- 23 Kasım 2014
- 517
- 352
- 53
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Ayni yerindeyse git bak sosyal hizletlerine yada bimere haber ver yardim yapsinlar ilgilenirler yazik bende cok uzuldum simdi kiyamam ona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin yaşadığını yaşadım bir gün işten çıktım kırkı dolmamış bir bebek anne kucağında uyuyor gittim çocuğu uyandırmaya çalıştım öyle şeyler duydum ki bir an tüylerim ürperdi çocuğu uyutuyor ilaçla sandım. sonra dedim ki niye burdasın eşin yok mu??'' var'' ne yapıyor eskici gibi birşey olduğundan bahsetti yapma yazık bu çocuğa dedim sonra gittim aylar geçti kadın hep oralarda farklı yerlerde çocuk büyümeye başladı filan hareketlendi ayaklandı filan sonra baş edeemdi sanırım oturmuyordu çünkü otururmu çocuk sonra hop bir gün kucağında gözü açılmamış bir bebek daha ben şok oldum öteki çocuk nerde, bebek nerden geldi bilmiyorum hamile değildi çünkü sürekli görüyordum ....sırf minik bebekleri insanlar dayanamıyor diye kullanıyorlar malesef ayrıca ben ihtiyacı olup dileneni pek görmedim resmen arabayla alınıp bırakılıyorlar hele o kadın kucağındaki bebeği değiştirince hepten şok oldum ve inanmıyorum artık vücudundaki yaralar ile bebekler ile insanların iyi niyetlerini kullanmaya çalışıyorlar sadece yazık diyebiliyorum o minicik bebeklere ve üzülüyorum o minicik çocukların bu şekilde dilendirdirmeye alıştırılarak büyütülmesine oyun oynaması gerekirken uyuma rolü yaptırılmasına saatlerce hareketsiz kucaklarda yatırılmasına . ..... ramazan ayındayız malum balkonda otururken biri geldi ddi'' oruç tutuyorum açım sahur yapmadım iftarımı da açamadım yardım edin '' dedi . eşim de gelin hemen sofra kuralım dedi ama para istersen yok adam ne yaptı yok yemek değilde para istedi para yok yemek yersen var dedik ne yaptı '' bir şey demeden uzaklaştı'' gel de güven sorsan belkide inançlıdır bu adam ki orucu bile bu işine alet ediyor ... ve son olaral bebeğini kucağına alıp dilenen bir insan sanmıyorum kcuağındaki bebeği düşünsün hayat elbet kolay değil çok şükür rabbim yüzüme baktı ben rahat yaşıyorum belki yaşadıkları hayatı anlıyamam ama bu işin çıkarı bu değil yani dilenmek değil çok daha başka yollar çareler var ... çöp toplayarak geçinen var temizlik yaparak geçinen hurdayla geçinen ki valilikler den alınıp resmi yardım şeysileri var bilemiyorum yaa belki dışardan konuşmak kolaydırBugün benim için çok şükür guzel bir gündü. Ta ki 1 saat oncesine kadar. Esimle disardayik. Geziyorduk. Bir kadın gördüm, kucaginda kucucuk bebekDileniyor. Sordum yazik degil mi neden boyle gezdiriyorsunuz diye, bana dedigi tek sey : "Eşim askerde, kimse bakmiyor, mecburum"
Ve bu bebek daha 20 gunlukmus.. Aldim kucagima öptüm sevdim, kacirmak istedim resmen bir an. Kurtarmak istedim, öyle sevdim ki duramadim daha ve fazla gittim. Ama içim cok aciyor. O bebegin yataginda olmasi lazim, sicak evinde olmasi lazim, anasinin babasinin sefkatiyle guzel bir yuvada guzelce buyumesi lazim..
Bir de gözleri sapsariydi, belli ki sarilikti. Ne yapabilirdim ki, cok canim yanıyor. Benim olsaydi oyle iyi bakardim ki ona. Bogazim düğüm düğüm
Kadina da uzuldum. Gencecik, o hayati belki o secmedi. Bilemiyorum bu konuda bir sey diyemiyorum. Tek acidigim o 20 gunluk süt kuzusuydu. Oyle de guzeldi ki. Birakip giderken çok zorlandim..
Bunu buraya neden yazdim onu da bilmiyorum ama sadece paylasmak istedim, içimi dökmek istedim...
