Uzmanlara Göre KV Psikolojisi Bi Bana mı ters geldi ?

lavantabahcesi35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
37
6
13
37
Merhaba hanımlar ;
Bazı uzmanlara göre Kayınvalideniz ne kadar kıskanç laf sokar iğneleyici şeyler yaparsa yapsın onu hoş tutmak gerekirmiş (!?) Oğlunu kaybedeceği korkusu yaşarmış ona o korkuyu yaşatmamak gerekirmiş (!) Annesinin yanında oğluna sevgi gösterisinde bulunmamak gerekirmiş ? Bana bunlar çok ters geldi ee kv herşeyi yapsın söylesin biz onu alttan alalım ses çıkarmayılım tepemize çıkar gibi geliyor ama sizin düşünceleriniz neler bu konuda ?

İlk konuyu okuduğumda sizi kayınvalide sandım,gelmişte burada nabız mı yokluyor diye
düşüncelerinizi okuyunca gelin olduğunuzu anladım,
bana da ters geldi bu uzmanların düşünceleri ne yaparlarsa yapsınlar alttan alırsak
ezdikçe ezmeye kalkarlar gerektiğinde hadlerini bildirmeli

Ilkini bilemicem ama Bende aileler yanında sevginin abartılmamasi gerektiğini düşünüyorum. Hem saygı olarak hemde karşıya nispet eder gibi oluyo sanki

Kayinvalideyle inatlasilmaz, laf dalasina girilmez. O yastan sonra kadinin huyunu degistiremezsiniz, ona hic bir seycik olmaz olan sizin evliliginize, huzurunuza olur. O anne olarak deger gormeye devam eder. Az politik olun lutfen, hem bana cok cocukca geliyor 'Kv bana sunu yapti' deyip gunlerce intikam plani yapmalar falan. Cok cocukca.:)

Zor ve sancılı bir süreç. İnsan sevgisini özgürce yaşabilmeli sonuçta. Anlamıyorum bu kayınvaledeleri ben. Bizim babacıklarımız ne yapsın kızları elin oğluna gitti Bence en güzeli karşılıklı konuşmalı. Oğlunu hemde gelinini torunlarını asıl kötü davranarak kaybedeceğini anlatmalı tabi böyle dan dan söylenmez yine de aba altından az sopa göstermek gerek. Ben kayınvalideme toplum içinde kendi kaynanalarından dert yanarlarken benim kayınvalidem şöyle iyi, böyle iyi, hiç kıskançlığı yok bir oğlu vardı birde kızı oldu öyle gelini gibi görmüyorum ben kendimi filan diye gaz vererek azda bana böyle yapsa ama yapmaz o biliyorum ben aha yüzü burda birdaha asla ne beni ne oğlunu vs gibi şakayla karışık ürküterek hallettim Uzmanlara bakma o yüzden canım sen Sanırım herkes yaşıyor bu kıskançlık olaylarını

Hepimiz anne adayı olduğumuza göre Kayınvalide adayıyız Nişanlıyım isteme olana kadar süper olan ilişkiler istemeden sonra 360 derece dönünce ve inatlaşmada değil ama iğnelemeler başlayınca kendimi kötü hissettim. TV deki gelin kayınvalide ilişkileri uzmanları bu şekilde konuşuyorlar kendi annemde bu konuda uyardı ama iş ezmeye kadar gidince ben altta kalamam benim yanımda başkalarının gelinlerini bilerek övmeye kadar gidiyor bizim iş

Sadece kayinvalide değil kimsenin yanında çok sevgi gösterisi olmaması gerektiğini düşünüyorum
Uzmanları bilemem ama vardır belki bir bildikleri ama gelinleri de dusunmeleri lazım

Valla oğlunu o kadar sahiplenen anneler de bir zahmet evlendirmesinler, dizlerinin dibinde oturtsunlar oğullarını gelinlerin de başını yakmasınlar. Böylece psikolojileri de bozulmaz.

Hiç bi zaman laf dalaşına girmem inatlaşmam sadece yapılana üzülüyorum.Saygımda kusur etmem Nişanlıyım isteme olana kadar süper olan ilişkiler istemeden sonra 360 derece dönünce ve inatlaşmada değil ama iğnelemeler başlayınca kendimi kötü hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…