunuzla ilgilenin. Onunla konuşmayın bile

Size "otur evine filan bakıyor" diyen kim ? Lütfen bir işe girin , siz ayakta durdukça herşey daha güzel olacak

yakaladıgınız zaman bosanamayacaksanız keske kurcalamasanız
yuzune vurup ayrılmadıgınız zaman ıyıce yuzsuslesıyorlar
otur cocugun var sana bakıyor ne yapalım dıyen aılenız mı ?
Gerçekten öyle yüzsüz olmuş

Ailem çocuklarım var diye
ben kendıme bakarım ıse gırerım bu surecte bır aıle oldugumuz ıcın destegınızı beklıyorum desenız en azından bır sure ıse gırene kadar cocuklar o surece hazırlanana kadar yanınızda olsalar

olmazlar mı

Arkanızda kimse yoksa, gerçekten gidemiyorsanız tek seçenek var sanki. Evde kalmak ama eş müsveddesi yokmuş gibi davranmak. Madem aldatmayı biliyor eve de çocuğuna da size de baksın ama insan muamelesi görmesin sizden. Aynı yatakta yatmayın, aynı masada yemek yemeyin, sadece çocuğunuzla ilgilenin. Onunla konuşmayın bile
Bunu yapmaya çalışıyorum zaten de çok umru değil nasıl davrandgm

ben kendıme bakarım ıse gırerım bu surecte bır aıle oldugumuz ıcın destegınızı beklıyorum desenız en azından bır sure ıse gırene kadar cocuklar o surece hazırlanana kadar yanınızda olsalar

olmazlar mı
Söyledm senin çocukların rahata alışmış sorun yaşarsın o koşulları sağlayamazsın yapamazsın gibi laflar ediyorlar

Söyledm senin çocukların rahata alışmış sorun yaşarsın o koşulları sağlayamazsın yapamazsın gibi laflar ediyorlar
namus ve seref kavramını ogrenmelerı ıcın yedıklerımızden ıctıklerımızden kısmaya razıyız dersınız

ne sacma ınsanlar ya bosverın boyle konusuyorlarsa hıc konusmayın bıle

bence bır ıse gırın cok acil ama yapabılecegınız ne ıs varsa onu yapın
bakın bugun bırı konu actı bu berbat evlılıkten kurtulmak ıcın yarım bıraktıgım egıtımımı tamamlayacagım dıye meslek sahıbı olmak ıstıyor vazgecmıyor
kendınıze soz verın kendınız once dik durmalısınız
bu adama katlanmak zorunda degılsınız kı
bır sure en azından katlanacaksanızda ıs yerınızde duzenınızı oturtuna kadar olsun o sıze moral olur ordan guc alırsınız

Herkes işe gir yazmış ama arkamda kimse yok demiş üye. Kime bırakacak çocuğu. Kazandığını kreşe veya bakıcıya verecekse ne manası var
bır sure kazancı kresı karsılar o maas hep aynı kalmayacak elbet artacak
en onemlısı tum gun evde dusunup dusunup depresyona gırmeyecek kendısı ıcın bırseyler yapmıs olacak
koca elıne bakmak zorunda kalmayacak en azından ılerde

Bunu ara ara dyr senide öldürürüm çocuklarına kendimide dyr
gıtsın kendısını öldursun kendısını tutan yok delı mı ne bır ınsan cocuklarını da oldurmeyı dusunuyorsa vahşıoglu vahşıdır pıskopat manyak ruh hastası
canınızda teklıkelıymıs sızın kurtulmanız ıcın ne yapabılırız soyleyın elımden ne gelırse yapıcam

gıtsın kendısını öldursun kendısını tutan yok delı mı ne bır ınsan cocuklarını da oldurmeyı dusunuyorsa vahşıoglu vahşıdır pıskopat manyak ruh hastası
canınızda teklıkelıymıs sızın kurtulmanız ıcın ne yapabılırız soyleyın elımden ne gelırse yapıcam
Susuyorum siddetide oluyor bazen yaptıklarını söyledigimde çocukların yaninda

Back
X