üzüldüğüme üzülüyorum bazen

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
Nefret ediyorum kendimden, sürekli ağlayan bir insan oldum çıktım, beni anlamayan bir eşim var sürekli sudan sebeplerden dolayı tartışıyoruz, kavga ediyoruz, artık beni sevmediğine çok ama çok eminim, artık iki kelimeyi bir araya getirip konuşmayı bırak birlikte aynı yatağı bile paylaşmıyoruz, kendimi çok iğrenç hissediyorum kadın olduğumu unuttum desem yeridir, sevilmediğimi o kadar derinden hissediyorum ki bana bakarken bile benden iğreniyor, iyice çirkinleştim, bir doğum birini bu kadar mı çirkinleştirir, ben bile aynaya bakarken kendimden iğreniyorum onunda benden iğrenmesi normal tabii. Lanet kadın diyor ya bana haklı beklide geri zekalı diyor ya doğru belki de. Yetişemiyorum artık hiçbirşeye. Ben mutlu deği,limki etrafımdakileri mutlu ediyim,Bunaldım ıyıce ağlamaktan kendimi alamıyorum ne psikoloji kaldı nede beden sağlıgı, kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum sürekli yorgun sürekli bitkin, ee tabii birde bu işin hakaret boyutu var, sürekli hakaret duyuyorsunuz, sevildiğinize dair hiçbir belirti yok, sürekli bir şeyler unutuluyor, evlilik yıldönümleri, doğum günleri, halbuki daha yeni evli sayılırız, doğum günümü eşime kayınvalidem hatırlatıyor, karının doğum günü diyor, arkadaşlarım eşimden daha fazla önemsiyor, işte bu da benim zoruma gidiyor, arkadaşlarım la mı bölüşüyorum ben hayatı, eşimle mi, bir tatlı söz istiyorum, iki kelime yeterli diyorum hiçbir şey yapmasanda sadece seni seviyorum de be adam. Yalan dan da olsa söyle işte. Belki bütün yorgunlugum gidicek, belki kendimi güzel hissedicem, belki önemsendiğimi hissedicem, belki gerçekten sevildiğimi hissedicem, söyle işte. Yok ama insan sadece hissettiklerini söylermiş bizimki de o hesap yalan söylemeyi beceremiyor demekki.
Bana yaşattıgın bu oz guvensızlıkten dolayı senı hıc bır zaman affetmıyıcem….

Doktor değilim tabi ama depresyon falan da var gibi görünüyor sende.
İnadına bu halinden bir an önce kurtul. En güzel tepki.
Ben kendime değer vericem de, senin kendine değer vermen de önemli.

Doktor değilim tabi ama depresyon falan da var gibi görünüyor sende.
İnadına bu halinden bir an önce kurtul. En güzel tepki.
ınan bana ıcımde yasama sevıncı bırle bırakmadı:( kendıme bakasım bıle yok kuaforun yolunu unutalı cok oldu:(

tabııkıde degıldı evlılıkten once boyle olur mu olsa evlenır mıydım. cocuk dogduktan sonra helede bu ıkı aydır ıyıce abarttı dıyebılırım bunaldım ıyıce

tabııkıde degıldı evlılıkten once boyle olur mu olsa evlenır mıydım. cocuk dogduktan sonra helede bu ıkı aydır ıyıce abarttı dıyebılırım bunaldım ıyıce
Seninle de alakalı olabilir mi hani sürekli depresif halde enerjin düşük görünüyorsan bu karşındakini de etkiler.
Bazen eşim çok sıkılgan görünür benimde enerjim düşer mesela.

neden bu hale geldım!!!! hayatı tek basıma yasamaktan belkıde hayatı yasayamamaktan yoruldugumu hıssedıyorum hıc ılgı gormedıgımı hıc umursanmadıgımı varllıgımla yoklugumun bır oldugunu esım ıcın herhangı bırı oldugumu gordugum ıcın sanırım:S

Sebepleriniz neler peki?
Yani "lanet kadın" demesi hiç normal bir durum değil.

zaten hersey benımle alakalı yetısemıyorum hıc bırseye ne ıyı bı anne olabıldım ne ıyı bır es belkı ıyı bır evlat bıle olamamısımdır

