Üzgünüm !

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim yazını okuyunca çok üzüldüm bende inan...
Erkekler maalesef biz bayanlar kadar belli edemiyorlar duygularını ve biz kadar takılmıyorlar ayrıntılara ama ne bileyim bende o da 1 gün değil 1 saat bile duramayız birbirimizden haber almadan...

İnşallah hakkında hayırlısı olur cnm tüm iyi dileklerim seninle :1hug:

Kaçan herzaman kovalanır
Bu kadar kolay lokma olma canım
Bırakta birazda o fedakarlık yapsın senin içinvereliniortak

aynısı bende de var..keşke sihirli bir degnek olsada herşeyi silip hafıamdan yeniden başlasam hayata...dune dair ne varsa unutarak....

canım her ilişkide inişler çıkışlar olur.
insan zaman zaman çok çok o artık bıkma sınırına da gelir.
ama sevdigine anlatmadan bunu aşamazsın bunu
diyorum ben de ona hep
bak buna üzülüyorum üzülmesem gelip sana dert etmem diyorum
üzülünce çok buna bi çozum bul nolur dıyorum topu ona atıyorum
ve bakıyorum duzeltmeye calsıyor
yanı sen cozum yolu bulup gosterme
bak sevdıgım buna uzuluyorum nolur bı cozum bul de
bak bakalım ne yapıcak
bırbırınızı sevdıgınıze ınanıyorm..
ondan beklentın bıraz daha fazla emek onu farkedıyorum..
kaç yıllık ilişkiniz?
dediklerimi dene istersen..

tşkler cnm opuyorumnanaktan

2 sene bıtıcek ınsallah ama oncesınde 2-3 yıllık arkadaslıgımız var :)

düzelıyo bazen cıleden cıksamda duzelıyoo bakalım hayırlısı sağol ılgın ıcın cnm a.s.

aaaa benim yaşadıklarımı yaşıyorsun şekerim
karşındaki senin ondan ayrılmıcandan kesin emin gibi
bundan cok cok rahat davranıyor sana
anladığım kadarıylr yakın zamana kadar once benım erkek arkadaşımda aynı idi
ben ne yaptım ayrılıyoruz dedim bitirdi seni aramıcam dedim ve sözümde de durdum ve 2 ay aramadım
oysa ben dayanamaz arardım beklemiş arar demiş dayanamaz demiş bensiz yapamaz diye düşünmüş ama ummuduğu gibi olmadı şimdi çok iyiyz ipleri aldım vermiyorum bundan sonrada vermem
erkeklerin aklının bir köşesinde onsuzda yaşayabileceğini ve terk edebileceğini göstermelisin o zaman kaybetme korkuları oluyor
senin yaşadığında erkek arkadaşının senden cok cok emin olmasından kaynaklandığını düşünüyorum umarım herşey yoluna girer fazla üstüne düşüme sakın

canım yaa o kadar iyi anlıyorum ki seni sen onu canını bile verebilcek kadar severken o senin için fedakarlık yapmaktan kaçınıyo bu gerçekten çok acı bişey ve eminim senin istediğin fedakarlık aman aman şeyler değil biraz ilgi alaka sevildiğini bilmek hayatını seninle devam ettirmek istediğinden emin olabilmek vs.. neticede çok bişey değil temelde gerekli olan şeyler ama bunlar erkeklere fazla geliyo sanırım bide bişey sormak istiyorum canım sevgilin daha önce kötü biten bi ilişki yaşamış mı??

bence barışırsınız biraz ayrı kalınca anlayacak seni ne kadar sevdiğini çünki bambaşka olup dönecek snaa belki tam isteğin gibi hatta ilgisinden bunalacaksın bazen . bana aynen böyle oldu da. hayırlısı olsun amaaan elini sallasan ellisi...

evet erkekler ve kadınlar farklı bakıs acılarına sahıp genel olarak benı sınırlendırmedıgı surece ınanıyorum buna :)

benı kaybetmekten korkuyoo ama sınırlendırıyo :)

neysekı gecmıste kı gibi degıLiz ..

ben size diyim canim siz ayril baris boyle boyl evlenirsiniz ha :)))
ilahi pek bi delleniyorsunuz hemen siz :)
biraz sakinlik her zaman iyilige olur benden demesi..
ben de cok eser gurlerim ama su ayrilik lafini agzima almiyorum
biz de birbirimize cok giriyoruz ama neticede seviyorsak bunu asicaz diyoruz
yani bana kalirsa
ayril baris yapma sk sk.
cunku bu insanin degerini azaltiyor.
karsindaki onemsemiyo artik.

evet ayrılık kelımesı cıkıyo ne yazık kı bu kötu bılıyorumm ama ayrılıgımızz bır gun bıle suremıyo :1hug:

evet ayrılık kelımesı cıkıyo ne yazık kı bu kötu bılıyorumm ama ayrılıgımızz bır gun bıle suremıyo :1hug:

:))
ben de ilk senemizde boyleydim hemen arkami donup giderdim. marifetmis gibi.
sonra anladim ki marifet arkani donup gitmemekmis. herseye ragmen (tabi cok buyuk seyler olmadikca) sevdigin seni biraksa bile devam etmekmis.
bana kalirsa biraz sakin olun cidden.
yani dedigim gibi bundan rahatsizim lutfen bir cozum bul deyip azicik da disiligini kullanrak topu ona at.
inan senin acindan daha kolay olur.
bir de erkeklere gore mukkeml giden bir iliski bize gore cok eksik olabiliyor gormuyolar harikayiz saniyolar. eksikleri biz anlatmaliyiz bazen onlara..
unutma canim insanlar konusa konusa.. opuyorumnanaktan

olabılır neden ??

kızlara guvenı yok ondan sevgısını bellı etmıyo fln mı dicen şakkıdı

anlıyorum ben seni canım
ama erkekler biraz bize ilgi göstermeleri gerektiğini anlayamıyo.kalın kafaları basmıyo bi türlü
sonra kaybedince niye böyle oldu,nası oldu,tamam bundan sonra olmayacak demeye başlıyolar
aslında en iyisi üzerlerine düşmemek
ama biz kadınlar sevince sonsuz gösteriyoruz sevgimizi
onlardan aynısını göremeyince de çok fazla üzülüyoruz
erkekere biraz anlayış diliyorum sadece...

ayyy herkesin derdi aynı.aslında erkeklerin tek istediği şey ne biliyomusun onlar istediği zaman yakınlaşmalar olacak.yani ne bileyim sevgi sözcükleri bile onlar istediği zaman söylenecek.bayanların duygusal yönü daha fazla iken erkeklerde bu yok buna kesinlikle inanıyorum.bence bi ilişkide sık sık aynı şeylerin yaşanması yani sık buluşmalar sık konuşmalar o ilişkiyi zamanla monotonlaştırıyo.yani yaşanacak bişey kalmıyo.erkek ne kadar duygusal olmasada illaki belli eder sevipo sevmediğini.kısacası eminsen sevdiğine asla bırakmayacaksın eğer biraz olsun şüphen varsa salla gitsin bence

tabı kı sevıyor benı bılıyorum bunu sorun rahatlıgı

o zamn yüreğinin sesini dinle
başka biri ilede aynı sorunları yaşarsın neden biliyormusun erkeklerin geneli aynı çünkü:)aynı firmanın imalatı oldukları için sen sevdiğin kişiyi bırakma hiç derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…