Üzülerek izliyorum....

benim annem memur kızım taaa anamın meslegini yapıyorsun :p hadi byy ben gideyim de aşkışıma hazırlanayım

Bir kez daha karakterinizi ortaya koymuşsunuz sizin tabirinizle "ananızı" bile resmen küçümsemişsiniz. O anamın mesleği dediğin memurluğu da fazla küçümseme tatlım mesela A grubu memurluklar var maaşı ilk giriş 3000 lere yakın ya da 3000lerde Maliye Bakanlığı'nda , Sgk'da müfettişlik ,uzmanlık gibi ki düz B grubu memur bile olsa biri 2000 liraya yakın en az para alıyor. Kusura bakma ama bomboş bir insansınız yazık o memur anana ne zorluklarla büyüttü kim bilir sizi ama üzgünüm hangi meslekten olursan ol hangi okulu bitirirsen bitir düzgün bir insan olmayı başaramamışsın.:34:

Son düzenleme:
sen de(de ayrı) önümüzdeki ay nişanlanacaksan ben de pea değilim,nasıl kıvırıyo çok yazık ya:(

ayrıca Ms.Kariyersahibiolmayaçalışanhatun bu iki kırmızı cümle arasında çelişki yok mu acep?

evlenememeni isterdim ben 3-5 seneye kadar açıkçası:)çatlamanı isterdim hırstan,ki çatlayacaksın:)oooohhh ilk gelin o olacak oooooh kıskananlar çatlayacak...helal olsun G...ye:)

Acaba konu sahibi yeniden saçmalamış mıdır diye girdim...

Pea'cım yorumuna bayıldım öyle güldüm ki anlatamam,yazarken bile gülüyorum.:9:

''çatlamanı isterdim hırstan,ki çatlayacaksın:)oooohhh ilk gelin o olacak oooooh kıskananlar çatlayacak...helal olsun G...ye''

koptum ya:86::86:

Ne seni doguran anne, ne seni alacak kaynana, ne seni es yapacak adam ve ne o yurtdisindaki mustakbel eltinin yerinde asla ama asla olmak istemezdim! Senin gibisi evlerden irak olsun.

Kiskanclik, kibir, cekememezlik ne ararsan var sende!

Konu basligina yazmissin ya "uzulerek izliyorum" diye. Aynen bende seni uzulerek izliyorum!

Evet sekerim sizin yorumlarınız neticesinde en doğru karar verdim. Bizim düğünümüz onlardan önce olacak yani yine ilk gelin olacağım:)hadi hadi kıskançlık yapmayın düğünüme beklerim:)allahım kocacimla beni kötü gözlerden korusun :p aminnnn allahım sana şükürler olsun

inanamıyorum bunu gercekten yaptın mı yaa:19:

inanın ki ikinci plana atıldıgım için değil.Çünkü o zaten pek gelin gibi olmayacak ki.Evlenip çocugu da alacak yurtdısına gidecek.Yalan değil burada kalsalar kıskanırdım.Ben ilklerin bizde yasanmasını isterdim,ailenin ilk düğünü, ilk heyecanlar farklıdır işte kim ne derse desin ilkler özeldir.Çocuklarnı evlendirmeyi ilk defa bizde yasasınlar isterdim..

Sırf yurtdısında yasayacak diye "o zaten gelin gibi olmayacak" da ne demek.nerde yasarsa yasasın,bal gibi de gelin olacak!her cümlenizde dıslamaya çalısmıssınız ama bu kadar kıskanç olmayın bence,yazık size yazık
ayrıca sevgiliniz küçük olsaydı,abisi önce evlenseydi,o zaman hersey sırayla olurdu.ama ilk evlenen yine siz olmazdınız.o zaman da ilk olma isteginiz olacak mıydı? Kısmet bu isler..kesinlikle haksızsınız

