Üzülen hep ben oluyorum

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
çok mutsuzum hep kafamı takıyorumcanım yemek bile yemek istemiyor artık midem bulanıyor bazen içimden çığlık sesleri duyuyorum sanki gerçekten çığlık atıyormuşum gibi.

Son düzenleme:
benimle aynı durumda olan kimse yok mu.hiç bunu yaşamış ve atlatmış biri yok mu?bunları kafasına takan bir tek ben miyim ya(((((

cnm benimde bi ilişkim var 1sene olcak nerdeyse
aynı sorunları bende yasadım....... ilgisizlikkk .......
kaç kere söyledim kendisine bizde ayrı sehirlerdeyiz
soguk dabrandım tavır yaptım bi kaç gün düzeliyo snra yine aynı
ama beni sevdigini bilyrm bende onu çok seviyrumm
çok takardım bende kafama
ama artık onun huyu böyle anladım sırf buyuzden ondan vazgecemem sonucta
onu böyle kabul ettim bende onun gibi davranıyrm
suan gayette mutluyum ilgisi gittkçe artıyo

sende böyle yapalirsin madem sevgisinden eminsen oyle kabul et
degiştirmeye çalısma bence cnm

sevgisinden eminim.ayyy yaa yazdıkların işte aynen öyle oluyor.dediğin gibi yapmayı düşünüyorum umarım işe yarar

Yüzyüze geldiğinizde ilgisi nasıl, eskiye göre bir fark var mı? Belki dediği gibi iş yoğunluğundan akşamları hali olmuyordur. Bir de bazı insan telefonda konuşmayı, mesajlaşmayı pek sevmez. Sevgisinden süphelenmeniz için bir neden yoksa, bunu pek kafanıza takmayın derim ben.

sevgisinden eminim.ayyy yaa yazdıkların işte aynen öyle oluyor.dediğin gibi yapmayı düşünüyorum umarım işe yarar

inş tatlımm sende ilgini braz azalt eminim bu sefer o göstericektir
genelde hep böle olur ilşkilerde sebebinide bnde bilmyrm henüz

yüzyüze geldiğimizde aynı bir değişiklik yok sevdiğini görüyorum.ilgisizliği iş yoğunluğundan falan değil insan bir ara bulur mesaj atar dimi o da yok.gamsız mıdır nedir anlayamadım.takmamaya çalışıcam.ama çok seviyorum ben onu

inş tatlımm sende ilgini braz azalt eminim bu sefer o göstericektir
genelde hep böle olur ilşkilerde sebebinide bnde bilmyrm henüz

ilgimi de azaltırsam zaten aramızda mesafe var iyice koparız diye korkuyordum.ohh be rahatladım yazınca valla ama öle yapıcam yarından itibaren ilgi falan yokkkkkkkkkk ona inşallah işe yarar

ilgimi de azaltırsam zaten aramızda mesafe var iyice koparız diye korkuyordum.ohh be rahatladım yazınca valla ama öle yapıcam yarından itibaren ilgi falan yokkkkkkkkkk ona inşallah işe yarar

bende düşünrdum cnm ama gerçekten seviyosa iki tarf
kopma faln olmuyo merak etme
bide böylee dene baklım ins işe yarar

bende düşünrdum cnm ama gerçekten seviyosa iki tarf
kopma faln olmuyo merak etme
bide böylee dene baklım ins işe yarar

evet canım doğru diyosun seven insan neler olsa da bırakmaz.çok saol yüzyüze tanımasam bile yazdıklarımı okuduğun için akıl verdiğin için o kadar çok ihtiyacım vardı ki anlatamam.yarından itibaren ilgiyi azaltıcam azcıkta kıskandırcam göstercem ilgisizliği intikam böle bir şeymiş:)))))ahh gülsem mi ağlasam mı bilemedimbi gülüyorum bir ağlıyorum doktorluk olcam sonunda

ne demk cnm burda bunun için varız
aynı seyleri yasadıgımız için çok iyi anlıyrum seni

evet erkek milleti hep aynı
astımım var az önce üzüldüğümde ağladım nefessiz kaldım şimdi mesaj geldi uyuyamıyormuş hasta oldum nefes alamıyorum uyurken diyorrr Allah ın adaleti

evet erkek milleti hep aynı
astımım var az önce üzüldüğümde ağladım nefessiz kaldım şimdi mesaj geldi uyuyamıyormuş hasta oldum nefes alamıyorum uyurken diyorrr Allah ın adaleti

canım kendini üzme hiç bi işe yaramıyo inanki
kendini üzdügünle kalıysunn
bak ilahi adelet

canım kendini üzme hiç bi işe yaramıyo inanki
kendini üzdügünle kalıysunn
bak ilahi adelet

tamam tamam üzülmüycem yarın ilgisiz davranmaya başlıycam taaa ki o bana niye ilgilenmiyorsun diyene kadar yazarım yine buraya dediklerin olsun lütfeen olsun

yaz tabi canım gelişmeleri dertleşiriz burda işe yararsa çok sevinirm

Son düzenleme:
tamam canım yazıcam yazmak rahatlatıyor insanı

iyi gecelerrrrr

canım ılgılenme bak bakalım ne oluyor.
bıde soyle bısey var benım koca kısım oyle arayıp sormaz ılgılenmez bende oyleyım gun ıcınde telde vs konusmayız ıkımızde zaten konusmayı pek sevmeyız mesaj vakıt kaybı vs vs.
fakat yuzyuze geldıgınızde sana sevgısını hıssettırıyorsa bırak takma kafana.onun yapısıda boyledır belkı.

yarında itibaren ilgilenmemeye başlıyorum hemen sonucu görmek için sabırsızlanıyorum zaten olmazsa da öyle kabul edicem seviyorum napayım

Bende böyle ilgilenmiyim dedim ve kıyamet koptu. Bir sürü kavga ettik. İlgisizlik dahada çıldırtıyor erkekleri.. Özellikle benimkini.. Bir gün ilgilenmedim diye demedigi sey kalmadı. Yok sen beni sevmiyosun, yok baskası var yok bilmem ne bilmem ne.. Sonuç daha kötü olabiliyor benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…