Evet cocuk olmayacak dediler diye aldır denildi. Bi tek bunda degil ki sebepsiz yere cocugu olmayan var. Kist sonradan kaybolmuş. Ben yaptırmak istemedim esimin ailesi biraz pinpirikli onlar yüzünden oldu baktığın diye baskı yaptılar.Aynen öyle sözler duydum ki kafamdan atamıyorum affedemiyorum.Bence de üzülmemeye çalışın.
Ya ben bu kadar teknolojiye karsiyim sanirim
2 li test düzgünmüs ötesini yaptirmak zorunda miydiniz?
O beyindeki kist ne olmus? Hangi ulke bu? Bazi ulkelerde ultrason bile sayili kullanılıyormus hamilelikte.
Sizin sevginiz yeter, saglik problemi yuzunden sevmeyecek varsa zaten iki yüzlü insanlarmis. Ileride çocuğu olmayabilir diye mi aldir dediler. Bence bu vicdansizlik. Ureme yetisi hiç olmasa bile bu bir eksiklk degil bence.
Bence de üzülmemeye çalışın.
Ya ben bu kadar teknolojiye karsiyim sanirim
2 li test düzgünmüs ötesini yaptirmak zorunda miydiniz?
O beyindeki kist ne olmus? Hangi ulke bu? Bazi ulkelerde ultrason bile sayili kullanılıyormus hamilelikte.
Sizin sevginiz yeter, saglik problemi yuzunden sevmeyecek varsa zaten iki yüzlü insanlarmis. Ileride çocuğu olmayabilir diye mi aldir dediler. Bence bu vicdansizlik. Ureme yetisi hiç olmasa bile bu bir eksiklk degil bence.
Allaha sükür eşim hicbir sey demedi destek cıktı. Biz inançlı insanlarız down cıksa bile aldırmadık sanırım.Eşinin ailesini bırak kocan ne dedi önemli ilan bu . Boşver kim ne derse desin
Kist oluşması aslında normalmiş daha bebek kendini tamamlayamamıs ki. Sonradan baktığında kayboldu iste bende nosu bosuna 3 hafta agladım uzuldum. Tabi bu bebegime de yansıdıo beyindeki kist gözlerine girsin onların.. gece gece sinirlendim yine..
hani beynimiz kıvrım kıvrım ya bebek beyninde o kıvrımlar çok aralık doğuma yaklaştıkça hatta bazı bebeklerde doğumdan sonra tam kapanma oluyor.. o aradaki boşluğada kist diyor bu gerizekalılar..
Bu doktor en iyi perinatolog diye geciyor ama benim gözümde sıfır. Herkese aldır demesini biliyor. Bir de bana amniyosentez önerdi yaptırmadım artık. Resmen bebek düşsün diye önerdi.bu hamilelik sektörü gün geçtikçe gelişiyor şaşırıyorum vallahi..
hamile kadının etinden sütünden faydalanıyorlar..
başka doktora gitmediniz mi konu sahibesi ?
Kist oluşması aslında normalmiş daha bebek kendini tamamlayamamıs ki. Sonradan baktığında kayboldu iste bende nosu bosuna 3 hafta agladım uzuldum. Tabi bu bebegime de yansıdı
Allah razı olsun. Bende sürekli esime vurguluyorm bu lafları söyledi baban diye. O da o doktor yuzunden oldu diyor. Ama öyle kızgınım ki kp e. Allahtan uzakta yasıyoruz tatile gittigimizde görüyoruzBen yerinde olsam torunlarıni gostermem vicdansizlik bu yaptıkları kötüler kötü olarak kalacaklar o senin canin cok sukur esin destwk vermis...sapasağlam bir bebek melek o annesi ..Rabbim yardimci olsun bu kötü insanlara karşı insallah..Bebeğe ne olacağını rabbim bilir sağlıklı doğum diliyorum sana.
Bu doktor en iyi perinatolog diye geciyor ama benim gözümde sıfır. Herkese aldır demesini biliyor. Bir de bana amniyosentez önerdi yaptırmadım artık. Resmen bebek düşsün diye önerdi.
Amniyosentez bebek düşsün diye önerilmez yanlız burada yanlış bilgilendirme yapmiyalm. Bebek sağlıklı mi diye bakılır. Hatta bebek doğmadan tedavi ameliyat bile yapılıyor. Bebek sağlıksız ise anneye secim şansı verilir.Herkes sağlıksız bir bebek sahibi olmak isteneyebilir.Bu doktor en iyi perinatolog diye geciyor ama benim gözümde sıfır. Herkese aldır demesini biliyor. Bir de bana amniyosentez önerdi yaptırmadım artık. Resmen bebek düşsün diye önerdi.
İnsallah bir problem yoktur. Benim ailem down sendromu cıksa bile kızım bize getirin bakmıcaksanjz dediler. Ama esimin ailesi tam tersi seyler söyledi sanki bizim bebegimiz top olcak gibi konustu kpaynen öyle beni de benden almıştı gerizekalının biri böyle..
sizin bebeğiniz sağlıklı bir bebek üzülmeyin boşuna görmek istemeyen sevmek istemeyen gelmez olur biter.. kaldı ki ben bir problem olduğunu bile sanmıyorum..
23. Haftada aldırma diye bir sey yok aslında ama doktor ne dedi biliyor musun ankara mı olur İstanbul mu aldıran duydum dedi. Acık acık kacak bir sekilde cocugu aldırmamızı istedi.amniyosentezle bebek düşmez ki.. son derece zararsız bir uygulama.. ama zaten siz bir sürü test yaptırmışsınız kan testi dediğiniz amniyosentezden daha kesin sonuç veriyor benim bildiğim..
dediğim gibi işte hamilelik sektörü bunlar hep etinden sütünden faydalanalım mantığı..
İnsallah bir problem yoktur. Benim ailem down sendromu cıksa bile kızım bize getirin bakmıcaksanjz dediler. Ama esimin ailesi tam tersi seyler söyledi sanki bizim bebegimiz top olcak gibi konustu kp
Onlara ihtiyacım yok zaten benim ailem arkamda en basta esim destekçi sükür. Ben öyle duygusalım ki zaten su an o benim canım kanım. Bizim sevgimiz yeter dediğiniz gibi. SagolunBi kere genetik doktoru zaten erkek demiş. Çocuk okmaması kısmı da zamanla neler olur allah bilir. Tıp giderek gelişiyor. Bu yüzden bi cana kıyılır mı ya. Nası insan bunlar. Bırak ne halleri varsa görsünler. Bebeğinin anne ve baba sevgisine ihtiyacı var ötekiler olsa da olur olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?