Kaç yıllık evlisiniz canım doğum yapalı ne kadar oldu

Calisiyor musun

zaten hersey benımle alakalı yetısemıyorum hıc bırseye ne ıyı bı anne olabıldım ne ıyı bır es belkı ıyı bır evlat bıle olamamısımdır
Sorunlarin baalangici sadece bunlardan ibaretse,sebebleri bulmusunuz,cozum yoluna gidin o zaman,iyi bir anne olun cocugnuzla ilgili,evinizli cok ilgili bir ev hanimi olun,esinizin istedigi gibi bakimli enerjik bir hanim olun.. bunlarin hepsini kendinizi iyi hissetmek icin yapin.
Bastan beri boyle degil demisiniz,cocuktan beri bu hali aldi yazmisiniz.siz demekki kendinizi biraktikca,esinizde sizden uzaklasmis. Gunboyu iste calisip,eve gelince karsisinda kendinden gecmis bir kadin gore gore bu noktaya gelinmus anlasilan.
Simdi en bastan,cocugu bir iki saatligine annene filan birakip kuafore git,bi bakim yaptir.sacini kestir.boyat,nasil istersen.
Sonra evde islerin birikmisse bir yardimci al,dip kose bir temizlik yaptir,hafifleyen isleri biriktirmeden kendin yaparsin bundan sonra.. tum bu islerin bittigi gun guzel bir aksam yemegi hazirla esinle konus bu konulari.beklentilerini,uzuldugun nokralari,yetemedigin,yardim bekkledigin noktalari. Konusmakla hallolur birseyler. Sen iyi ol ki,cocugunda iyi olsun esinde,en onemlisi iyi olmaya calismakla kendine yapacaksin en buyuk iyiligi.

zaman zaman bende aynı yanılgıya düşüyorum.sonra düşünüyorum benden daha değerli biri yok.canınızın istediğini yapın tabi ama eşinizi ve çocuğunuzu unutmayın.hatta hiç unutmuyorum temizlik konusunda eşimle kavga etmiştik,işten fırsat kalmıyordu temizlik yapmaya yetişemiyordum.bir gce boyunca tartıştık.sonunda bende ona temizlik konusunda yardımcı ol dedim.onun istediği gibi temizlik yapılacaktı bir hafta sıktım dişimi...sonra kndi yapmaktan sıkıldı.ben bildiğim gibi devam ettim ondan sonra konuşamadı bir daha..önce değişime kendinden bir başla.kendine güven.bugün makyaj yap mesela..git bebene ciciler giydir eşini kapıda karşıla hoş geldin diye bi öpücük kondur.bak nası şaşırıyor.

Nefret ediyorum kendimden, sürekli ağlayan bir insan oldum çıktım, beni anlamayan bir eşim var sürekli sudan sebeplerden dolayı tartışıyoruz, kavga ediyoruz, artık beni sevmediğine çok ama çok eminim, artık iki kelimeyi bir araya getirip konuşmayı bırak birlikte aynı yatağı bile paylaşmıyoruz, kendimi çok iğrenç hissediyorum kadın olduğumu unuttum desem yeridir, sevilmediğimi o kadar derinden hissediyorum ki bana bakarken bile benden iğreniyor, iyice çirkinleştim, bir doğum birini bu kadar mı çirkinleştirir, ben bile aynaya bakarken kendimden iğreniyorum onunda benden iğrenmesi normal tabii. Lanet kadın diyor ya bana haklı beklide geri zekalı diyor ya doğru belki de. Yetişemiyorum artık hiçbirşeye. Ben mutlu deği,limki etrafımdakileri mutlu ediyim,Bunaldım ıyıce ağlamaktan kendimi alamıyorum ne psikoloji kaldı nede beden sağlıgı, kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum sürekli yorgun sürekli bitkin, ee tabii birde bu işin hakaret boyutu var, sürekli hakaret duyuyorsunuz, sevildiğinize dair hiçbir belirti yok, sürekli bir şeyler unutuluyor, evlilik yıldönümleri, doğum günleri, halbuki daha yeni evli sayılırız, doğum günümü eşime kayınvalidem hatırlatıyor, karının doğum günü diyor, arkadaşlarım eşimden daha fazla önemsiyor, işte bu da benim zoruma gidiyor, arkadaşlarım la mı bölüşüyorum ben hayatı, eşimle mi, bir tatlı söz istiyorum, iki kelime yeterli diyorum hiçbir şey yapmasanda sadece seni seviyorum de be adam. Yalan dan da olsa söyle işte. Belki bütün yorgunlugum gidicek, belki kendimi güzel hissedicem, belki önemsendiğimi hissedicem, belki gerçekten sevildiğimi hissedicem, söyle işte. Yok ama insan sadece hissettiklerini söylermiş bizimki de o hesap yalan söylemeyi beceremiyor demekki.

