Üzüldüm!

Hakkettiğini buldu aslnda tek geceılik diye anlattığı kızı eş olarak alarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkettiğini buldu aslnda tek geceılik diye anlattığı kızı eş olarak alarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aldatmanın tek geceliği ,iki geceliği, 2 gece 3 günlüğü ,tam pansiyon bir haftalığı yada yarım pansiyon 5 günlüğü yoktur.
Aldatma aldatmadır. Hiçbir mazaret kabul edilmemelidir.
Hiç üzülme Allah senin o zaman ne çektiğini biliyor. Tabiki senin ahını aldı o yuzden oldu diyemeyiz kimbilir daha kaç kişinin ahı var. Başımıza gelen musibetleri birşeye bağlamak doğru değil. Yada başkasının başına gelenleri birşeye bağlamak doğru değil. Allah bilir. Boşver sen yoluna bak.

Bugün olanlara artık inanmıyorum. Ben yürüyüşe çıktım yanımda kimse yoktu. Biraz yürüdüm arkamdan ayak sesi geliyodu. Baktım bu bey. Ben aldırmadım yürümeye devam ettim. Geldi yanıma kadar. Konuşmak istedi ben konuşmak istemedim. Zorla anlattı. Ben ona evet dediğim an o karısını bırakıp bana dönecekmiş. 3yıldır hayatı berbat haldeymiş. Ona son bi şansı verirsem beni dünyanın en mutlu insanı edecekmiş. Benim onu bırakıp gitceğimi düşünmemiş. Çok dikkat etcekmiş falan filan. Bende yüzüne tükürdüm dedim yani bi zamnlar beni aldattığın kadını bu seferde benle mi aldatacaksın dedim. Benden uzak dur dedim. Geri dönüp geldim. Ama hala sinirliyim. Evlerimiz çok yakın ve geldiğimden beri kavga ediyolar sesleri geliyo

çok şükür bin şükür seni bana verene....

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Konunuzu okuduğum da benimde aklıma, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sözü geldi. Sizin üzülmenizi gerektirecek bir durum yok Allahın adaleti büyük ne de olsa. Keşke affetmeseydiniz diyeceğim ama zaten olan olmuş. Erkekler uzun ilişkilerde yanlarındaki kadını ceplerinde görmeye başlıyorlar. Bir kere affedince de zaten bana zaafı var yine olsa yine affeder mantığıyla yaklaşıyorlar bence. Allah, dilerim en kısa zamanda doğru insanı çıkarır karşınıza

siz pacayi kurtardiginiza sevinin bence birakin onlar kendi hallerine uzulsunler..:13:
allahin adaleti iste.. Umarim karsina seni cok mutlu edecek sana deger veren biri cikar, ya da var mi suan hayatnda biri bilmiyorum :)

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Zaten hayatımda mükemmel bi insan var benim. Ama sizden önce yazdığım iletideki durumda zaten karakterini anladım artık üzülmüyorum.

haysiyetsizz

Zaten hayatımda mükemmel bi insan var benim. Ama sizden önce yazdığım iletideki durumda zaten karakterini anladım artık üzülmüyorum.

öyle mi bir ömür mutlu olursun inş :)

Böyle okudum Allah korumuş seni bu adamdan.

Dilin etmese bile gozyasin yuregin ne bilim cefa goren organin beddua ediyo sanirim. Yaptiklarini zaten odicekti sen vicdanini rahat tut eden bulur. Kolay mi bi insanin canini yakip hicbisey olmadan isin icinden siyrilmak hele de o allahin emaneti olan bi kadinsa

siz pacayi kurtardiginiza sevinin bence birakin onlar kendi hallerine uzulsunler..:13:
allahin adaleti iste.. Umarim karsina seni cok mutlu edecek sana deger veren biri cikar, ya da var mi suan hayatnda biri bilmiyorum :)

Şuan hayatımda biri var şubatta düğünümüz olacak:)

Çok haklısınız. Şimdi de o kadını benle aldatmaya çalışıyo.

Peki kizlar benim size bi sorum olacak. 3 sene önce biten bi iliskim oldu benim de. Ama beni istemedi ve her seferinde bunu dile getirdi. Ben artik uğraşmadim ve kendisi istedi bu sefer. Ben hayir dedim ama bi sekilde devam ettik. Ben ona hic iyi davranmadim kabul ama sonra pisman oldum aglaya aglaya ozurler diledim. Affetmedi. Ama hattini degistirme gorusebiliriz dedi 3 ay bekle su kpss gecsin bi atanayim dedi. Ben salak bekliyorum. Bu sevgili yapti evlendi su an mutlu. Cok ahimi aldi ama mutsuz olan benim. Ben de sizin gibi cok gormek istedim pişman oldugunu ama görmedim. Su an sıkıntıda olan benim. Sizce ben mi sucluyum simdi.

Eğer o senin canını sktıysa emin ol hayatının bi yerinde sende göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…