Üzgünüm !

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
defalarca bahsettımm yazım kı rahatlayım dedımm ...

belkı sorun bende belkı onda ...

ınsan sevdımı ne yapsa batar mı?

ne kadar kırsa da beni afettım sonradan

ne yasatırsa yasatsın yumusadım hemen

bu bende kı sevgı mı alıskanlık mı dıye düşünür oldumm

ınsan gercekten sevse bu aklından gecer mııı

bazen abarttım evet ama cok bişey ıstemedım kı benn

her telefondan sonra mecburıyetlıkten solenen senı sevıyorumlar degıldı ıstedıgım ..

defalarca anlattım ne ıstedıgımı

anlattım olmadı yazdım satır satır

ama sevgılıı artık napsan batıyor

sevıyorum dıyorum cünku öle bı bız olmuşuzkı her anım sensın her dakıkan her işim her gücüm ama ya sen sıkılmıssın bunlardan ...

evlenen bı sürü arkadasım var burda ılgısızlıkten sıkayet eden

ben sımdıden bunlarda sıkayet edıyorsam evlenınce nolcak

tamam evlendık dıyelımm ıkı ay uc ay guzel sonrasaı ızdırap olcak

bunları mantıklıyken dusunebılıyorum ama gelın görunkii ıstıyorum kı hep o yanımda olsun naparsam yapım onunla yapayımm

üstüne düşmeyım dıyorum olmuyo bı gun ıkı gun duruyor catlıyorum resmenn

ben mutsuzumm !!

ben üzgünümm !!

:çok üzgünüm:

canım sen bazı şeylere bile bile lades diyosun gibi geldi bana...karşı taraf bu kadar üzüldüğünün bu kadar mutsuz olduğunun farkındamı peki?bence farkında olsa sen bu yazıyı yazmıyo olacaktın ..ama ne diyelim hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim..kimse için o tatlı canını üzme sıkma değmez çünkü tatlım......

bılıyo evet mutsuzumm.. anlatıyorum derdımı ama anlamıyo beni ..

saĞol dıleklerın içiN.

canım benim anlattıklarından çok etkilendim bende yaşadım aynı şeyleri hatta belkide daha fazlasını 3 sene eve hapis oldum resmen ailemi karşıma aldım ne dediyse tamam dedim beni hep oyaladı sevdiğini biliyordum ama çok da çektirdi ama şimdi o kadar pişmanımki o günleri neden yaşadım herşeye evet dedim diye niye çektim niye ayrılmadım bana bunları yaşatan insanda diye kendime çok kızıyorum ondan ayrıldığımda yeniden doğmuş gibi oldum hemde seve seve ayrıldım ama inan ki ayrıldığıma çok mutlu oldum rahatlamıştım özgürdüm kesin söylüyorum ayrıl kendin için yaşa ben öle yaptım evlendim çocuğum oldu o kadar mutluyumki allah herkese nasip etsin sanada canım

Allah mutlulugunu daım eder ıns yuvanda ...

pısman olcak hıcbısey yasamadımm sadece mutlu olmak ıstıyorum onunla o kadar

:1rolleyes:

seni şimdi mutlu etmeyen bir insanla ileride mutlu olacağına inanabiliyormusun canım

o sana gereken değeri vermıo demek tatlımmm.. ama senn için çok dğerli.. bence bu değer ona fazla..hiç kimseyi kendinden fazla sevme...

hemen hemen hepimizin yaşadığı sorunlar canım bunlar.
erkekler bizim kadar ince düşünemediği için basit görüyorlar ilgiyi alakayı bile.
biz iki kelimeye seni seviyorum derken hayatımızın anlamını yüklerken, o sadece onlar için harf topluluğu oluyor.
diyorum ki sana seni anlamasını beklersen yaşlanır gidersin bunları düşünmekle.

