- Konu Sahibi DXUXNYA TATLISI
-
YUMURTLAM GÜNÜNÜ HESAPLA CANIM YUMURTLAMA GÜNÜN OLDUĞU HAFTA BOYUNCA GÜN AŞRI İLİŞKİYE GİRİCEKSİN SONRASI ALLAHA KALMIŞ HEM ÖYLE ÜZÜLMEKTE NESİİİİ OOOOOOOOOO DUR BAKALIM BEN 6 AY DENEDİM SONUNDA HAMİLEYİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA. HEMEN ÖYLE ÜZÜLME BELKİ Bİ DAHAKİ AYA ODA OLMASA Bİ SONRAKİ AYA. BU ARADA NE İLE KORUNUYODUNUZ HAPLA KORUNUYOSAN ONUN DA ETKİSİ OLUR Bİ KAÇ AY.yerimsenibenKızlar ilk defa bu ay korunmayı bıraktık hamile kalma adına çok umutluydum ama malesef bugün adet oldum çok üzüldüm.Tabi YÜCE ALLAH'IM biliyodur vericeği zamanı ama işte annelik duygusu.ya bişey sorucam hamiş arkadaşlarım çok sık mı ilişkiye girmiştiniz yoksa haftada 2-3 kere yeterlimidir hamilelik için bilgi verir misiniz?
Yok canım eşim korundu ben hap kullanmadım bana yardımcı olduğunuz içim ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim.YUMURTLAM GÜNÜNÜ HESAPLA CANIM YUMURTLAMA GÜNÜN OLDUĞU HAFTA BOYUNCA GÜN AŞRI İLİŞKİYE GİRİCEKSİN SONRASI ALLAHA KALMIŞ HEM ÖYLE ÜZÜLMEKTE NESİİİİ OOOOOOOOOO DUR BAKALIM BEN 6 AY DENEDİM SONUNDA HAMİLEYİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA. HEMEN ÖYLE ÜZÜLME BELKİ Bİ DAHAKİ AYA ODA OLMASA Bİ SONRAKİ AYA. BU ARADA NE İLE KORUNUYODUNUZ HAPLA KORUNUYOSAN ONUN DA ETKİSİ OLUR Bİ KAÇ AY.yerimseniben
şekerim bak şimdi sakın üzülme hatta şansın şimdi daha yüksek ovulasyon günü hesapla ve gün aşırı beraber ol yumurtlama günlerini atlama yada en sağlama ama yorucu adet bitimi gün aşırı beraber ol ama bi ay yorucu olur :)) bu arada istersen erken hamilelik belirtileri sayfasına gel arkadaşlar yardımcı olur
tatlım bu sayfaya nasıl ulaşabilirim
Canım çok teşekkür ederim inş.Allah hepimizin gönlüne göre versin...canım üzülme bende bi çocuk dogurmama ragmen bi sene korundum ikinci bebeklerimde 5 ay sonra oldu ... allah vericegi zamanı bilir olur inşallah balım allah gönlüne göre versin canım
Canım benim doğru söylüyosun ben daha yolun başındayım inşallah rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere tez zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..Şenizcanım benim ya bizler napalım ben 2,5 senedir her ay bu ay kesin oldu derken yaşıyorum aynı şeyi daha yolun çoooooooooook başındasın bitanem hiç üzülme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?