Üzgünüm

Selam okuyunca yazma gereği hissettim. Benim kardeşiminde bebeği 34/35 haftada hiç kilo almamaya başlamıştı, 37 suyu tamamen azaldı, yukarıda arkadaşında dediği gibi acil sezeryana aldılar. Tavsiyem sorgula. 2.600 gibi doğdu. Şimdi 3 aylık tosun gibi:-) küçük Doğan'lar çok çabuk kilo alıyor. Dr direk karnında durup stres olacağımıza kucağında dursun deyip 2 saat içinde sezeryanla dünyaya geldi. Aklınızı karıştırmak istemedim. Kardeşimde her gidişinde hiç kilo almamış diyordu. Hayırlı doğumlar
Maşallah. . benim durumuma çok benziyor.. 2 hafta önce suyumuz çok azdı okadar şu tükettim ki şuan öyle birşey gözükmesi. . Salı günü gideceğim bakalım eğer hiç ilerleme yoksa direk alacağız ... İnşallah herşey yolunda gider

Meraba.. çok şükür 4 gün önce kontrolüme gittim... ve yüreğim elimde gittim... çok şükür ilerleme var hatta doktor şaşırdı aldığı kiloya.. 2850 e çıkmış. .
Pazartesi yine gideceğim inşallah ilerleme devam eder..

Meraba.. çok şükür 4 gün önce kontrolüme gittim... ve yüreğim elimde gittim... çok şükür ilerleme var hatta doktor şaşırdı aldığı kiloya.. 2850 e çıkmış. .
Pazartesi yine gideceğim inşallah ilerleme devam eder..

Çok sevindim, bebeğin sağlıkla büyüyor içini hep ferah tut :)

Bugun kontrolum vardı. . bebeğim hiç kilo almamış yine..
Suyu az ve plesantamiz yaşlanmış. .
Salı günü doğuma karat verdik kismetse..
Korkularım var inşallah herşey yolunda gider

Mrb arkadaslar sata gore gebeliğimin 5+6. haftasındaymsım fakat kese gorundu bebek gorunmedı bir anormallik oldugunu soyledı doktor ve on gun sonra yıne gel dedı.. ama netten baktgımda bes ve altıncı haft ad a kese gorunur bebek ve kalp atısı 7 ve 8. haftada gorunur yazmıs bır doktor nolur dua edın bana bebegım ınsallah gorunur

Teşekkür ederim.. gerçekten böyle mi dusunuyorsunuz? doktorum daha az da olabilir daha çokta dedi.. artık doğumda belli olacak
Evet önceki msj larımda yazmıştım kardeşim kızı 2.700 doğdu az daha verdi. Şimdi 2.5 aylık akranlarından toplu :-) kilo alır Hemde çok hızlı. Stres yaparsan o da strese girer, haftan sezeryan haftası en fazla daha 1 hafta daha dururdu normal şartlarda.

Bugun kontrolum vardı. . bebeğim hiç kilo almamış yine..
Suyu az ve plesantamiz yaşlanmış. .
Salı günü doğuma karat verdik kismetse..
Korkularım var inşallah herşey yolunda gider
Hayirligdogumlar sana. Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin. Kilosu dusuk degil zaten bir iki ayda normal kilita erisiyorlar hic enduselenme. Dogum yapacaksin stres yapip sutunu etkilemesin. Cevremde var o 3 kg alti dogan yakaliyorlar normal kilolari. Saglikli olsun .

Mrb arkadaslar sata gore gebeliğimin 5+6. haftasındaymsım fakat kese gorundu bebek gorunmedı bir anormallik oldugunu soyledı doktor ve on gun sonra yıne gel dedı.. ama netten baktgımda bes ve altıncı haft ad a kese gorunur bebek ve kalp atısı 7 ve 8. haftada gorunur yazmıs bır doktor nolur dua edın bana bebegım ınsallah gorunur
Bu haftada görülmemesi çok normal. Üzülmeyin boşuna...

Evet önceki msj larımda yazmıştım kardeşim kızı 2.700 doğdu az daha verdi. Şimdi 2.5 aylık akranlarından toplu :-) kilo alır Hemde çok hızlı. Stres yaparsan o da strese girer, haftan sezeryan haftası en fazla daha 1 hafta daha dururdu normal şartlarda.
İnşallah canim.. ewet ama aklımda da soru işareti yok değil biraz daha beklesem toparlar miydi diye.. plesanta yaşlanması korkutuyar 41 haftalik gibi yaşlanmış

Hayirligdogumlar sana. Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin. Kilosu dusuk degil zaten bir iki ayda normal kilita erisiyorlar hic enduselenme. Dogum yapacaksin stres yapip sutunu etkilemesin. Cevremde var o 3 kg alti dogan yakaliyorlar normal kilolari. Saglikli olsun .
İnşallah. . kilosu kaç gelecek muamma. geçen sefer de 2400 demişti ayrıntılı usg de 2700 çıkmıştı ... yeter ki iyi olsun ameliyat güzel geçsin. ..
Heycanlıyim son gecemiz meleğime buluşmak için

Bende ilk gittiğimde kese gozukmemisti ama rahim kalinlasmasi var muhtemelen gemilerin demişti doktorum.. 1 hafta sonra gidince gözüktü kese.. korkma canim bir daha gittiğinde gozukecektir muhtemelen

Back
X