ben neye pişmanım canım biliyomusun beni mutsuz eden bir insandan neden ayrılmadım diye şimdiki aklım olsa asla o günleri yaşamazdım şu an eşimden dolayı yaşasam kötü şeyler onunlada ayrılırım arkama bile bakmam ama işte bunlar insan hayatındaki tecrübeler

sevıyorum dıyorum cünku öle bı bız olmuşuz kı

işte kilit nokta burası canım...bence bu cümlenin temelinde 2 nokta war..
eğer başta aşık olduysanız,senin bu hissettiklerin aşktan sewgiye geçişin sancılı süreçleri....
ama aranızda aşk olmadan bir sewgi warsa,bu artık işin içine hafiften alışkanlığın da girdiğinin göstergesi...
mutsuzsun çünkü hala ilk günlerin özlemini çekiyorsun...bu kişisel birşey değil kadınların doğal yapısı..biryerlerde hala sewgi anlamında açlık çekiyoruz ilişkimiz yıllar sürse,hatta ewlensek bile...
erkekler için bunlar çok sorun değil,onlar aşka sewgiye daha çabuk doyduklarından artık başka şeylere odaklanabiliyorlar,normal yaşamlarına dönebiliyorlar...ilişki içinde erkek ve kadın dawranışlarının farklılığı burdan gelir...
sana tawsiyem kendini üzmek yerine akışına bırak...bu sorunların kaynağının 2 farklı cinsiyetin doğasından kaynaklandığını bil ve kendini hırpalama...sewgiler :)

bende yaşıyorum hatta bu durumu ben askerlik psikolojisine bağlamıştım.su akar yolunu bulur gibi geliyordu ama son kez haftasonu blöf yaptım ve aramız düzeldi ne kadar sürcek onuda bilmiyorum.aynı senın dedıklerını o kadar bız olmuşuz ki kopamıyorum ondan ondan kopmak demek bana acı ,üzüntü olarak geri dönmesi demek gibi geliyor.onlayken bıle ınsan mutsuz olurmu anlatıyorum defalarca anlamıyor,yaz ver dıyor istersen kukla gibi oynatıyım dıyorum .
benım beklentılerım değişti emek verdim emek almak istiyorum ondan ama işi ve hayattan beklentileri suanda farklı olabilir seninkininde benimki gibi.akışına bırak.elden bsy gelmiyor çünkü başka.yada senden ne beklediğini anlamaya çalış .ben öyle yapıyorum.hata bendede olabilir diye düşünüp onun beklentileriyle kendi beklentilerim arasındaki dengeyi bulmaya çalışıyorum.sanada tavsiye ederim.en azından daha mutlu oluyor insan.

sen anlattın da kendimi sende gördüm canım benimm... eğer üstüne düşersen sen kovaladıkça kaçacak.. seni sevdiğinden eminsin biliyorumm ama umursuz tavırları seni çileden çıkarıyor.. ona sensizliğin ne kadar acı bişey olduğunu yaşatmalısın.. ztn seni seviyorsa buna dayanamayacak.. ilgilenme bi müddet umursama hatta kıskandığını bile belli etme.. ama sık dişinii pes etme göreceksin düzelecekk..

kadınlar hep erkeklerle "evlenince değişir" mantığıyla evlenirlermiş. ama onlar aynı tas aynı hamam. bence şanslısın. araya evlilik bağı girmeden görmüşsün gerçekleri. şimdi böyleyse evlenince de değişmeyecek.

bi noktadan sonra insan sadece kendini düsünmeli...
ne kadar cok sevsende ne kadar cok deger versende...
en önemlisi sensin...
sen üzüldükce yiprandikca deger kaybedersin...
kacan kovalanir...
sabret ve uzaklasmayi dene...
hersey güzel olacaktir insallah...

Canım seni anlıyorum insan onlar kaçtıkça takmıyor göründükçe üzülüyor...seviyor olsalar da erkekleri çogu böyle umursamaz sanma ki cok cok iyi ilgili alakalı biri seni bulucak hayır...
ne kadar üstüne düşersen erkekler o kadar havalanır..

uğraşma uğraşma bu günlerine yazık.sen de onu umursamamayı öğren.arama sorma bakalım.geri döner özür dilerse bilki seviyodur o zaman huydur deyip kabul edersin.öbür türlüyse zaten bitmiştir canım.üzülmene değmez ki

herkese cok tşk ederım yorumlar ıcın ıyı nıyetlı fıkırlerınız için ...

bugun ısten sonra bulustukk oda okadar cıleden cıkmıstı kı bende aynen ...

ayrıldıkk .. barısırmıyız bılmıyorum ama tutacagım kendımı ! aramayacagım bakalımm ne kdr dayanabılecek bensızlıge ..

bence ne olursa olsun arama tut kendini eğer seni seviyosa gerçekten arar zaten. birde hep başka şeylerle iliglen onu düşünmemeye çalış gül eğlen.niye üzüceksinki kendini eğer onu ararsan kednini bişey sanıcak, o sanmasın kendini bişey sen san şakkıdı

üstüne düşmuyorumm bugün bı kez aradı bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…