Bende böyle ilgilenmiyim dedim ve kıyamet koptu. Bir sürü kavga ettik. İlgisizlik dahada çıldırtıyor erkekleri.. Özellikle benimkini.. Bir gün ilgilenmedim diye demedigi sey kalmadı. Yok sen beni sevmiyosun, yok baskası var yok bilmem ne bilmem ne.. Sonuç daha kötü olabiliyor benden söylemesi
napsam bilemedim ben onuuuuuu
ilgilenmemek daha da mı çıldırtıyor erkekleri??
çıldırsınnnnnnn çıldırmasını istiyorum
yarında itibaren ilgilenmemeye başlıyorum hemen sonucu görmek için sabırsızlanıyorum zaten olmazsa da öyle kabul edicem seviyorum napayım
yaa uzun bir geçmişimiz var öyle kopmak hemen olmuyor ki artık çok geç gibi geliyorYavrum sana bişi diyim mi ?
Madem güzelce bi kızsın senle ilgilenenler de var. Yol ver gitsin. Erkek kıtlığı mı var. Hem karşına daha sıcak ve ilgili biri çıkar mutlu olursun. Seni mutlu etmediği ortada.
Vaktin varken ondan kop ve kendine yeni bir sevgili edin..
Erkeğin ilgisizi çekilmez.
canım kesınlıkle ayrıl heyecan yok bı sey yok senı onemseme yok yanı sımdı oyleyse sonraları ıyıce sıkılır artık alıskanlık olursun sadece ,hem unıversıtedesın en guzel yıllarını bunu dusunmekle gecırme hem begenenlerde varmıs ,haketmeyene yol verceksın
bu mesajını gordum uzuldum olmazsada oyle kabul etcem demıssın kendıne yazık etceksın sen ,ama hayırlısı olsun ne dıyeyım
vazgeçemiyorm zaten çok denedim ama olmuyorunut demek bırak demek yolver demek okdar kolay ki dısardan
bence sevysan vazgeçme sonra pişman olursun
bugün akşam 5 te uyudu hala ses seda yok ilgisiz davranmama bile fırsat vermiyor ne bu rahatlık anlamadımeğer yüzyüze de ilgisizse bi sorun var demektir
ama yok yüzyüzeyken çook ilgili ama normal zamanlarda böyleyse çok yoğun olduğundan vs olabilir
ama mesaisi 5 te bitiyo diyosun bu çocuk 5 te eve gidip uyumuyo heralde. yinede 1 2 saattte olsa sana vakit ayırmalı
gerisini bilmiyorumda
ilgisiz adamla ne ilişki nede evlilik yürümüyor bence
sabret sabret nereye kadar ???
çok yıpratıyor insanı
bence iyi düşünün arkadaşlar kabul etmeyin böyle şeyi..
aşıkken herşey farklı gelıyor aman yanımda olsunda
ya evlenince ya aşk bitince ne olacak ???
ne kadar dayanabileceksiniz ilgisizliğe..zor valla
Hani diyorsun ya beni seviyor biliyorum diye
Maden seviyor neden sana vakit ayırmıyor ?
Sevgi bumu size göre ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?