Yoksa kaçırıyorlar mi bebekleri?senin yaşadığını yaşadım bir gün işten çıktım kırkı dolmamış bir bebek anne kucağında uyuyor gittim çocuğu uyandırmaya çalıştım öyle şeyler duydum ki bir an tüylerim ürperdi çocuğu uyutuyor ilaçla sandım. sonra dedim ki niye burdasın eşin yok mu??'' var'' ne yapıyor eskici gibi birşey olduğundan bahsetti yapma yazık bu çocuğa dedim sonra gittim aylar geçti kadın hep oralarda farklı yerlerde çocuk büyümeye başladı filan hareketlendi ayaklandı filan sonra baş edeemdi sanırım oturmuyordu çünkü otururmu çocuk sonra hop bir gün kucağında gözü açılmamış bir bebek daha ben şok oldum öteki çocuk nerde, bebek nerden geldi bilmiyorum hamile değildi çünkü sürekli görüyordum ....sırf minik bebekleri insanlar dayanamıyor diye kullanıyorlar malesef ayrıca ben ihtiyacı olup dileneni pek görmedim resmen arabayla alınıp bırakılıyorlar hele o kadın kucağındaki bebeği değiştirince hepten şok oldum ve inanmıyorum artık vücudundaki yaralar ile bebekler ile insanların iyi niyetlerini kullanmaya çalışıyorlar sadece yazık diyebiliyorum o minicik bebeklere ve üzülüyorum o minicik çocukların bu şekilde dilendirdirmeye alıştırılarak büyütülmesine oyun oynaması gerekirken uyuma rolü yaptırılmasına saatlerce hareketsiz kucaklarda yatırılmasına . ..... ramazan ayındayız malum balkonda otururken biri geldi ddi'' oruç tutuyorum açım sahur yapmadım iftarımı da açamadım yardım edin '' dedi . eşim de gelin hemen sofra kuralım dedi ama para istersen yok adam ne yaptı yok yemek değilde para istedi para yok yemek yersen var dedik ne yaptı '' bir şey demeden uzaklaştı'' gel de güven sorsan belkide inançlıdır bu adam ki orucu bile bu işine alet ediyor ... ve son olaral bebeğini kucağına alıp dilenen bir insan sanmıyorum kcuağındaki bebeği düşünsün hayat elbet kolay değil çok şükür rabbim yüzüme baktı ben rahat yaşıyorum belki yaşadıkları hayatı anlıyamam ama bu işin çıkarı bu değil yani dilenmek değil çok daha başka yollar çareler var ... çöp toplayarak geçinen var temizlik yaparak geçinen hurdayla geçinen ki valilikler den alınıp resmi yardım şeysileri var bilemiyorum yaa belki dışardan konuşmak kolaydır![]()
Ne nedir bilmiyorum bilgece ama bildiğim kadarıyla çocugunuz olmuyor. İnsanlar normal yoldan cocuk sahıbı olamayabilir, bunun tedavileri var eğer tedavisi olmayan bişey ise veya ne bilim olmuyor ise neden evlatlık almıyorsunuz ?
Binlercesi ilgiye sevgiye muhtaç bir şekilde orada sizleri veya bizleri bekliyorlar.
En azından bir kere bahcesinden içeri bakmayı dene , eğer kaldırabileceğini düşünüyorsan sadece ziyaret et
Yazdıkların bana bunları hissettirdiği için bu şekilde yazdım.
o kadınla iletişime geçin, bebeği tedavi ettirmenize izin verirse tedavi ettirin. eğer izin vermezse de sosyal hizmetlere haber verin. küçücük bebeğin sağlığı söz konusu. yazıktır göz ardı etmeyin. şimdi tek başına üzülmeniz vicdan azabından başka işe yaramaz ama atacağınız ufacık bir adım bile ömür boyu "iyi ki yaptım" demenize yarayacak...
Ayni yerindeyse git bak sosyal hizletlerine yada bimere haber ver yardim yapsinlar ilgilenirler yazik bende cok uzuldum simdi kiyamam ona
senin yaşadığını yaşadım bir gün işten çıktım kırkı dolmamış bir bebek anne kucağında uyuyor gittim çocuğu uyandırmaya çalıştım öyle şeyler duydum ki bir an tüylerim ürperdi çocuğu uyutuyor ilaçla sandım. sonra dedim ki niye burdasın eşin yok mu??'' var'' ne yapıyor eskici gibi birşey olduğundan bahsetti yapma yazık bu çocuğa dedim sonra gittim aylar geçti kadın hep oralarda farklı yerlerde çocuk büyümeye başladı filan hareketlendi ayaklandı filan sonra baş edeemdi sanırım oturmuyordu çünkü otururmu çocuk sonra hop bir gün kucağında gözü açılmamış bir bebek daha ben şok oldum öteki çocuk nerde, bebek nerden geldi bilmiyorum hamile değildi çünkü sürekli görüyordum ....sırf minik bebekleri insanlar dayanamıyor diye kullanıyorlar malesef ayrıca ben ihtiyacı olup dileneni pek görmedim resmen arabayla alınıp bırakılıyorlar hele o kadın kucağındaki bebeği değiştirince hepten şok oldum ve inanmıyorum artık vücudundaki yaralar ile bebekler ile insanların iyi niyetlerini kullanmaya çalışıyorlar sadece yazık diyebiliyorum o minicik bebeklere ve üzülüyorum o minicik çocukların bu şekilde dilendirdirmeye alıştırılarak büyütülmesine oyun oynaması gerekirken uyuma rolü yaptırılmasına saatlerce hareketsiz kucaklarda yatırılmasına . ..... ramazan ayındayız malum balkonda otururken biri geldi ddi'' oruç tutuyorum açım sahur yapmadım iftarımı da açamadım yardım edin '' dedi . eşim de gelin hemen sofra kuralım dedi ama para istersen yok adam ne yaptı yok yemek değilde para istedi para yok yemek yersen var dedik ne yaptı '' bir şey demeden uzaklaştı'' gel de güven sorsan belkide inançlıdır bu adam ki orucu bile bu işine alet ediyor ... ve son olaral bebeğini kucağına alıp dilenen bir insan sanmıyorum kcuağındaki bebeği düşünsün hayat elbet kolay değil çok şükür rabbim yüzüme baktı ben rahat yaşıyorum belki yaşadıkları hayatı anlıyamam ama bu işin çıkarı bu değil yani dilenmek değil çok daha başka yollar çareler var ... çöp toplayarak geçinen var temizlik yaparak geçinen hurdayla geçinen ki valilikler den alınıp resmi yardım şeysileri var bilemiyorum yaa belki dışardan konuşmak kolaydır![]()