Son sayfaları okumadan yorum yazmıstım.neler olmus! İnanamadım..yorumsuz kalsam iyi olur..Allah herkesi mutlu etsin

nası bi kız bu ya geberdim gülmekten,müstakbel nişanlımla karamelli moka içicez diyo:9::9::9::9:
canım ya starbucksa gitmiş tesadüfen orda adını anlamadığı ilk şeyi almış,çok havalı olduğunu düşünmüş burda atıyo havasını...çok yazık ya...
kıyamam ya:9::9::9:
bi de aşkışım demiyomu ıyk ki ne ıyyyyyyyk,miiidem resmen bulandı,lavabolar arıyorum...

kızlar bişi dicem bu arada ne çok arttı bu kk'da boş kadınlar diyenler...
hem giriyolar fikir istiyolar sonra da boş kadınlar...iyi ezikliyoruz demekki alamıyolar hırslarını:9:

:46::46::46::46:

yaa hala guluorum moka ıcıcekmıs aşkışıylaa :52::52:

hadi kızlarr bizde turk kahvesı ıcmeye gıdelım malum bız konu sahıbı gıbı KARAMELLİ MOKA falan içemeyiz :43::43:

:52::52: Allahım çok güldüm ya nolmuş buraya:52::52: tek bir kelime bulabildim ''saçma'':19: onlar önce evlensin nolcak ben hiç anlamadım:ssz:

ayyy ben evlenip gelecek planlarımdan mı vazgeceyim yani onlar bizden önce evlenecek diyen konu sahibi nerdeeeeee :D D:

hatunun icindeki seytan kadını ortaya cıkarmısız kızlar farkında olmadan :9::9::9::9:

gelecek planın evlenip onlardan önce cocuk yapmak olsun tatlımmm :27::27: malum İLK torun sevincini de sende yaşasınlar :33::33:

komiksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :27::27::27:

konu sahibi,son yorumlarını okuduğumda konuyu açan bir ilkokul çocuğuymuş gibi hissettim.ayrıca o moka değil mocca ya da okunuşunu yazacaksanız mokka diye okunur.madem bilmişlik yapıyorsun doğru düzgün yap bari.o değil de daha evlenmeden evleneceği kişiye kocacım diyen bayanlar çok itici oluyor.bi de "aşkışım" nedir ya ıyyy:120:

haaa bu arada ister o ailenin ilk gelini ol ister son gelini ama o ailenin tek ezik ve kompleksli gelini olacagın kesin :3:

magaza müdürü değilim.kkya üye olmak için acele acele formu doldurdum hiç önemsemedim bile.fark ederseniz daha yeniyim.siz ne boş insanlarsınız çalışma,üretme,kültür adına hiçbir şey yok.24saat nettesiniz.Kocanız olsaydım coktan bosamıstım valla.Ben iki gündür kk alemine daldım da bu insanların hiç mi işi gücü yok.Hadi beni tutmayın anacım müstakbel nişanlımla karamelli moka içmeye gideceğiz.Hazırlanmam,süslenmem lazım.biz erdik muradımıza siz cıkın kerevetine:)hadi byy kızlar (allahım bizi kötü gözlerden koru aminnnn:p)

Iyy ne kadar çirkin konuşma tarzın var yahu. Sen kültürlüysen ve dolu bir insansan ee bizim kültürsüz olmamız normaldir çünkü seninle takıldığımız mekanlar eminim çok farklıdır.. karamelli "moka" ile hava mı atıyorsun allah aşkına 5 tl içecekle yapma bunu bari.. şizofrenik davranışlar sergiliyorsun haberin olsun dünden bugune nikah kıydın kendi kendine. pes doğrusu

Daha fazla saçmalamış mı diye girdim ama sayın kk'yı beğenmeyen zatı muhterem uyanmamış herhalde..
Kız kalkkkk uyanmazsan işten kovulacaksın:9::9:

Son düzenleme:
Daha fazla saçmalamış mı diye girdim ama sayın kk'yı beğenmeyen zatı muhterem uyanmamış herhalde..
Kız kalkkkk uyanmazsan işten kovulacaksın:9::9:

:9::9::9: :124: ahh onun içtiği MOKA ! midesinie ters etki yapmıştır ondan kalkamıyordur ..

