- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
-
- Konu Sahibi Sakura1011
ne saçma birşey ne demek erkeğe maaşı sorulmazmış, o el mi ki sormayasınızKizlar bi bakin esim bana maasini soylemiyor erkegin maasi sorulmazmis su kendisi 4 bucuk yillik uzman cavus ve batida gorev yapiyor sabah aksam mesaiye gidiyor komando batida komando olupta bu arada kara kuvvetlerinde calisyor esim ne kadar maas aliyor esiniz
O kadar yuksek mi ki60-70 vardir.
Ben calismiyorumne saçma birşey ne demek erkeğe maaşı sorulmazmış, o el mi ki sormayasınız
siz çalışıyorsanız siz de kendi maaşınızı söylemeyin o zaman
Doğru diyorsunhz valla esiniz uzman cavusmuTabi ki kocamın maaşını sormam çünkü benim hesabıma yatıyoro ne saçma iş ne demek kocanın maaşını soramamak bilmemek.
Epey vardır ama benden demesi
Yok devlet memuru olsa nasıl benim hesaba yatsın maaşıDoğru diyorsunhz valla esiniz uzman cavusmu
40 bin alır sanırım.Kizlar bi bakin esim bana maasini soylemiyor erkegin maasi sorulmazmis su kendisi 4 bucuk yillik uzman cavus ve batida gorev yapiyor sabah aksam mesaiye gidiyor komando batida komando olupta bu arada kara kuvvetlerinde calisyor esim ne kadar maas aliyor esiniz
Aldattığını nerden bildin ayol?1 kocan aldatıyor
2 40 50 bin alıyor.
3 sende çalış.
Aldattigini nerden cikardiniz maas soylemiyo diyerek1 kocan aldatıyor
2 40 50 bin alıyor.
3 sende çalış.
Niye?Ben calismiyorum
Halinden tavrından umarım yanilirimAldattigini nerden cikardiniz maas soylemiyo diyerek
Asker maaş soylemiyo vsAldattığını nerden bildin ayol?
Sırf bu yüzden aldatılıyor denmez de bu asker kısmı geneli acayip tutumlu (cimri) oluyor.1 kocan aldatıyor
2 40 50 bin alıyor.
3 sende çalış.