Üzgünüm

Aman ev falan almasınlar.ama sizden de uzak dursunlar.boşanın demiyorum o süreç de çok zorlu geri dönüşü de yok ama sakın ola kendinizi ezdirmeyin.
Ay bıktım İnan ya o arada kaldım diyo ama tarafı zaten belli olan bana oluyo herzaman sesimi çıkarmadan oturmayı nasıl becericem bakalım

bence parayı versende vermesen de kötü olacaksın.
haa güveniyorsan ve gerçekten zor durumdalarsa anne babadır kırılmaz.
ama kapı gösteren adamın ailesine de insan acıyamıyor ya neyse.çalışıp güçlü ol demekten başka çare yok.
boşanmayın tabii ki bence.aşılabilecek sorunlar bunlar.
koyduğunuz tavır sabit kalsın yeter.

dikkat ettimde her konuda dini öne sürüp kocana laf söyleme çarpılırsın diyenler (abartılı anlatım olarak) ,konu erkeklerin yaptığı hata olunca neden susuyorlar.dinimizde karısına bu lafları söyleme hakkı var mı erkeklerin ?

bence parayı versende vermesen de kötü olacaksın.
haa güveniyorsan ve gerçekten zor durumdalarsa anne babadır kırılmaz.
ama kapı gösteren adamın ailesine de insan acıyamıyor ya neyse.çalışıp güçlü ol demekten başka çare yok.
boşanmayın tabii ki bence.aşılabilecek sorunlar bunlar.
koyduğunuz tavır sabit kalsın yeter.

dikkat ettimde her konuda dini öne sürüp kocana laf söyleme çarpılırsın diyenler (abartılı anlatım olarak) ,konu erkeklerin yaptığı hata olunca neden susuyorlar.dinimizde karısına bu lafları söyleme hakkı var mı erkeklerin ?
Aynen öyle hiç yumuşamıcam eğer benden özür dilemezse mesafeli kalıcam özürlede kalmıcam Kuran'a el basıp yemin ediceksin dicem bidaha dışarıda bağırmıcam sana vs birsürü şey için.ya bizim insanımız böyle işte Canım erkek aldatınca alttan al kocandır erkek yapar derler kadın yapınca vay Or.... Derler ama günah olan tek kadınamı erkeğin yaptığı zina değilmi böyle bi toplum erkeğin egosunu yükseltir yapan ilk önce Allah'tan korkmalı

Back
X