evet gerçekten iğrenç hakaretler yani ne olursa olsun söylenmemesi gereken bir söz.Fakat sizi bu boyuta taşıyan ne yani soğukluk hissediyorum bu yazışmadan bıkkınlık birbirinize karşı. yeni evlide sayılır demişsin bu zamana getiren sebep mutlaka vardır yoksa bukadar yeni evli iken neden olsun butarz sebepler nebilim birdefa tahammülünüz birbirinize karşı bitmiş çok çok kötü ancak kendimi çirkin görüyorum demişsiniz aşmanız lazım acil gerekirse yardım alın siz kendinizi kendiniz için bu sıkıntıla riçindede olsa beğenin kendinizi itilmiş iğrenç hissetmeyin eşinizede bunu asla ama asla yansıtmayın aksine madem bu adam bu kadar sorumsuz daha da bir arsız olun kendinize bakın lütfen eşinizde olsa bu kadar bunalıma girmenize değmez siz kendiniz için yaşayın eşiniz sizi beğensin diye değil o özgüveni önce kendinize bakım yaparak severek gerçekleştrin sonra arkası inşallah gelir sevgiler rabbim sizin yardımcınız olsunn...

Calismiyorsan neye yetisemedigini anlamadim oncelikle . Bak canim benim yeni evli sayiliriz demissin nasil bu hale geldiniz bir dusun once gerci biraz belli ya neyse diyorsun ki kuaforun yolunu unuttum unu hicbir bayana yakistirmiyorum ya bi kendine gel bebegini birkac saatligine birine emanet et kuafore git bi biyik kas sac agda bi bakim yaptir kendine evini dip kose bi temizle guzel bi yemek yap masa kur esin gelmeden temizlil yemek yaptigin kiyafeti degis bir elbise giyin yani kilo problemin varsa bi doktorlar gorus evde spor yap adamada yazik canim benim ben olsam uzeri yemek kokan saci kirli yada daginik esortmanli bi kadin gormek istemem karsimda dimdik dur ya kendine gel sabahlari erken kalk sporunu yap islerini duzene sok bebeginle bilgilen kendini cok birakmissin adam bunalir tabi bende olsam bende bunalirim yasam enerjin olsun

Anca söylenmeyi bilir hödükkkler demezlerki kadınıma yardım edeyimde oda bu kadar bunalmasa canından bezmese yok söylermi hiç incileri dökülür bide üstüne laf söylerler valla bıkdık usandık artık kk da hüzünlü kadın görmekden topunu tutup maymunlar adasına fırlatıp atasım var yahu bari orada olunca anlarlar eşlerinin kıymetini offff benim eşim öyle değil 1 kez denedi denemedi değil kolay lokma olmadığımı anasından emdiği sütü dar ede ede çıkardımda anladı kıymetimi şimdi kuzu ama ben bunalıma girdim burda okuya okuya bu kadar önem vermedin şu ağzının ayarı olmayan adamlara çalışıyorsun madem eve gelince bak kendine kuzu ev temizliğim onu yapayım bunu yapayım diye yırtma biryerlerini madalyamı takacak eşin nerdeeee daha çok rencide eder ahanda böyle

Topla kendini bunları okuyunca ben bile sıkıldım .Seviyorum de de ilgilen de ooof .Bırak bunları.Sen kendini seviceksin onun için yaşamıyosunki seni sevsin diyemi yaşıyosun .Başka şeylerle ilgilen kurtul bu bulutlu havadan sıyrıl yeniden doğdum küllerimden de.Kadınların kitap okumasını bile kıskanır erkekler .Ara sıra kahkaha at deliler gibi iyi geliyomuş beyne yaw daha ne diyim.

Back
X