Üzüldüm!

Benimde güven sorunum var acaba demeden kendimi alamıyorum. Düşündükçe kendime kızıyorum acaba nasıl kandım ona diye. Bide beni şunu yapma bunu yapma diye kısıtlayıpta başka kızlarla her haltı yemesini nasıl kabul etmişim. Ama o zmn dilimiz gözümüz bağlanıyo herhalde. Çok şükür geçti ama :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hehhh aynen kesinlikle. Ayy kişiler ayrı, kafalar ve yaşanmışlıklar bir demekki...
Diyorum ya canım, en saf halimizle onlarla mutlu olmaya çabalıyorduk çünkü biz. Ve sonuç şunu gösteriyo ki demek tek başına çabalayanlar bizlermişiz ama maymun gözünü açtııı heheeyytt

Şimdi mutlu olma sırası bizde. Beter olsun o doyumsuz ahmaklar da... Layıklarıyla birlikte bol serüvenli bi yaşam onların olsun.
Biz evli, mutlu, çocuklu günler yaşarız ennn huzurlu, mutlu hallerimizle :)
Allah bozmasın inşallah

Kız ne üzülüyon deli misin

Sen öyle dua etmesen de ilahi adalet denen bişey var çok şükür.

Adam olup otursaydı senin gibi iyi vicdanlı biriyle evlenirdi. Herkes kendi seçimlerinden sorumlu.

Biz o zmn mutlu etmeye çalışıyoduk. Şimdi bizde mutluyuz:) o zmn hergün gözlerim şiş gezerken şimdi sakinlikten skılıyorum :) boş sebeplerden tartışma çıkarmaya çalışıyorum ama o alttan alıyo kavga bile edemiyorum

Ayy çıldırcam ya sürekli gözümün önündeler. Resmen 5yıl önceki acıları hissediyorum. Beni o kızla aldattığı günü aynı evde yakaladığım günleri hatırlıyorum. Zerre kadar sevgi duymuyorum ama içimdekinin ne olduğunuda bilmiyorum.

Kız ne üzülüyon deli misin

Sen öyle dua etmesen de ilahi adalet denen bişey var çok şükür.

Adam olup otursaydı senin gibi iyi vicdanlı biriyle evlenirdi. Herkes kendi seçimlerinden sorumlu.

Sanırım annesine üzülüyorum. Bana ne kadar kötü de olsa o duruma düşmesini istemezdim.

Allah korumuş seni. Sen bana yaptıklarını çeksinler diye dua etmeseydin de yaptıklarının karşılıklarını bu dünyada çekmeyecekler mi sanıyorsun. Etme bulma dünyası diye boşuna demiyorlar. Kurtulduğun içinde bol bol dua et.

Üzülecek bir şey yok ki kuzum.İlahi adalet.Sen içini ferah tut.

Dua ediyorum zaten her aklıma gelmesinde ama bu gün ne bilim adını koyamadğım başka bi öfke var ona karşı.

Orası öyle :) ama anlamadığım başka bi şey var içimde.

Sen hiç kendine dert etme bak Allahın sevgili kuluymuşsun kurtarmış seni bu aileden. Burada aldatılıp hala seviyorum deyip evlenenleri bile okuyoruz

Layığını bulmuş tebrik ediyorum onu. Hiç de pişman olmayın duanız için, eminim ki bu hayırlı eşi(!) sizin ahlarınızla bulduğu aklından çıkmıyordur. Değerinizi anlamış, geç olmuş ayrıca kendine yazık etmiş size de. Herkes yaptığını çeker

Üzülecek bir şey yok ki kuzum.İlahi adalet.Sen içini ferah tut.

Önce ona bişe hissetmiyodum ama şimdi kızıyorum. Kurtuldum diyorum ama sanırım kurtulmamışım hala sinir olabiliyorum ona.

Sen hiç kendine dert etme bak Allahın sevgili kuluymuşsun kurtarmış seni bu aileden. Burada aldatılıp hala seviyorum deyip evlenenleri bile okuyoruz

Bende az kalsın öyle yapacaktım son anda döndüm.

Sanırım annesine üzülüyorum. Bana ne kadar kötü de olsa o duruma düşmesini istemezdim.

Anasina ne diye uzuluyosunki fitne kadinin pacalarindan akiyo ne demek sen kabul edersen onlari ayiricam,pardon ama sen otur kaybolan yillarina uzul hatta obada üzülme önünebak sevdiceginle bir omur mutluluklar.ggeçmişe takilmayin kozlar şimdiki eslerinize de hayati zindan etmeyin...

Beni öyle bi aileden kurtardı o konuda şükrediyorum ama 4yılımı benden çaldığı için ona kızıyorum. Çok şükür hayatımda beni hakkedeb bi sevdiceğim var ama yinede sinir oluyorum. İnşallah daha fazla gözümün önünde durmazlarda giderler.

Haklısınız. 3yıldır böyle hissetmemiştim. İnşallah son kez görürüm seneye zaten kendi evimde olacam sevdiceğimle. Denk gelmeyiz bi daha diye dua etmkten başka çarem yok

Keşke affetmeseydin ve eminim ki senin yakaladıkların sadece 4 tane. Emin ol daha kaç tane vardır. Kaç kişiyle aldatmıştır. Ettiğini bulur inşallah.
Boşver ilahi adalet diye bişey var demiş ünlü üstad demet akalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…