Üzülerek izliyorum....

Epeydir merak ediyordum şu cici eltisini kıskanan zatı muhteremi...
Balayından gelmiş herhaldee.. hamiş kalmıştır mide bulantılarından giremiyordur...:9::9::9:

sen bu olayı duyup sınırınden delırmıssın ve hemen bırılerının bana haklı oldugumu soylemesı lazım dıye dusunup oturmussun bılgısayar basına ve sansına kk denk gelmıs uye olmussun tabıı konuyu yazarkende o kadar ozguvenlısı kı sımdı herkes benım haklı oldugumu soyleyecek ben haklıyım ben 1 ım havasında yazıyorsun sonra gercekler yuzune vuruluyor oylece kalıyorsun tabı bır kac ıyı nıyetlı arkadasımız ılımlı yaklasıyor hemen tavırların degısıyor. Hanı demıssın ya benım takıldıgım konu ılk olmak degıl dıye hatta bır arkadası da kovmussun madem ılk olmak takıldıgın yer degıl ne bu ah sevgılıme soyledım yarın sabah nısanlanıcaz oglen evlenıcez aksamada cocuk kucagımda herseyde 1. Ben olurum tavırları ? Allah askına ıd ve sıfrenı unutmadıysan tabı gır su topıgede bı cevap yaz neler yaptın ? Cocuk olduda okula mı basladı acaba ?

hehehe kızlar bittim ben size yhhhaa bn u konuyu nsl kaçırdım :D::D:D allah bilir hangi nickin altında gizllenip okuyodur buraları:1: ....

Back
X