Üzgünüm...

DXUXNYA TATLISI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
364
3
96
İstanbul
Kızlar ilk defa bu ay korunmayı bıraktık hamile kalma adına çok umutluydum ama malesef bugün adet oldum çok üzüldüm.Tabi YÜCE ALLAH'IM biliyodur vericeği zamanı ama işte annelik duygusu.ya bişey sorucam hamiş arkadaşlarım çok sık mı ilişkiye girmiştiniz yoksa haftada 2-3 kere yeterlimidir hamilelik için bilgi verir misiniz?

şekerim bak şimdi sakın üzülme hatta şansın şimdi daha yüksek ovulasyon günü hesapla ve gün aşırı beraber ol yumurtlama günlerini atlama yada en sağlama ama yorucu adet bitimi gün aşırı beraber ol ama bi ay yorucu olur :)) bu arada istersen erken hamilelik belirtileri sayfasına gel arkadaşlar yardımcı olur

Kızlar ilk defa bu ay korunmayı bıraktık hamile kalma adına çok umutluydum ama malesef bugün adet oldum çok üzüldüm.Tabi YÜCE ALLAH'IM biliyodur vericeği zamanı ama işte annelik duygusu.ya bişey sorucam hamiş arkadaşlarım çok sık mı ilişkiye girmiştiniz yoksa haftada 2-3 kere yeterlimidir hamilelik için bilgi verir misiniz?
YUMURTLAM GÜNÜNÜ HESAPLA CANIM YUMURTLAMA GÜNÜN OLDUĞU HAFTA BOYUNCA GÜN AŞRI İLİŞKİYE GİRİCEKSİN SONRASI ALLAHA KALMIŞ HEM ÖYLE ÜZÜLMEKTE NESİİİİ OOOOOOOOOO DUR BAKALIM BEN 6 AY DENEDİM SONUNDA HAMİLEYİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA. HEMEN ÖYLE ÜZÜLME BELKİ Bİ DAHAKİ AYA ODA OLMASA Bİ SONRAKİ AYA. BU ARADA NE İLE KORUNUYODUNUZ HAPLA KORUNUYOSAN ONUN DA ETKİSİ OLUR Bİ KAÇ AY.yerimseniben

bak arkadaşım verdiğim bu sitede sana ne zaman ilişkiye girmen açısında yardım olucak

http://www.gebelikrehberi.com/hesaplayicilar/fertilitecalc.asp

ayrı yetten her ilişkiden sonra sıvının dışarı çıkmaması için ayaklarını duvar yada yüksek biryere daya ve yarım saat öyle kal,ilişki sırasında hamilelliğin h sini bile aklına getirme rahat ve istekli ol,her kezin dediğine aldırış etme(hurafelere)kafana hiç birşeyi sorun etme görüceksin 1 yada 2 aya hamile kalırsın.

tabi sağlık sorunu dışında...ben bunları uyguladım ve şuan 38 haftalık hamileyim..darısı senin başına..

YUMURTLAM GÜNÜNÜ HESAPLA CANIM YUMURTLAMA GÜNÜN OLDUĞU HAFTA BOYUNCA GÜN AŞRI İLİŞKİYE GİRİCEKSİN SONRASI ALLAHA KALMIŞ HEM ÖYLE ÜZÜLMEKTE NESİİİİ OOOOOOOOOO DUR BAKALIM BEN 6 AY DENEDİM SONUNDA HAMİLEYİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA. HEMEN ÖYLE ÜZÜLME BELKİ Bİ DAHAKİ AYA ODA OLMASA Bİ SONRAKİ AYA. BU ARADA NE İLE KORUNUYODUNUZ HAPLA KORUNUYOSAN ONUN DA ETKİSİ OLUR Bİ KAÇ AY.yerimseniben
Yok canım eşim korundu ben hap kullanmadım bana yardımcı olduğunuz içim ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim.

Ilk Aydan Olacak Diye Birşey Yok Takinti Yapma Hemen Yumurtlama Günlerini Kaçirma Gün Aşiri Ilişkiye Gir Olur Inşallah

canım üzülme bende bi çocuk dogurmama ragmen bi sene korundum ikinci bebeklerimde 5 ay sonra oldu ... allah vericegi zamanı bilir olur inşallah balım allah gönlüne göre versin canım

şekerim bak şimdi sakın üzülme hatta şansın şimdi daha yüksek ovulasyon günü hesapla ve gün aşırı beraber ol yumurtlama günlerini atlama yada en sağlama ama yorucu adet bitimi gün aşırı beraber ol ama bi ay yorucu olur :)) bu arada istersen erken hamilelik belirtileri sayfasına gel arkadaşlar yardımcı olur

tatlım bu sayfaya nasıl ulaşabilirim

canım benim ya bizler napalım ben 2,5 senedir her ay bu ay kesin oldu derken yaşıyorum aynı şeyi daha yolun çoooooooooook başındasın bitanem hiç üzülme sakın

canım benim ya bizler napalım ben 2,5 senedir her ay bu ay kesin oldu derken yaşıyorum aynı şeyi daha yolun çoooooooooook başındasın bitanem hiç üzülme sakın
Canım benim doğru söylüyosun ben daha yolun başındayım inşallah rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere tez zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..Şeniz

canım benimde 2 denememde oldu bende ilkinde hemen hamile kalacağımı sanıyordum çok ağlamıştım bebeğim olmayacak die yumurtlama gününü hesapla gün aşırı ilişkiye gir ve ilişkiden sonra bacaklarını havaya dik 45 dk falan öyle kal ben öyle yaptım bde en önemlisi kafan rahat olsun stres kesinlikle engelliyor unutma

Canım inşallah tez zamanda hamile kalırsın...yumurtlama gününü hesapla..adet tarihin başlangıç gününden itibaren 13,ve14.günler yumurtlama günlerin oluyor o günlerde daha sık ilişkiye girin..inşallah tez zamanda güzel hbr alırız

Canım benim Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.biz 3ay uğraştık,3,ayda oldu,haftada iki kere denedik,3,ayda bana ayaklarım havaya dikmemi söylediler ve gerçekten ondan sonra oldu,ama ilişkiye nezaman girileceği konusunda fazla bilgim yoktu,her adetten sonra başlıyorduk çalışmalara..Umarım herşey gönlünce olur..

canım üzülme allah hayırlısını versin vakti saati gelince istemesende olacak sen hiç merak etme gönlünü ferah tut umarım en kısa zamanda gerçekşelir bu arzun

Back
X