- 29 Ağustos 2014
- 37
- 6
- 13
- 37
- Konu Sahibi lavantabahcesi35
-
Merhaba hanımlar ;
Bazı uzmanlara göre Kayınvalideniz ne kadar kıskanç laf sokar iğneleyici şeyler yaparsa yapsın onu hoş tutmak gerekirmiş (!?) Oğlunu kaybedeceği korkusu yaşarmış ona o korkuyu yaşatmamak gerekirmiş (!) Annesinin yanında oğluna sevgi gösterisinde bulunmamak gerekirmiş ? Bana bunlar çok ters geldi ee kv herşeyi yapsın söylesin biz onu alttan alalım ses çıkarmayılım tepemize çıkar gibi geliyor ama sizin düşünceleriniz neler bu konuda ?
Ilkini bilemicem ama Bende aileler yanında sevginin abartılmamasi gerektiğini düşünüyorum. Hem saygı olarak hemde karşıya nispet eder gibi oluyo sankiMerhaba hanımlar ;
Bazı uzmanlara göre Kayınvalideniz ne kadar kıskanç laf sokar iğneleyici şeyler yaparsa yapsın onu hoş tutmak gerekirmiş (!?) Oğlunu kaybedeceği korkusu yaşarmış ona o korkuyu yaşatmamak gerekirmiş (!) Annesinin yanında oğluna sevgi gösterisinde bulunmamak gerekirmiş ? Bana bunlar çok ters geldi ee kv herşeyi yapsın söylesin biz onu alttan alalım ses çıkarmayılım tepemize çıkar gibi geliyor ama sizin düşünceleriniz neler bu konuda ?
Merhaba hanımlar ;
Hepimiz anne adayı olduğumuza göre Kayınvalide adayıyızİlk konuyu okuduğumda sizi kayınvalide sandım,gelmişte burada nabız mı yokluyor diye
düşüncelerinizi okuyunca gelin olduğunuzu anladım,
bana da ters geldi bu uzmanların düşünceleri ne yaparlarsa yapsınlar alttan alırsak
ezdikçe ezmeye kalkarlar gerektiğinde hadlerini bildirmeli
Hiç bi zaman laf dalaşına girmem inatlaşmam sadece yapılana üzülüyorum.Saygımda kusur etmem Nişanlıyım isteme olana kadar süper olan ilişkiler istemeden sonra 360 derece dönünce ve inatlaşmada değil ama iğnelemeler başlayınca kendimi kötü hissettim.Kayinvalideyle inatlasilmaz, laf dalasina girilmez. O yastan sonra kadinin huyunu degistiremezsiniz, ona hic bir seycik olmaz olan sizin evliliginize, huzurunuza olur. O anne olarak deger gormeye devam eder. Az politik olun lutfen, hem bana cok cocukca geliyor 'Kv bana sunu yapti' deyip gunlerce intikam plani yapmalar falan. Cok cocukca.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?