(sirf eglenmek icin okuyorum bu konuyu :27: )

Merhaba kızlar uzun zamandır süren bir birlikteliğim var.Ciddi düşünüyoruz,ailelerimiz biliyor ama henüz ciddi hiçbir şey olmadı.Ailelerimiz farklı memleketlerden,farklı sehirlerde oturuyorlar, ben sevgilim ve ailesinin oldugu sehirde yasıyorum.Erkek arkadaşımın evlenmek için durumu uygun,evin büyük oğlu,27 yasında,işi var ama benim evlenmek için geleceğimle ilgili amaçladığım şeyler var onlar olmadan evlenemem.Aslında evlenebilirim de ben her şey tamam olmadan evlenmek istemiyorum.Bunun için de bir ya da iki yıla ihtiyacım var.

Sevgilimin ailesi,tanıştıgım akrabaları beni her gördüklerinde hadi artık düğün ne zaman diye baskı yaparlardı.Doğal olarak evlenme yasına gelmiş,her seyini tamamlamış.işi gücü olan birinden evliliği bekliyorlardı.Bizse kendi aramızda anlaşmıstık onları çok bekletmeyecektik benim beklediğim sey olur olmaz(1 ya da 2 yıla kadar) evlenecektik.Hatta o bu sürede yatırım yapıyordu.Düğünümüz için altın biriktiriyordu,para biriktiyordu.Annesine beni anlatıyordu,bizim evliliğimizi konuşuyorlardı.

Sevgilimin 22 yasında bir de erkek kardeşi var.Bir gün annemler ona kız istemeye gittiler,evlenecekmiş,sevdiği bi kız varmıs dedi.Oysa hiç gündemde öyle bir sey yoktu.Şok oldum nasıl yani dedim.Onların memleketlerinde cogu insan yurtdısına göç etmiş, yazdan yaza memleketlerine gelirler.Onlardan bi kızla görüşüyormuş,evlenip kızın ailesiyle ingiltereye gidecekmiş.Orda iş bulacakmış.Anlayacagınız iç güveysinden hallice.Onunki evlenmek değil de düzenli bir yaşam,bir iş diye düşünüyorum.Aniden cıkan bir şeydi ama benden baska hiç kimse yadırgamadı,önümüzdeki günlerde de nişanları var.Bizim burada büyük dururken küçük evlendirilmez,hele hele 22 yasındaki biri hiç evlendirilmez.

Onun evlenmesinde gözüm yok ama ilk olmak bizim hakkımızdı. Sevgilimin arkadasları onunla dalga geciyormus ne kadar beceriksizsin G….. evlendi sen hala bekarsın diye. Ailesi beni her gördüğünde yüzüme gülerlerdi,beni çok önemsiyormus gibi bir izlenim verirlerdi.Simdi beni de büyük oğullarını da hiçe sayıp onu evlendiriyorlar.Ne haber verdiler ne bir sey yaptılar.Kız istemeye gittikleri gün haberim oldu.O kadar incitici ki….

Ben cok kırgınım,ilk düğün, ilk gelin, ilk heyecanlar bunlar bizim hakkımızdı.Elim kolum bağlı uzaktan izliyorum çok üzülüyorum bi de annesi dalga gecer gibi bana G….’ın nişanına gel diyor.Nişanlarına abisinin sevgilisi olarak mı gideceğim ne olarak gidecegim!!! Daha şimdiden içimde onlara karsı oyle bir kin olustu ki bunu ilişkime de yansıtmaktan çok korkuyorum. Ben bu insanları nasıl sevecegim kızlar cok sogudum.

canım bak yanlış anlama ama herkesin kısmeti kendinedir. sen hem diorsun ki hayallerim var gerçekleşmesi 1-2 yıl sürebilir. 1-2 yıl onu bekleseler söz dü nişandı düğündü en az 3 yıl geçicek ee hemen peşinden ona düğün yapacak kadar maddi duruımlarıda yetmeyebilir. şimdi çocuk oturup seni mi beklesin bunca yıl bence biraz kendini onların yerini koyda düşün

Back
X