Tavuk Yemekleri UzmaN'dan ''Yumurtalı,Kaşarlı Patates'' Tarifi (Resimli) Kahvaltı İçin..

canım bende denedim tarifini çok lezzetli oldu
arkadaşın dediği gibi yarım bardakta süt kattım
teşekkürlerr

benimde sık sık yaptığım çok beğendğmiz bir tarif. ama ben kaşar koymuyrdum bir dahakine böyle deneyeceğim elelrine sağlık

ablacım enfes görünüyorcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
ellerine sağlıkcokacimcoook

Böyle bi tarifi ben ilkkez duyuyorum.. Hemen yapmam lazım, bu sabahki kahvaltımız belli oldu, bakalım nasıl olucak

bende biraz değişik olanını söyleyim:))...yine patatesleri küp küp doğrayıp kızartıyoruz.ayrıca küp doğranan sucuklarda yağda 1 2 defa döndürülüyo ve patateslerle karıştırılıp üzerine çırpılmış yumurta dökülüp pişiyo ve en sonunda altını kapattıktan sonra saplarından ayrılıp irice kıyılmış maydonoz boca edilip servis yapılıyo.süper oluyo.denemenizi öneririm:))

ben de kızartmadan sadece kavurarak yaparım bunu adınıda patatesli yumurta koydum

sahurda iyi gider kaşarlı hiç yapmamıştım ama lorlu yumurta filan güzel oluyodu kaşarda yakışmıştır deniycem en kısa zamanda teşekkürler:)

ben de sık sık yapıyorum güzel oluyor ama patatesleri küp küp doğramıyordum bi de öyle denemek lazım

haftasonları koçişkomun en sevdiği tabaklardan biridir

omletsiz olmaz kahvaltılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…